27 Ocak 2017 Cuma

Profil alüminyum

Bakır, plastik, ahşap, v. Ekstrüzyon hattımızda adet pres bulunmaktadır, profil kesitlerine göre alaşım cinsi ve pres hattı tercih edilmektedir. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Ekstrüzyon alüminyum profil fabrikası olarak alüminyum profil sektörünü branşlara ayırmıştır.


Zehirleyici ve manyetik değildir, kıvılcım çıkarmaz, soğuğa ve sıcağa dayanıklıdır, hassas toleransa sahip ürünler üretilebilir. Bu ölçüler daha önceden yapıların ihtiyaçlarına göre belirlenen ölçülerdir. Yapıların her alanında kullanılan alüminyum profil sistemleri, yerindeki ölçülere göre de-montaj şeklinde alana gelir ve burada birleştirilirler. Aluminyum Profilleri üretiminde faaliyet gösteren firmamızın web sitesi TTR BİLİŞİM tarafından yenilenmiştir. Yavuzlar Aluminyum olarak kurulduğumuz günden itibaren kalite ve müşteri memnuniyetini en önemli ilke edinen firmamız bu anlayış doğrultusunda kurulmuştur.


Siz değerli müşterilerimize pratik uygulamaya yönelik, kalitesi birinci sınıf olan ürünlerini optimum maliyetle sunmaktayız. ONAT PROFİL ve Alaşım San. Sürdürülebilir teknolojik yatırımlarla ürün toplam kalite standardını koruyor, en kaliteli hammaddeler kullanılarak üretilen alüminyum profilleri hızlı. ARSLAN ALÜMİNYUM STANDART PROFILLER KUTU PROFIL A =B =1S=S=Ağırlıklar bilgilendirme amaçlıdır.


Gerek uygulama kolaylığı gerekse uygulandığı alana verdiği değer itibari ile standart süpürgeliklerden ayrılmaktadır. Firmamız elektrostatik toz boya sektöründe faaliyet göstererek çalışma hayatına başlamıştır. Alüminyum hayatımızın her bölümünde karşımıza çıkmaktadır.


You will be notified by e-mail once your account has been activated by the store owner. If you have ANY questions about the operation of this online shop, please contact the store owner. Kuruluşundan bu yana hizmet ve ürün yelpazesini genişleterek her zaman yenilikçi olmuştur. Standart profillerin kullanım alanı yaygındır. Sağlam ve hafif bir yapı elemanı olmalarından dolayı, dekorasyon ve pencere sistemlerinde yoğunlukla kullanılırlar.


Müşteri odaklı üretim ve hizmet anlayışı ile sizlere çözümler üretiyor, her geçen gün yeni projelere bitmeyen bir heyecanla imzamızı atmaya devam ediyoruz. Tİ, müşterilerinin tüm alüminyum profil ve levha ihtiyaçlarını standart kalıplar ve müşteri odaklı özel kalıplarıyla karşılayıp, günden güne gelişerek satış kapasitesini arttırmıştır. Kompozit Panel Renk Kartela. Taşıdığı üstün nitelikler ile modern insan yaşamının birçok alanında önemi giderek artan alüminyum dünyada olduğu gibi ülkemizde de otomotivden inşaata, beyaz eşyadan mobilyaya kadar birçok alanda kendini kabul ettirmiştir. Firmamız hakkında detaylı kurumsal bilgilere ulaşmak için tıklayınız.


Hem farklı materyallere ve döşemelere uyum sağlayan hem de farklı renklere sahip olan zemin profilleri , özellikle modern mutfak ve banyo tasarımlarının dekorasyonlarında tamamlayıcı bir unsur olarak tercih edilir. Türkçe İngilizce Rusça Arapça MARKALAR. Mekanik işlem eksen profil işleme CNC parkurumuz üretime geçti.


Alternatif Üst Yüzey Seçenekleri. Parlak, mat, eskitme, altın renk seçenekleri vardır. Her türlü özel ve sanayi profilleri , her türlü kalıp imalatı, mobilya ve reklam profilleri , tornalık dolular çap 5mm. KDV tevkifatı hakkında Başkanlığımızdan görüş talep edilmektedir. Oracal,Unifol,Polikarbonat levha,fotoblok,naturalbond aluminyum kompozit bayi.


Kargalı Hanbaba Osb Mahallesi Organize Sanayi 3. Detaylı bilgi için lütfen resme tıklayın. Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde 25. Tuzla Organize Sanayi Bölgesi 4. En iyi ve kaliteli ürünler sunmayı görev biliriz. Kahve kaplama geçiş profili , ceviz kaplama gibi geçiş profilleri satın alarak laminant parke ile uyumlu tahta görüntüsünü sağlayabilirsiniz. Geçiş profili satın alırken, kullanmak istediğiniz nokta ile aldığınız profilin uyumlu olduğuna emin olmayı ihmal etmeyin.


Resmi Gazetede yayımlanan 1Seri No. Konu ile ilgili olarak 30. KDV Genel Tebliğinin () bölümünde yapılan düzenleme ile tevkifat kapsamına alınan alüminyum.


Bir çok sektördeki tecrübe ve bilgi birikimimizi paylaşalım. Aluteams Aksesuar Kataloğu. Yağız alüminyum firması hakkında kurumsal bilgiler, ürünler, referanslar, tedarikçiler,. Kaliteli, çevreye saygılı, rekabeti en üst düzeye taşıyan aluminyum profil ürünlerini müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda firma hissedarları adına üretmek ve gelişmektir. Bünyemiz de hammadde stok alanı, ekstrüzyon billet tavlama fırını, inç lik ekstrüzyon presi, konveyör hattı, boy kesim testeresi, termikleme fırını, elektrostatik toz boya tesisi, paketleme, sevkiyat ve stok alanları mevcuttur.


Profil alüminyum

Müşteri memnuniyetini ilke edinmiş firmamız, müşterilerimize her konuda yardımcı olmaktadır. Siparişin açıldığı andan itibaren sevk ve teslim olana kadar tüm işlemler sms olarak bilgi verilmektedir. Billet Üretiminde Dünya Kalitesi. Hurda ve geridönüşüm sistemlerimizde ülke ekonomisine katkı. Firmamız her türlü elektrostatik alünimyun demir profil boyama işleriniz için en iyi çözümleri geliştirir.


Sitemizi ziyaret ediniz Firmamýz her türlü elektrostatik alünimyun demir profil boyama iþleriniz için en iyi çözümleri geliþtirir. HAKKINDA ÜRÜNLERİMİZ Zemin Profilleri Mutfak Profilleri Modüler Mobilya Profilleri Kapı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar