29 Haziran 2017 Perşembe

Telefon kırılmaz cam filmi

Telefon kırılmaz cam filmi

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Bende kullanıyorum kırılmaz cam film etkisi var güzel fakat belli bir yere kadar etkisi var bir yerden sonra oda kırılıyor artık. O yüzden hani ufak tefek şeyler için gayet güzel kullanışlıdır. Bu videoda kırılmaz cam filmi veya kırılmaz ekran koruyucu isimleriyle satılan kırılmaz filmi test ettik. Ekran camını koruyan filmin üstüne şişeyle, hatta çekiçle vurduk. Ekranınızı darbelere, kırılmalara ve çizilmelere karşı koruyan ekran koruyucular bu anlamda telefonun ömrünü uzatan ürünlerdir.


Bence cam çok kalın telefona. Ama illa ikisind3n biriyse bence film daha uygun. Mağaza gayet hızlı, fakat gelen ürün çizik çıktı ve bu 2. Galaxy SEkran Koruyucu Filmleri. Bu yorumu faydalı buldunuz mu?


Evet (0) Hayır (0) Hakan Karakuş - 19. Bu paraya hem de ücretsiz kargo. Buna ek olarak, oldukça ince bir yapıya sahip olan kırılmaz cam ürünleri cep telefonları ve tabletlerin estetik görüntüsünde ve ekran netliğinde hiçbir bozulmaya yol açmıyor.


Telefon ve tablet gibi mobil cihazlarda kullanabileceğiniz kırılmaz cam filmleri , temperleme denilen bir işlemle farklı hammaddelerden üretilirler. Farklı kalınlıklara ve kalite özelliklerine sahiptirler. Hava kabarcıkları olmuş nasıl olmuşsa. Telefonun ön tarafına kırılmaz olan kalın cam taktırdım. Teknoloji konusu altında soruldu.


TL ve ücretsiz kargo ile n11. Temperli cam yapıştırdıktan sonra ekranınız artık darbelere karşı korunacaktır. Ancak siz yine ekranda kırılmaz cam var diye telefonu hor kullanmayın. Her ne kadar kırılmaz cam olarak satılıyor olsa da ekrana gelen darbeyi emerek kırılabiliyor ve çatlayabiliyorlar. Ancak bu darbenin gayet sert olması lazım.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Usams Tempered Glass Ekran Koruma Cam Filmi Tempered Glass : Kimyasal işlemlerle güçlendirilmiş, çok yüksek derecedeki darbelere dayanıklı camdan üretilmiştir. Sözde cihazı kir ve darbelerden koruması gereken ve piyasada bulunan cam filmlerinden çok üstün olduğu iddia edilen ve doğal olarak fiyatı diğerlerine göre oldukça yüksek olan cam filmi daha darbe bile görmeden kırıldı.


Telefon kırılmaz cam filmi

Kırılmaz cam bulamıyorum. Sürün ki bir üst modeli almaya da niyetimiz olsun. Aksesuar bulundurmayacaktınız neden piyasaya sürdünüz.


Ziebart oto cam filmi , araç cam filmi fiyatları, cam filmi kaplama,kaliteli cam filmi ve uygun araç cam filmi için bizi arayın. Gittim sorun çıkarmadan değiştirdiler. Daha önceki telefonum da duruyor filmler 5-yıllık. HIZLI ve ÜCRETSİZ KARGO 1 TL. Sitenin bütün özelliklerini kullanabilmek için Web Tarayıcı Yazılımınızın JavaScript özelliğinin açık olması gerekmektedir.


Yüksek kalite ultra ince şeffaf film materyalden üretilmiştir. Kategoriler: CAM Etiketler: cam , cam filmi , kırılmaz cam. KIRILMAZ CAM ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et.


Kitap, Müzik, Film , Oyun. Bu videoda kırılmaz cam filmi veya kırılmaz ekran koruyucu isimleriyle satılan kırılmaz filmi test ettik. Hesaplı ve uygun fiyata sipariş verin, ayağınıza gelsin! Cep Telefonu Aksesuarları.


Darbe Emici Koruyucu Filmler Full Body (Tam Gövde) Koruyucu Filmler. Diğer kırılmaz cam ürünlerimizden farklı olarak temperli cam ve tpu silikon malzeme karışımı ile yapılmıştır. Su Geçirmez Telefon Kılıfı. Sucker Stand I-Pompa Telefon Standı.


Tuğra cam filmleri yıllık sektör deneyimini, müşterilerine sunduğu kaliteli güvenilir hizmetleri ile geride bırakmıştır. Firmamız yapmış olduğu cam filmi uygulamalarında güncel son teknolojik cihazlar kullanarak ürün kalitesini devamlı ön planda tutmaktadır. Cam filmleri uygulaması sadece bir talebi yerine getirmek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar