30 Aralık 2015 Çarşamba

Alüminyum sundurma

ALÜMİNYUM OTOMATİK PERGOLA. Villa Tipi Aluminyum Carport. Ayaklar ise alüminyum döküm olup son derece dayanıklıdır.


Alüminyum sundurma

Paket içeriğindeki kurulum ve montaj şemasından yararlanarak kolayca kullanıma hazır hale. Farkımızı yaptığımız işlerde göreceksiniz. Bu firmalardan bazıları: Forster Stahl- und Anlagenbau GmbH Bratex Dachy Sp.


Firmamızın üretimlerini yaptığı cam saçak , paslanmaz kanopi , cam parapet cam kanopiler özellik olarak hazırda bulan malzemeler değil tamamen firmamızın arge çalışmaları ve cam saçak detay larına göre uygulama yapılacak binanın karekterist özellğine göre tasarlanmaktadır. Kepenk Kullanım Alanları. Teknik olarak paslanmaz, çelik, alüminyum ya da demir konsül taşıyıcılı olabilir.


Modern üretim tesislerimizde sizin isteğinize özel şekilde imal edilir. Carport adı verilen açık otopark sundurması araç koruma sistemleri, tüm açık alanlara uygulanabilir. Kapalı otopark olmayan alanlarda uygulanabilen, araçların dış etkilerden korunmasını sağlayan sistemlerdir. Alaşım olarak solid polikarbon kullanılan pratik sundurma sistemleri alüminyum döküm malzeme üzerine kurulmaktadır.


Pratik sundurma sistemi istenilen renk ve ebatlarda sizler için yapılmaktadır. Döşeme çubukları saçakların arasında takılabilir ve çatının tamamlanması için aralarda çatı pencereleri ya da polikarbonat paneller takılır. Böylelikle çok daha sağlam ve estetik açıdan da daha. Ana distribütör olan Marsida, sizlere. Alüminyum çerçeveye oturtulan modelleri de mevcuttur.


Taşıdığı üstün nitelikler ile modern insan yaşamının birçok alanında önemi giderek artan alüminyum dünyada olduğu gibi ülkemizde de otomotivden inşaata, beyaz eşyadan mobilyaya kadar birçok alanda kendini kabul ettirmiştir. Kapı, Bahçe, veranda, teras, pencere sundurma uygulamaları Kapı üzeri sundurma uygulaması, kapınızı güneş va yağmura karşı daha dayanıklı olmasını sağlar. Bu yapılar Hint mimarisinde önemli bir yer tutar. METOT CAM - SUNDURMA İZMİR.


Yıllardır sektörde verdiğimiz kaliteli hizmetin göstergesi hep mutlu müşterilerimiz oldu sizde bu portföyümüze katılmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sundurma : Sürgülü Su Saati Kapağı. Binaların dış etkenlerden daha fazla korumak için geliştirdikleri tekniktir.


Ekipmert ferforje müşterileri için en iyi sundurma modellerini, en kaliteli sundurma modellerini, en uygun fiyata sunar. Giriş Kapısı ve Balkon saçakları. Kollar alüminyum olarak imal edilmektedir. Uzun yıllar kullanılabilecek malzemeler ile imal edilmiştir.


Estetiğin teknolojiyle buluştuğu sade şık ve bir çok renk seçeneğiyle mekanlar tam uyum sağlamakla beraber değişik ebetlarda üretime sahip olmasıda fonsiyonel kullanma kolaylığı sağlar, taşıyıcı kolları alüminyum olup uzun yıllar kullanıma dayanıklıdır. Paslanmaz camlı saçak ve sundurma. Yüksek kaliteli alüminyum malzemeden yapılmış olup ahşap renkler dâhil, istenilen Ral renklerine boyanabilir.


Alüminyum sundurma

Her türlü hava koşullarına karşı yüksek koruma sağlar. Kapı, teras ve pencere üstleri gibi birçok yerde kullanılabilen, istenirse levhalı ya da levhasız kullanım çeşitliliğine sahip çok amaçlı bir üründür. Cam sundurma sistemleri spider askı sistemli yada 3kalite krom nikel paslanmaz taşıyıcılar ile hazırlanmaktadır. Taşıyıcı kollar vasıtasıyla son derece pratik ve portatif olma özelliğini taşımaktadır.


Renkleri uzun yıllar solmaz. AA GRUP İNŞAAT, OLARAK siz değerli müşterilerimize, diş cephe cam kaplama, diş cephe cam giydirme, diş cephe silikon cephe kaplama, silikon cephe giydirme, diş cephe kapaklı cephe kaplama, cam kaplama, cam cephe kaplama, cam cephe giydirme, cam giydirme, kapaklı cephe kaplama, kapaklı cephe giydirme, kapklı cephe cam kaplama. Mekânlarınızın yanlarında estetik yapısı sayesinde modern ve şık görünüm sağlar, paslanma derdi olmayan, renk seçenekleri ile ve kolay kurulumu sayesinde sizlere rahat nefes alabileceğiniz modern alanlar sağlar. Bütün profilleri alüminyum olup,paslanmaz ve dış koşullara dayanıklıdır. TF Pro Extended sundurma modelinin taşıyıcı kolları alüminyum olarak üretilmektedir.


Polikarbon Otopark sundurmaları sadece araç park yerleri için değil, otogar alanları, alışveriş merkezleri ve tatil yörelerinde sıkça rastladığımız bisiklet parkurlarında bisiklet park yerleri veya onların sundurmaları olarak da boy göstermektedir. PMMA olup , 1UV korumalıdır. Kamu ve özel sektörlere ait. Monoblok Otomatik ve Manuel Panjur Sistemleri.


Menteşeli Kapı Sineklik Sistemi. Makrowin, kalitesini garanti belgesi ile tescillemiştir. Makrowin tarafından üretilen cam balkon sistemleri yıl garantilidir. Makrowin’in cam balkonlar da kullandığı tüm camlar temperli yüksek kalite yerli camlardır.


Pencere ve Kapı Sistemleri. Bir kapı ya da herhangi bir geçitin girişini küçük bir çatı gibi yağmur, güneş vb. Cazip fiyat avantajları ve bol örnekleri için arayınız. Kış bahçesi Kış bahçesi sistemleri Kış bahçesi sistemi, gerek kullanımı gerekse dizaynı ile doğa ortamları sık ve modern kapalı yaşam alanlarına dönüştürmektedir.


Adınıza faturalı gönderilir. Yorum yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Alucobon iki yüzü alüminyum levha ile kaplı plastik veya mineral dolgulu çekirdekten oluşan bir yüzü renkli alüminyum kompoze levhadır.


Alüminyum sundurma

Ferforje bir sanat olarak tanımlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar