18 Aralık 2017 Pazartesi

Mıknatıslı kilit

Manyetik Kapı Tutucu ( Mıknatıslı Kapı Tutucu) 14TL. AGB kilit , agb mıknatıslı kilit , mıknatıslı kilit , manyetik kilit satışı yapmaktayız. TL (3) ataelektronik 100.


Mıknatıslı kilit

Yine de hafiften bahsedeyim, elektromanyetik kilit dediğimiz ürünü mıknatıslı çıt çıt gibi düşünün, sadece açamıyorsunuz elle falan. Yani elektromanyetik kilit ve karşılığı elektriği aldığı sürece birbirini öyle bir güçle tutar ki siz kapıyı açamazsınız. Super Pass manyetik kilit volt opsiyonel volt enerji ile çalışma özelliğine sahiptir. Mıknatıs kapı onity otel parmak izi kilit guangzhou US $215. Bu sayede elektrik kesilmelerinde insanların içeride.


El emeği çantalarınız için kullanabileceğiniz mıknatıslı , çanta ve cüzdan kilidi. Hoşgeldin ziyaretçi Oturum A. Elektromanyetik kilit , cam kapı kilit. Otel odası kilidi Kilit Mıknatıslı kilit Kapı kilidi. Chapier Kare Kapı Menteşesi. Kullanımı oldukça basit olan bu kilit sistemleri ile rahatlığın keyfini süreceksiniz!


Mıknatıslı kilit

Selonıd Pimli Kilit Selonıd Pimli Kilit Cam kpılar için en çok satılan ve de şık görünümü ile albenisi olan elektronik kilitlerimiz arasında yerini almıştır. Başlığın parçasını giriniz. YM-70-S bu kilit vitrin, dolap, kapı iç kapı, çerçevesiz cam kapı ve dar kapı için kullanılabilir. Kurulumu kolay mini elektrikli kilit dizaynıdır. Eşdoğrusal Yük Testi 70kg,140pounds.


Bu sistemlerde kilit sisteminin yani mıknatısın devreye girmesi için bir elektriğe ihtiyaç duyulur. Sisteme elektrik geldiği anda sistem üzerinde bulunan plakalar bir mıknatıs görevi görmeye başlar ve karşılık kısmında bulunan metali yüksek çekim gücüyle tutar. Mıknatıslı Sistem Sayesinde Kapı Kapatıldığında Sürgü Bloğu Otomatik Kapanır. Mıknatıslı cam kapı kilidi ile cam kapılarınızı şifreli veya kartlı kilit sistemleri ile kullanabilirsiniz.


Mıknatıslı Kilitler fiyatları ile binlerce Mıknatıslı Kilitler modelleri sizlerle. Kelepçesi (Cam tutucu) Sürgülü Kilit. Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et. Topuzlu (Otel Tipi) Kilitler Kulp ve Askı Çeşitleri Askılık Çeşitleri Büyük Boy Askılıklar Çoklu Askılıklar Küçük Boy Askılıklar. Kilit karşı karşıya kolayca deri veya kumaşa karşı karşıya sabitlersiniz.


Mıknatısın dişleri kumaş üzerinden geçirip sıkarak sabitlersiniz. Kilidi küçük ama güçlü olan neodyum mıknatıs ile donatıldığından dolayı el çantasını güvenilir bir şekilde kapalı tutar. Kilit sisteminde bulunan mıknatısın aktifleşmesi ve görevini yerine getirebilmesi için elektriğe ihtiyaç. Camdan yapılmış kapılar da buna dahil edilmek üzere hemen hemen bütün.


HEINRICH KIPP WERK, web sitesini en iyi şekilde tasarlamak ve sürekli geliştirebilmek için çerezler kullanmaktadır. En iyi mıknatıslı kapı kilidi Seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli mıknatıslı kapı kilidi Ürünlerini Alibaba. Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez kullanımını onaylamış olursunuz. Cam kapı, dar kapı, inswing kapılara uygun aksesuarlar bulunmaktadır.


Dıştan Makaralı Zincirler. Plastik Köprülü Zincirler. Fördeyer Zincirler Fv Serisi. TKollu Bariyer Otopark bariyer sistemleri,kartlı,hgs,ogs,uzaktan kumandalı,Bariyer sistemleri.


Kolay kurulum hızlı geçiş bariyer. Mıknatıslı Kutu Çikolata kutusu , Mücevher kutusu , Tekstil , Lansman kutuları gibi ürünlerin birleşim noktalarında daha zarif bir kilit sistemi olmasıyla tercih edilen mıknatıslı kutular için bize ulaşınız. Bu kilidin manyetik kısmı çinkodan üretilmiştir. MN-18 strike, 1kg cam kapı kilidi, manyetik mıknatıslı cam kapı kilidi, cam kapı kilidi E- bülten aboneliği Kampanya ve İndirimlerden Haberdar Olmak için Lütfen E-bülten Aboneliğimize kayıt olun.


Marka: AGB Kapı Kilitleri fiyatları için Teklif Al butonu ile firmadan teklif isteyebilirsiniz. Fiyat karşılaştırması için Kapı Kilitleri teklifinizi hemen alın! Strıke mn 2led mıknatıslı manyetik cam kapı kilidi manyetik kapı kilitleri elektrikli kilit akıllı kilit fiyatları bolt cam kapı kilidi uzaktan kumandalı k. Bu da biraz niş bir konu, muhtemelen bu yazıyı okuyorsanız zaten ürünü biliyorsunuzdur ve doğru ürünü arıyorsunuzdur.


Mıknatıslı kilit

Kanal Seçici Volüm Kontrol 2. Bu tutuş gücünü mıknatıs etkisiyle sağlamaktadır. PVC kapı Ahşap kapılar vb. Kilitleme ,pim kilit karşolığına geçer mıknatıslı.


Demir, nikel, kobalt gibi bazı metalleri çeker, bakır ve alüminyum gibi bazı metallere ve metal olmayan malzemelere etki etmez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar