4 Temmuz 2018 Çarşamba

Raylı sistem kapılar

Sizlerin de farklı yapı ürünleri kullanarak daha güvenlikli bir sonuç içinde olmak niyetinizde ise telefonlarımız ile bizlere ulaşmanız yeterli olacaktır. Kaliteli sonuçları içinde ferforje raylı kapı sistemleri içinde bizlere internet üzerinden ulaşarak kaliteli olan ürünleri de bulmanız mümkün olmaktadır. Kapı Taktakları ve Dürbünleri.


Raylı sistem kapılar

Evlerde yer tasarrufu sağlayan, farklı malzeme ve modellere sahip farklı sürgülü kapı modeli. Tavandaki rayla çalışan sistem ender bir örnek olarak karşımıza çıkıyor. Kapıdaki daire şeklindeki desen de çok estetik. Talep edilen ölçülerde servis kapısı , kanatlı kapı ve raylı kapı uygulamaları yapılmaktadır.


Bu kapılara istenildiği taktirde uzaktan kumandalı veya butonlu motor sistemleri irtibatlanmaktadır. Yağlı boyalı, galvaniz veya elektrostatik polyester boyalı seçenekleri mevcuttur. Bu kapılar da farklı elektronik sistemler ile üretilen raylı kapı modelleri de oldukça tercih edilir şekilde kendisini göstermektedir.


Sürgü sistem kapılar tamamen özel imalattır. Uygun yerlere istenilen ebatlarda imal edilebilir. Yukarıdaki fotoğraflarda sırasıyla duvar dışı ve duvar içi sürgü kapı modelleri görülmektedir.


Duvar içi çalışan sürgü kapı örneği. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Bireysel ve çeşitli uygulama olanakları. Ahşap ve metal kapılar için GEZE manüel sürme kayar kapı sistemleri GEZE, ahşap veya metal kanatlı işlevsel ve görsel olarak çekici manüel sürme kayar kapı sistemleri , mekân bölücüleri veya başka hareketli öğeler için birbirinden farklı donanım çözümleri sunar. Güvenli geçiş sistemleri konusunda tüm ürün, çözüm ve servisleri artık tek bir çatı altında topluyoruz.


RAYLI SİSTEM OTOMATİK KAPILARI. Kişilerin ihtiyaçlarına göre raylı , yana kayar, otomatik, ferforje ve ikili parça kapı şekilllerinde üretilebilmektedirler. Asma raylı bahçe kapı sistemleri emniyetli ve elektromekanik bir sistem olduğu için kişisel ve endüstriyel alanlarda kullanımı uygun olup sizlere özel olarak tasarlanıp dizayn edilmektedir. Asma ray bahçe kapı sistemlerinde, Dees otomatik kapı sistemleri , otomatik kapı ve diğer otomasyon.


Villalarda özellikle yana kayan raylı kapılar araç park yerleri için kullanılmaktadır. Site içlerinde güvenliği sağlamak adına kullanılmaktadır. Kolay kurulumu ile de işlerinizi fazlasıyla aksatmayan kapı brandalar, yeni raylı sistem ile de açıp kapamada da kullanıcısına kolaylık sağlıyor. Sistemin alt ve üst çerçeve bölümüne yerleştirilen özel bir sistem ile çalışan kapılar klasik kapı modellerinden çok daha pratik bir kullanım şansı sunuyor. Genel olarak raylı bir sistem üzerinde bulunan ve kayar bir biçimde açılan kapılara raylı kapı sistemi denmektedir.


Bu kapı sistemleri çoğunlukla bahçelerde kullanılmaktadır. Yanakayar” kapı sistemi olarak da adlandırılan bu kapılar , istenilen uzunluk ve ağırlıkta yapılabilmektedir. Her türlü otomatik kapı imalatı ve servisi. Uzaktan kumandalı raylı ve motorlu demir kapı imalatı. Mobilya dolapları ve kapılarda farklı taşıma kapasitelerine uygun, kullanılan malzemenin cam veya ahşap olmasına bağlı olarak iç veya dış mekana göre kayar veya katlanır sistem çözümleri Häfele’de!


Ankara Tel Örgü Ankara Panel Çit Sistemleri ve Demir Doğrama Sektöründe Deneyimli Personelleriyle Sizlere Hizmet Sunmaktadır. Bu kapılar özellikle sürgülü kapıların en son teknoloji ve görsellikle kullanıldığı modeller arasında yer almaktadır. Uygun aksesuarları sayesinde her türlü zemine kolaylıkla monte edilebilen kanatlı kapı sistemleri özellikle düz olmayan zeminlerde uygun çözümler sunmaktadır.


Dış görünüş olarak birbirlerinden çok farklı olan bu sistemler kullanıldığı ortamlarda harikulade bir ferahlık sağlar. Raylı Yana Kayar Demir Kapı. Lütfen şirketimizi arayarak fiyat alınız. Kapıları kim neye göre açıyor ve kapatıyor? Günümüzde her raylı sistem aracını kendine özel emniyet çeşidi vardır.


Otomatik cam kayar kapı tek kanat en düşük: 700. Tramvaylar zaman zaman trafiğe de girdiği için görerek sürüş. ANA SAYFA ÜRÜNLER FİYATLAR HAKKIMIZDA REFERANSLAR İLETİŞİM. Raylı panel çit kapılar büyük sanayi tesisleri, askeri tesisler, hava alanları, siteler, vb.


Altındağ Ankara kayar kapı , Ankara Raylı kapı , Ankara kayar kapı fiyatları , Ankara raylı kapı fiyatları , Yana kayar kapı sistemleri , Raylı kapı sistemleri. Acil butonuna bastığınızda metroyu durduran ne? Büyükşehir Belediyesi ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın yapımı devam eden raylı sistem projelerir şöyle:. Metronun sürücüsüz hizmet vereceği hatta, vatandaşların güvenliği için de “peron kapı ” sistemi kullanılacak.


Kabataş – Beşiktaş – Mecidiyeköy – Mahmutbey Metro Hattı. Endüstriyel kapı sistemleri öncelikle güvenlik, ısı tasarrufu, hijyen sağlama, ses yalıtımı ve kullanım kolaylığından faydalanma amaçlı kullanılan sistemlerdir. Klasik sürgülü kapılara oranla yeni ve şık bir çözüm sunan özel patentli bir sistemdir.


Düşük gerilimli bir motor ve duvara yerleştirilmiş kumanda paneli aracılığıyla açılan otomatik modeli veya ankastre kol sistemi ile manüel modeli mevcuttur. Erka Doors, otomatik kapı çeşitleri, kollu bariyer sistemleri , uzaktan kumanda çeşitleri, uzaktan kumandalı kapı modelleri ve A kalite hizmet anlayışımızla sizleri de bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar