21 Aralık 2015 Pazartesi

Ford focus kapı kilidi sorunu

Focus kapı kilidi sorunu. Benimde sağ önkapı kilidi sorun yapmıştı. Sonra kilitçiye gittim söktüler,dağıttılar wd ile yağladılar. Bahanalerin hepsi doğru olabilir.


Otosanın doğru kutuya yanlış parça koyması, kutu içinde gelen parçanın olmaması hepsi başımıza geldi. Kolay gelsin, uygun kilidi taktıklarında sorun kalmayacaktır. Ecoblue Test Sürüşü ve MKile Yakıt Karşılaştırması.


Akta tarafından soruldu Soru. Sebebi ne olabilir kocaeli bölgesindi iyi bir elektrikçi ya da kilitçi varsa. Ford Connect Şanzıman Sorunu! X marka aracımda bagaj kapağı. MÜJDE: Tamir ettiler :) YTL ye Sayfaya Git: Git.


Benim de bazen sağ kapıdan tüm kapıları kilitliyorum bazen de kilitleyemiyorum. En Çok Sorun Çıkaran Otomobil Markası - Duration:. EcoBlue İleri Otomatik Test Sürüşü. Omsaline Işıklı Krom Kapı Eşiği Montaj Talimatı - Duration:. Unsubscribe from Ali BALCI?


Ama kapıları açmayı denediğimde açmıyor. Motor arızasının giderilmesi için Mazot filtresi ve deponun temizlenmesi gerektiğini söylediler. Anahtarla açmayı denediğimde kapılar gayet normal açılıyor. Arkadaşlar şöför kapı kilidi merkezi kilidi kumanda etmiyor sadece anahtarla mekanik olarak kilitlenip açılıyor yaptırabileceğimiz bir yer var mı?


Toptan satış ford door lock Ucuz ford door lock Partilerden, Güvenilir ford door lock Toptancılardan satın alın. Aramalar: akıllı kapı kilidi elektronik kapı kilidi parmak izi kap. Siparişlerim Günün Fırsatlar ı Yurt.


Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. En çok görülen oto kumanda ve anahtar problemleri anahtar ve uzaktan kumandanın otomobil kapı kilitlerini açmama sebepleri hakkında bilgiler.


Bu yeni nesil model, sahip olduğu yeni teknolojileriyle de göz doldurur. Türkçe Sesli Kontrollü ve Dokunmatik Ekranlı SYNC aracınızın eğlence sistemlerini sadece sesinizi kullanarak yönetebilmenizi sağlar. Ve gelişmiş Otomatik Park Sistemi, paralel ve dikey park etme özelliğiyle zenginleştirilmiştir. TÜRKİYENİN HER YERINE ADRESE TESLIM KARGO YAP. Isıtma, soğutma sistemleri Yedek Parça kategorisinde!


Kampanyalar Girişimci Kadınlar Yardım Bize Sorun. Aynı şekilde bazen bagaj kilidi de bu şekilde kendi kendine kilitleniyor ve açılmıyor. Aradan bir süre geçtikten sonra problem kendiliğinden düzeliyor. Sizce bu sorunu tamir ettirmek için daha ucuz bir yöntem var mı?


Son olarak aracımın ruhsatında motor gücü yazmıyor. L TDCi 120PS PowerShift Donanım Paketleri ve Özelliklerini inceleyin, hemen size özel fiyat teklifi alın. Belirtmek isterimki araçların hepsi yetkili servis bakımlıdır. Stok Sorunları Verdiğiniz siparişlerde, stoklarımızda nadiren de olsa bulunmayan ürünler yüzünden gecikmeler yaşanabilir.


Bu gibi durumlarda irtibat telefonlarınızdan veya e-postanızdan mutlaka size ulaşılarak haber verilecektir. Gövde rengi kapı kolları. Yeni model üç ve dört silindirli motorlarla gelecek.


Oem Yedek Parça fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Birde sol kapı trimini sökmüştüm bakalım nasıl kablo çekerim sinyaller için diye orayada kapı kilidi için bir switch taktım. TDCİ titanium(En full modeli). ARAÇ HATASIZ (KESİNLİKLE DEĞİŞENSİZ) BOYASIZ (SADECE SAĞ ARKA ÇAMURLUK TA YARIM LOKAL BOYA VARDIR).


T16V264A32DC, kapı kilidi ford connect, ford connect sürgülü, ford connect parça,. Yalnız gün önce sorunsuz şekilde bir alışveriş merkezine gittikten. Ayrıca FBS kontak kilidi ile ilgili olarak dışarıda tamir ve anahtar yapılması mümkün değil.


FBS olan makyajsız kasa için mümkün. KAPI KİLİT KARŞILIĞI SENSÖRLÜ FOCUS MONDEO ORJİNAL 14TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar