20 Aralık 2017 Çarşamba

Elektromanyetik kapı kilidi

RFID ŞİFRELİ KAPI KİLİDİ SİSTEMİ KARTLI GÖSTERGEÇ SİSTEMİ ŞİFRE - MANYETİK ELEKTRİKLİ KİLİT SETİ. Elektromanyetik kapı kilidi bir yana bir de selenoid bold pimli kilit bulunmaktadır. Bu kilit, paslanmaz kapının hareketli kısmına saplanması ile çalışmasına devam etmektedir. MN 6 sertleştirilmiş alüminyumdan üretilmiştir. DC enerji ile çalışmaktadır.


Elektromanyetik kapı kilidi

Elektro manyetik kapı kilidi montajı nasıl yapılır? Ve elektro-manyetik kilit modelleriyle ilgili diğer merak edilenler… Evet bayağıdır yazı yazmıyordum, biraz da ansiklopedik bir yazıyla döneyim sahalara dedim, çok da yazı birikti bakalım nasıl olacak. RFID MANYETİK ŞİFRELİ KAPI KİLİDİ SİSTEMİ KARTLI KAPI AÇMA SETİ. TL (1) colorsmobile 100. Bobin bulunan manyetik panele DC volt enerji uygulandığına, bu manyetik panel mıknatıs özelliği kazanır ve karşısındaki metal plakayı kendine yapıştırır.


Ekstra indirimli fiyat. Kale Dış Kapı Trajlı Kilit 157A 45. Kilitler, Elektronik kapı kilitleri butonlar ve kartlı, şifreli, parmak izi veya yüz tanıma sistemlerine kontak bağlantı ile bağlanır ve oradan gelen kontak sinyali ile kilidin dilini düşürür ve giriş çıkışa izin verir. Kapı Kilit Sistemleri ve Aksesuarları. Peki hangi güçteki elektromanyetik kilidi seçmek gerekir?


Bence 1kg lık olanları kullanmanın çok anlamı yok, çünkü açılma ihtimalleri diğer güçlere göre çok daha fazla. Hele kapı biraz da ağırsa mümkünatı yok kullanmayın. KG, 660LBS, tutma kuvvetine sahip ürünler kapılar için uygundur.


Sürgülü kapılar ve kanatlı kapılar için kullanılabilirler. Grubu Elektronik Kilitler. EM elektromanyetik kilitler acil çıkış ya da kaçış güzergahı gereksinimlerinin olduğu her yerde kullanılabilir. Bu manyetik kilitler her güvenlik talebine uygunluk gösterir, geçiş kontrol sistemiyle birleştirilebilir ya da daha yüksek tutma kuvvetlerinin gerekli olduğu yerlerde elektrikli kilit karşılığı yerine.


Menteşeli kapı yüksek bir tutma kuvveti ile kesme kalıpları bir uygulama gerektirir. Satın elektromanyetik kapı kilitleri Moskova, St. Petersburg ve diğer Rus şehirlerde süpermarketler bina olabilir. Manyetik Kilit ürünleri tanıtmaktadır.


Kapı kilit sistemleri artık oldukça değişti artık hemen hemen tüm kapılarda parmak izli, kartlı veya şifreli kapı kilitlerini bulabilirsiniz. Bu kilitleri kapılara bağlamak için elektromekanik veya elektromanyetik kapı kilitlerine ihtiyaç vardır. Tüm kanatlı kapılar için uygundur.


Elektromanyetik kapı kilidi

KG Tutma kapasiteli alumİnyum cam kapı demir kapı yangın kapılarında kullanılabilir Özellikle şirket kapılarına takılan manyetik ve elektronik kapı kilitleri ile şirket içinde ki geçişler daha güvenli ve takip edilebilir bir duruma gelmiştir. Kilidin voltajı 5mA – volttur. Ayrıca bu kilidin manyetik kısmı, çinkodan üretilmiştir.


Yangın kapıları , metal kapılar , cam kapılar , tahta kapılar ve pvc kapılarda kullanılabilmektedir. Kapılar için Erişim Kontrolü manyetik güvenlik kapı kilidi , dolaplar da elektromanyetik kilitler veya maglocks denir. Kapıyı kapatmak için elektromıknatıs ve demir blok arasında oluşan emmeye dayanan bir erişim kontrolü elektrikli kilidi.


Genelde iki parçadan oluşurlar. Otomatsan Elektrikli Kapı Otomatı indirim. Tamamen mekanik arıza olmadan elektromanyetik emiş çalışması. Ayrıca, manyetik kilit CE onaylı ve Kamu Güvenliği Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Bolt pimli kapı kilitleri elektromanyetik kapı kilitleri elektromanyetik kapı kilit yb-4bolt pimli kilit bolt kilit yb-500u fiyatı yb-2yb-700a yb-1st.


Cam kapılar , mobilya kapılar , çelik kapılar , ateşten yalıtılmış kapılar. Voltaj sıçrama koruması ,Enerji verildiğinde kilitli, 0. Kapı kilitleri , elektrikli kilit karşılıkları, selenoid kilitler, elektrikli kilit karşılıkları fiyatı, sekotek kapı kiliti, elektromanyetik kilit. Dijital Kapı Dürbünleri Yale Dijital Kapı Dürbünleri ile istenmeyen misafirlere karşı evinizin güvenliğini arttırın.


Sepetinizde ürün bulunmamaktadır. EMZ Ana teknik parametreler Güç içeriği. Geniş bir seçim yelpazesinde, güvenlik ve işlevsellik ihtiyacınıza uygun olan modeli seçebilirsiniz. Strike MN-5U Pimli Kilit.


ELEKTROMANYETİK MIKNATISLI KAPI KİLİT SİSTEMLERİ. Sürekli Elektrik verilebilir. Devre koruma diyodu üzerindedir. Paslanmak Çelik Yüzeylidir.


ContentsKurulum Kılavuzu kapıya elektromanyetik kilit ve bunun türler1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar