5 Kasım 2018 Pazartesi

Usb parmak izi okuyucu

Usb parmak izi okuyucu

LENOVO USB MULTİMEDYA KLAVYE PARMAK İZİ OKUYUCU FRANSIZCA KLAVYE. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı. AliExpress carries many usb parmak izi okuyucu related products, including bluetooth parmak izi okuyucu , parmak izi zk , zk , parmak izi zaman katılım sistemi , parmak izi okuyucu kapı kilidi , parmak izi kilit kapı , parmak izi zaman saati , araba parmak izi , ssd. Biyometrik sistemler arasında günümüzde yaygın olarak kullanımı devam eden sistemler olup personel takip sistemi, geçiş kontrol sistemi gibi alanlarda kullanılmaktadır. Taşınabilir el kablosuz Bluetooth Biyometrik parmak izi kimlik doğrulama RFID okuyucu.


Transdata cv-fp6parmak izi okuyucu. Tüm aygıtlarda kullanılabiliyor fakat ilk etapta bu USB hafızaya parmak izini tanıtırken Windows işletim sistemli bilgisayara lüzum dinliyorsunuz. Mini usb biyometrik parmak izi okuyucu ile bilgisayarınızda, tabletinizde işlem öncesi giriş güvenliği sağlayabilirsiniz. Yazılım yüklenebilen endüstriyel sınıftaki ürünlerin, usb girişlerinde de kullanabilirsiniz. Tarayıcınızda, Javascript Özelliği kapatılmış olarak görünmektedir.


Personellerin parmak izleri parmak izi okuyucuya tanıtılır. WIFI Kablosuz network bağlantısı ile kablo çekmenize, kablo ve işçilik maliyeti ödemenize gerek olmadan kablosuz ağlara otomatik bağlanır. Hızlı ve kolay kurulumludur. Pamak izi okuma işlemi, optik olarak gerçekleşmektedir.


Usb parmak izi okuyucu

Standart Özellikleri: 2Time Zone, Multi-identification Duress mode, Anti-passback. Sesli Komut: 16-bit Hi-Fi ses ve ses göstergesi. Siz parmak izinizi okutmadan USB bellek içerisindeki dosyalara erişilemiyor. Parmak İzi Okuyucu PR Tüm Hakları Saklıdır. Cihaz parmak izini alır USB arayüzü ile bilgisayara veriler yüklenir.


DM marka USB bellek ile hafızasını ikiye bölebiliyorsunuz. CMR 5USB parmak izi okuyucu ile birçok lokasyondaki parmak izi okuyuculara , parmak izleri kolayca kaydedilerek, yazılım ile aktarılır. USB port ile kolayca aktarabilirsiniz. Küçük ve hafif tasarımıyla çantada, cüzdanda taşınabilir.


Yenilikçi biyometrik, parmak izi erişim kontrol sistemleri çoğunlukla güvenilir erişim kontrol teknikleri ve parmak izi erişim kontrol mekanizmaları olarak konuşulmaktadır. Tüm geçisler, istenilen arama kriterlerine göre raporlanır, pfd ve excell olarak aktarılabilir. Daha once görmediğiniz özellikleri de beraberinde getiriyor. Stabil ve yeni arayüzü ile hızlı eşleşme sağlamaktadır. Birçok bilgisayarda parmak izi okuyucusu bulunmuyor.


Synaptics‘in geliştirdiği USB bağlantılı cihaz ise her bilgisayara parmak izi okuyucusu getirmeyi amaçlıyor. Eğer parmak izi okuyucusunu bilgisayarınızın daimi özelliklerinden biri haline getirmek istiyorsanız USB girişlerinden birinden feragat etmeniz gerekiyor. Arduino ile parmak izi okuyucu sensörü rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Adafruit firmasının geliştirmiş olduğu sensör ile entegreli çalışan kütüphanesi sayesinde hızlı bir şekilde kodları ekleyebilirsiniz. Zkteco U5C modeli parmak izi tanıma sistemi TFT renkli ekranlı bir parmak izi okuma cihazıdır. Genellikle kasalarda kullanılmaktadır. Görüntü renderı, hesaplaması, özellik bulma ve aramayı gerçekleştiren yüksek güçlü DSP çipi vardır.


Maliyeti çok düşük bu sistemle kendinizin veya iş yerinizdeki PC nizin güvenliğini alın, Biyometrik 2. DM USB Bellek, mevcut hafızayı ikiye bölerek, belli bir alanı şifreli belli bir alanı da şifresiz kullanabilme imkanı da sunmakta. Tüm cihazlarımız usb bellek üzerinden veri taşımayı desteklemektedir. Kartlı Şifreli Kapı Açma. Yani siz USB belleğe dokunmadan içindeki verilere ulaşmak imkansız hale geliyor.


Hatta günümüzdeki akıllı telefonlarımızın birçoğu güvenlik işlemini parmak iziyle yapıyor. Kullanıcının parmak izini doğrudan PC’inize kaydeder. Bu işlem sonrası çalışan uzakta bile olsa parmak izini kullanarak ağdaki tüm cihazlara kolay bir şekilde giriş ve çıkış yapabilir (ilk kayıt için de uygundur). Haberleşme Arayüzü: USB ve UART.


N Tanımlama (Tek-Çok) 1:Doğrulama (Bire-bir) yüksek hızlı parmak izi tanıma algoritması motor. Videokernel PDKS , kartlı geçiş ve turnike geçiş yazılımı ile personel devam kontrol sistemi parmak izi , yüz tanıma, kartlı geçiş ve turnike geçiş sistemleri. USB üzerinden bilgisayara bağlanarak online çalışır. Birden fazla parmak izi okuyucu kullanılan projelerde kişinin parmak izi kaydını bilgisayar başında alarak tüm cihazlara veya seçilen cihazlara gönderilmesini sağlar. U-Bio parmak izi okuyucu , çizilmeye karşı dayanıklı ve dayanıklı bir optik parmak izi tarayıcısına sahip USB parmak izi okuyucusudur.


SF 20 Profesyonel parmak izi ve kart okuma cihazıdır. Hem parmak hem kart hem de şifre tanımlanabilen ayrıca bir çok özelliği barındıran bir üründür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar