26 Temmuz 2018 Perşembe

Mıknatıslı kapı sinekliği

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz.


Mıknatıslı kapı sinekliği

Bu muhteşem ürün sayesinde bu sorun ortadan kalkacak. Tüm Türkiye’ye kargo gönderimi, TL – TL arasıdır ve alıcı ödemelidir. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


Kargo varış süresi, ortalama olarak - gün arasında değişmektedir. Artık hepsinin çözümü mıknatıslı kapı sinekliği. Tül kadar yumuşak olan bu ürün hem montajı ve kullanımı çok kolay hem yaz boyu size çok rahatlık sağlayacaktır. Evinizde iş yerinizde ve yazlığınızda kullanabilceğiniz bu ürün sivrisinek ve haşere sorununuzu ortadan kaldırır.


Mıknatıslı kapı sinekliği

Magis mesh mıknatıslı kapı sinekliği mıknatıslı iki ayrı panelin birleşimden oluşmaktadır. Güçlü mıknatısa sahip olan magic mesh, eski ve klasik kapı sineklerinin aksine montaj aşaması kolay olacak şekilde tasarlanmış pratik mıknatıslı kapı sinekliğidir. Sizi bütün yaz sineklerden koruyacak bu harika ürünü evinizde, ofisinizde ve yazlığınızda kullanabilirsiniz. Yazın bu bunaltıcı sıcaklarında kapı ve pencerelerimiz açmadan oturmak pek mümkün görünmüyor. Açık kapı görmesinler hemen içeriye gireler, balkon ve giriş kapınıza takacağınız mıknatıslı kapı sinekliği siz veya yarmaz çocuklarınız yada evcil hayvanınız geçerken açılır üzerindeki mıknatısları sayesinde tekrar otomatik kapanır.


Mıknatıslı kapı sineklikleri. Evinize temiz hava girerken böcekler evinize yaklaşamıyor. Sineklik çeşitleri arasında yer alan büyük boyutlardaki ürünler, geniş pencereleri bulunan ev sahipleri için ideal olarak görülmekte. Evinizdeki evcil hayvanlarınız da sizin yardımınız olmadan eve kolaylıkla girip çıkabilir.


Ayarlanabilir boyuta sahiptir. Adet Raptiyesi ve üst trafına koyabilceğiniz dantel güpürü mevcuttur. Eviniz, iş yeriniz ve yazlığınız için sizlere harika bir sineklik.


Evidea ile online yapı marketi ürünleri tek tıkla kapınızda! Sun Fun Manyetik Kapı Sinekliği Beyaz Kullanımı kolay, estetik manyetik kapı sinekliği Renk: Beyaz Ölçü: 90x2cm. BU ÜRÜN HAKKINDA AÇIKLAMA YA DA TEKNİK BİLGİ BULUNMAMAKTADIR.


Diğer sineklik yapımı sağlayan firmalara nazaran bizim kapı sinekliklerimiz mıknatıslı olduğundan dolayı herhangi bir rüzgarda, çarpmada ya da darbede kapınızdan çıkmayacak niteliklere sahip olmaktadır. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Otomatik Kapanan Kapı Sinekliği ! Orjinal üründür iade garantilidir.


Farklı ürün çeşitlerimize aşagıdan ulaşabilirsiniz. Sivrisineklerin kulağımızın dibinde vızıldama zamanları geldi! Bunu önlemek artık kapı sinekliği sayesinde çok kolay!


Sitemizdeki tüm ürünler stokludur. Siparişiniz tam zamanında güvenilir bir şekilde elinizde. Tüm cam ve kapı tiplerine uygun!


Bursada faliyet gösteren Arduş Duş Ve Küvet Sistemleri Hizmetinizdedir. Cam Pencere Tülü Sineklik (1cm. x 1cm.) ile evinizi, ofisinizi, yazlığınızı sivrisinek ve haşerelerden en etkili şekilde koruyun! Hoşgeldiniz, lütfen üye girişi yapın. Sıcak Havalar kapıları ve pencereleri açtığınızda evinize böceklerin girmesini engelleyebilirsiniz.


Mıknatıslı kapı sinekliği

Bayi Olun Stok Durumu ve Fiyatları Burada Görün! Kelebek desenli mıknatıslı kapı sinekliği ile, hem sineklerden kurtulacak, hemde evinize hava katacaksınız. Magic mesh mıknatıslı kapı sinekliği.


Evinize, işyerinize, yazlığınıza en optimum çözüm. Kapıdan rahatça geçeksiniz sinekliğiniz şipşak tam kapanacak. Online sipariş verilebilir. UrunDetay_TahminiTeslimSuresi.


Cırt Bantlı Pratik MIKNATISLI Kapı Sineklik. MANYETİK ( MIKNATISLI ) KAPI SİNEKLİK FİYAT TABLOSU. En Basit Çözüm Yolu Pencereler, pimapen pencere modelleri, pvc kapı modelleri, yatay ya da dikey tasarım seçenekleri, duble modeller, stor sineklik modelleri, duble stor, sabit ya da menteşeli pratik ve sürme ya da sürgülü çeşitlilik gibi pek çok seçenek sizleri bekliyor.


Sinekliklerimiz istenilen ölçülerde kullanma özelliğine sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar