23 Mayıs 2019 Perşembe

Kumaş oto branda

Oto brandaları, araçların markalarına ve modellerine göre üretilir. Ticari araçların kullanabilmesi için ticari araç brandaları özel olarak üretilir. Aracınız için branda satın alırken, aracınızın büyüklüğüne göre branda tercihi yapabilirsiniz.


Volkswagen logolu branda tela kumaş. TOFAŞ TELA KUMAŞ OTO BRANDA KIRMIZI RENK. Pamuklu Oto branda , marka-model uyumlu su geçirmez oto brandası modelleri n11.


Bu kumaş kolay yıkanabilir ve leke tutma oranı da çok azdır. Araba çadırı, araba örtüsü, oto örtüsü, araba brandası, araba koruma çadırı. PVC Otomotbil branda kumaşı ( 86) ,P. Branda çok çeşitli kumaşlardan yapılır. P(Tela- 14) ile lamine edilmiştir.


Kumaş oto branda

Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Ayrıca pamuklu kumaşı da andırır. Dilerseniz ürünlerimizi kargo yöntemi ile alabilir banka havalesi ile ücreti gönderebilirsiniz.


Kolon Kolon Kolon Kolon Kolon Kolon PAMUKLU GABARDIN PAMUKLU GABARDIN Fabrika Bezi Fabrika Bezi Oto kumaşı miflonlu Oto kumaşı miflonlu Oto. ARACINIZA UYGUN ÖLÇÜLERDE ÖZEL OTO BRANDASI KUMAŞINDAN ÜRETİLMİŞTİR ve TASARLANMIŞTIR SU GEÇİRMEZ ARACINIZI ÇİZMEZ. OTO PARK BRANDA ÇADIR SİSTEMLERİ. Genelde sektör alanlarında tercih edilmektedir. Kumaş metreleri genelde TL ile TL arasında değişmektedir.


Aracınıza oto branda almak aracınızı en ucuz şekilde korumanın en mantıklı yoludur. Coptiauto,Guard gibi markaları elinde bulunduran firmamız yıldır bu ürünleri satmaktadır. Kumaş Parça Kumaş Ucuz Kumaş Şifon Gabardin Keten Viskon Saten Poplin İnterlok Süprem Ham Kumaş Denim Kumaş Parti Kumaş Stok Kumaş Spot Kumaş. Fermuarlı brandalar , şeffaf brandalar , afiş branda , saman branda , oto brandası, kollu branda , tır brandaları havuz ve bahçe gibi yerlere de çeşitli brandalar yaptırabilirsiniz.


Bu çeşitleri çoğaltmak mümkün. Hafta içi brandalı, hafta sonu illaki açıp havalandırıyorum. Ben oto aksesuar satan bir dükkandan almıştım. Aracımı az kullandığımdan ötürü branda almaya karar verdim. Naylonlar boyaya zararlı dediler,o zaman bez branda alayım diye düşündüm.


Sadece güneş için düşünüyorsanız, ince naylon astarlık kumaştan, ben diktiriyorum. Hazır olarak dikilmiş ve kapsüllenmiş belirli ebatlarda branda ürünlerine firmamızdan sahip olabilirsiniz. Brnada kumaşları hambez, pvc ve bir çok şeffaf branda renkli kumaşlar. Oto park branda ürünleri kaliteli malzemelerden üretilmiştir.


Uzun yıllar kullanabileceğiniz brandalar sayesinde,. Otopark tente sistemlerinde kumaş için renk seçenekleri oldukça fazladır. Dilediğiniz alana uygun renkte otopark güneşlik tentesi yaptırabilirsiniz. Yalnız bu tür kumaşı da yağmurda bırakmamak gerek.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Uğurlu Gölge, tente, branda , çadır, katlamalı tente, pergole tente, raylı tente, körüklü tente, mafsallı tente, kasetli tente, yarasa tente, kapama tente. Bu ürünle Mimari çalışmalar yapılabilirken bir taraftan bir konfeksiyon atölyesi için taşıma torbası imal edilebilir. Seçkin profesyonel kadromuz, kaliteleri ve tescilli ürünlerimiz ve cazip fiyatlarımızla hem toptan, hem de internet sitemiz ile hizmetinizdeyiz. Yarasa çadır yada diğer adı ile asma germe branda sistemleri, hem kalıcı hemde geçici bir uygulamadır.


Bir kumaş türü olan branda , yün ve sentetik ipliklerle yapılan kumaşlara nazaran çok daha dayanıklı bir maddedir. Suyu emmeyen ve böylelikle geçirmeyen, güneş ışığından korunmaktan tutun da, rüzgar ve çevre etkilerinden korunmaya kadar uzanan geniş bir kullanım alan brandalar. Kız arkadaşıma yeni bi araba aldık, kendisinin ehliyeti yok henüz araba bi müddet yatacak haliyle.


Kumaş oto branda

Havalarda çok sıcak oldugu için hem boyaya zarar vermemesi hem de ufak tefek çiziklerden korunması için brandayla örtmek istiyorum. THAL AKRİLİK KUMAŞ KIRMIZI. Sizin için Seçtiklerimiz. Anadolu Yakası Kapıda Ödeme Oto Aksesuar Burada.


Tente Kolu Sag veya Sol 150CM. Kamelya Çadırı Kamelya Çadırları Kapama hizmetlerini itina ile yapan kale çadır üstün kalite şeffaf mika ve branda kumaş kullanarak son sistem kamelya sistemleri imalatı yapmaktadır. PVC kumaş ile lamine edilmiştir. Bu şık ve zarif kamelyalar.


Bunlar jüt kumaş ve pilsa tercih ederler. Otomotiv sektörü oto brandası koruma kılıfı olarak kullanır. Tekstil Sektörü taşıma torbası olarak.


Kapsüllü delikli branda ürünleri özel imalatı yapılmaktadır. Su geçirmeyen hazır ebatlı branda kumaşları mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar