13 Kasım 2018 Salı

Far filmi kaplama

Farlar güneşin UV ışınlarından ve hava şartlarından dolayı etkilenerek zamanla solmalara sebep olmaktadır. Far Stop Filmi Folyosu Kaplama Şeffaf Dayanıklı Kaliteli Metre Far ve stoplarınıza istediğiniz rengi vermenizi sağlar. Bu sebeple aracınıza farklı bir hava katar.


Kalite dayanıklı malzemeden üretilmiştir. Folyonun Markası ELGARD Reklamcılardan alınıp kolayca uygulanabilir. How To Wrap Wheel Faces Like A Pro Using Gloss Riviera Blue To Match The Car - Duration: 17:03. Tampon Krom, Kaplama Etiket, Arma Branda,.


Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Kalan fazlalığı arka kısmına kıvırmak suretiyle kaplama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. GMC Film far filmleri çift katmanlı olup, oldukça esnek bir yapıya sahiptir.


Koruma katmanı özelliğine sahip olup kendinden yapışkanlıdır. Ben neden far ve stoplara film çekilir başlıklı konuya neden çekildiğini yazdım. Ve yine söylüyorum bilinçsizce kapkara bir kaplama yapılmadığı sürece stopu görünmeyen araç görmedim. Amma abarttın yok görülmüyormuş, yok trafikte kargaşaya yol açarmış. Karbon Kaplama Daha dayanıklı ve şık görünüm.


Folyo Kaplama Uzun ömürlü kullanım. Sigara Yanık Tamiri Hızlı ve etkili çözüm. Far Filmi Aracınızın görüntüsünü özelleştirin. Duşakabin Cam Filmi Banyonuzu kişiselleştirin. Aracınızda yapmak istediğiniz en büyük değişimlerden biridir, oto kaplama ve far kaplama.


Aracınızı bozmadan ve kolaylık uygulayabileceğiniz bu kaplama türleri, aracınıza ayrı bir hava katacaktır. Seramik Kaplamada Marka ve Uygulayıcı Çok önemlidir. Mutlaka profosyonel bir uygulayıcı tarafından yapılmadır.


Tecrübeli ekibimiz müşterilerimizin araçlarına kendi araçları gibi özenli ve özel bir işçilik ile kaplama uygulamasını gerçekleştirmektedir. Bu nedenle sektörümüzde otomobil tutkunlarının. TL 1TL (57) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür.


Far filmi kaplama

Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Far filmi , far sisteminin performansını olumlu etkileyerek far camlarının da eskimesi önler. Aracın daha estetik bir far sistemine sahip olmasını sağlar. Create your website today.


Akyıldız oto cam kaplama alanında en çok seçeneğe sahip ve hemen hemen dört dörtlük bir koleksiyondan oluşmaktadır. Dekoratif serisi, özelliği koruyan mat film , buzlu görünüm ve grafik desenli filmleri sayesinde sınırsız dizayn olanağı sağlamaktadır. Araç Kaplama , Cam Filmi. Sun Protect EC Mavi Cam Filmi.


Uzmanlık, bilgi ve deneyimlerimiz ile sektörde numara olduğumuz konusunda iddialıyız. Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Gizlilik sözleşmesini okudum, kabul ediyorum. Far Stop Ve Sislerinizi Farklı Renklerde Kaplama Ve Eskimiş Farlarınızı Yenilemek amaçlı far filmi uygulaması.


Cam Filmi uygulamssı ve çeşitli aksesuar ve tuning ürünleri satış ve montajı. FK Tuning Shop - Oto Aksesuar - Tuning yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel tecrübesiyle profesyonel e-ticaret uzmanlarıyla birlikte hem sipariş bilgi hattı üzerinden, hem de canlı destek altyapısıyla siz değerli müşterilerimizin soru ve sorunlarını çözüme kavuşturmaktadır. Oto Cam filmi ,bina filmi ,arac kaplama ve arac koruma (kaput koruma filmi ,tampon,camurluk),hizmetleri verilir. Oto aksesuar ürünlerinin satış ve montajı yapılmaktadır. Oto cam filmi , folyo kaplama , xenon far , park sensörü, pleksi plakalık, cam rüzgarlığı, krom.


Far filmi kaplama

Cam filmleri uyguladığınızda orjinal cam görünümü veren, estetik görünümünün yanında da birçok yarar sağlayan oto aksesuarıdır. ModaCar cam filmleri , diğer sıradan cam filmlerinin aksine kuvvetli malzemelerden bir araya gelerek oluşturuluyor. SIFIR ARAÇ SERAMİK KAPLAMA. Parlaklık ve kalıcılık sağlar.


Pislik ve lekeleri boya üzerinde tutmaz. Kolay temizlik ve güçlü su iticiliği sağlar. Darbelere karşı özel koruma. FAR STOP VE SİSLER İÇİN TRANSPARAN FİLM Şeffaf renkli özel PVC filmdir. SARI, KIRMIZI, SİYAH VE MAVİ Renkleri mevcuttur.


Profesyonellik gerektirmeyen montaj kolaylığı. Stop, sinyal ve sis farları gibi çeşitli yerlerde kullanılır. Elastik yapısı sayesinde tüm yüzeylere kolaylıkla uygulanabilmektedir. Fiat Albea Cam Filmi ve Kapı Direk Kaplama Yorum bırak.


AFM, araç kaplama sektöründe yıllık deneyimi ile yüzlerce araç kaplama işlemi, cam film uygulamas.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar