14 Mayıs 2019 Salı

Iroko masif panel

Iroko masif panel

Ağır, yağlı ve yüksek yoğunluğa sahip olduğundan dolayı Teak ağacına en yakın alternatif olarak sunulmaktadır. Açık sarı renkli kabuk, ağacın iç kısmından açıkça ayrılmıştır. Bilenor Orman Ürünlerinden ulaşabilirsiniz.


Ticari adları: Iroko (îng., Fr., F Alm., TrJ, Kambala (Zai., Avrupa ülkeleri). Beton gibi yapısı ile zemin kaplamalarında en çok tercih edilen ağaç türlerindendir. Yine dış mekanda kullanılan bahçe mobilyaları da iroko ağacının masif panel ürünü olarak karşımıza çıkabilir. Kenar bandı ve kaplama gibi maliyetleri yoktur. Afrikada yetişen egzotik ağaç türlerinden birisidir.


Kolay kuruyan ve rutubete karşı dirençlidir, dış mekan. Kereste yapısı olarak meşe’ ye çok benzer. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Bu Mağazadan minimum TL tutarında alışveriş yapabilirsiniz. Egzotik bir ağaç türü olan İroko genellikle Afrika kıtası çıkışlıdır. Sert bir yapıya sahip olması nedeni ile işlemesi zordur. Mobilya sektörünün öncü malzemelerinden biri de masif panel ve masif tezgah olarak bilinmektedir. Kullanıldığı Yerler : İroko , dayanıklılık ve uzun ömür gerektiren dış mekan uygulamalarında, zemin kaplaması olarak, bahçe mobilyalarında ve tekne yapımında kullanılan çok dekoratif ve uzun ömürlü bir ağaçtır.


NAS PAN masif ahşap panel. Firmamız orman ürünleri sektöründe faaliyet göstermektedir. UYGULAMA ÖNERİLERİ Novathermowood Deck’ler, her türlü iklim koşullarında kullanabileceğiniz, kendine ait karakteristik özellikleri olan, hiçbir kimyasal madde içermeyen, 1doğal masif ahşap malzemelerdir.


Online sipariş verilebilir. Masif Panel - Merdiven Paneli. Dünya’da ve ülkemizde yaygın şekilde deck uygulamalarında tercih edilen bir ağaç türü olan İroko , sert Afrika ağaçları arasında en çok beğenilen ve çeşitli uygulamalarda tercih edilen bir türdür.


Iroko lamine kiriş imalatı yapılmaktadır. Iroko ağacı neme rutubete dayanıklılığıve sertliği ile dış mekan mobilyalarının vazgeçilmezidir. Elektrikli el aletleri alanında lider marka olan Cat Power. Panelleri finger jointli ve masif lamelli olup üretiminde Dyada Dtutkal kullanılmaktadır.


Panel olarak mobilya , merdiven basamağı ve rıhı, mutfak tezgahı, raf , masa tablası, lamine ahşap kaplaması ve dolgusu , doğrama profili ve parçalarında kullanılmaktadır. Renk Değişimi: Kısmen Koyulaşır. Aldıgınız ürünün kalınlığını ortalama kaç boyunda iroko ( ürün ) aldıgınızı, aldıgınız iroko deck in yada bütün ekzotik ağaçların kaç freze kesim kaç hareli kesim olduguna dikkat ediniz. Tabi en önemlisi A grade mi ona bakınız.


NEJAT TEZOL OĞULLARI ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A. Tamamen doğal ağaçtan üretilir, diğer parkelerden farkı tek katman olmasıdır. Ancak teknolojik işlemlerle katmanlar oluşturukmadığı için, ağacın doğal hareketini engellemek zordur. Thermowoo ahşap ev, lamine kiriş, masif panel , ahşap pencere ve hasır dekorasyon imalat ve projelendirmede Türkiye´nin öncü firmasıyız. Sivas Gökmedrese 130m³ İroko. Ahşap Tavan ve Duvar Kaplaması.


Ayrıca, size özel hazırlayacağımız masif tezgah modelleri için kafanızda bir fikir oluşmasını da bu sayede sağlamış olacağız. Dayanıklı: panel birleşim yerleri zaman içerisinde su veya başka etkenlerden ötürü açılma göstermez. Emprenye işlemi, İstanbul Üniversitesi ve Hemel firması tarafından yıl garantilidir. Amerikan Lüx (Koyu) Yerli Lüx.


Golden teak ( iroko ) tablalar istediğiniz ölçüde ve kalınlıkta, isterseniz çok parçalı isterseniz veya tek parça özel imalat yapılmaktadır. Share on Pinterest Share. Etiketler : Bahçe Mobilya, Teak Bahçe mobilya, Quens bahçe mobilya , iroko bahçe mobilya , dayanıklı bahçe mobilya, açılır bahçe masası, bahçe sandalyesi, bahçe koltuğu, bahçe koltuk takımı, şezlong, bahçe masası, iroko masa, üretimden bahçe mobilyası.


Marangoz, paneller , dekoratif ve için zemin ve profil kartları için kullanılır yapısal kullanımlar. Artevetta Mutfak masif panel. Tüm masif panel kullanım alanları için üretime hazır masif paneller. En şık uygun fiyatlı masaları satın al. Meşe (Oak), Kayın (Beech), Çam (Pine), Ladin (Spruce), İroko ( Iroko ) Diğer türler için bizi arayın!


Doğanın ve tenolojinin bir araya gelmesi ile oluşturulmuş yenilikçi bir tasarımdır. Mükemmel mozaik kare görüntü sunar. Yada panel olarak özel üretimde yapılabilir. Lütfen bizi ziyaret etmeden uygulama yaptırmayın.


Anavatanı Afrika’nın artık balta girmiş ormanlarıdır. Bu özeelikleri ile dayanıklı bir duruş sergiler. Dukatti Parke - Iroko Parke Serisi. Cafe bar, Ev ve Iç tasarım hakkında daha fazla fikir görün. Yemek tarifleri, ev fikirleri, stil ilhamları ve deneyebileceğiniz başka fikirler keşfedin.


Safir Hırdavat Orman Ürünleri Tar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar