25 Ocak 2017 Çarşamba

Dekoratif elyaf sıva

Dekoratif elyaf sıva

Ecodekor canlı sıva kataloğu fiyatları, canlı sıva fiyat, dekoratif elyaf sıva fiyatları, renk kataloğu Tarayıcınızda, Javascript Özelliği kapatılmış olarak görünmektedir. Dekoratif Elyaf Sıva Naturel Serisi Dekoratif Serisi. Sitenin bütün özelliklerini kullanabilmek için Web Tarayıcı Yazılımınızın JavaScript özelliğinin açık olması gerekmektedir. Elyaf sıva ortamı izole ederek ses ve ısı yalıtımı yapar, kansorojen madde içermez, yıl soldurmazlık garantisi vardır, yangından etkilenmez, rutubeti büyük ölçüde azaltır, duvar ve tavan çatlaklarını örterek yüzeye yansıtmaz,duvara hiç zararı yoktur istenildiği zaman. Ev, ofis gibi tüm iç mekanlarınızda ister tek duvar, köşe, kolon,kiriş isterseniz tüm duvarlarınızda kullanabileceğiniz yeni bir ürün.


Burada seçilen model, eve yapılan keşif önemli noktaları oluşturmaktadır. Biz ise şimdi size sunacağımız tabloda birkaç dekoratif elyaf sıva fiyatları sunmaya çalışacağız. Elyaf Sıva – Toplum olarak, yapılarımızda kullandığımız sıva malzemesinin estetik olmasına, sağlığa zararlı olmamasına, kolay uygulanabilir olmasına, ısı ve ses yalıtımına pozitif etkide bulunmasına, özellikle de tamir edilebilir ve uzun soluklu olmasına önem veriyoruz. Duraks dekoratif sıva adı altında ülkemizde tamamen yerli olarak üretilmektedir. Değerli misafirimiz öncelikle Licoplas ailesine hoş geldiniz.


Licoplas dekoratif elyaf sıva ,markası ile yepyeni bir ürünü sizin beğeninize ve taktirine sunmanın mutluluğu içerisindedir. Poşet Elyaf Sıva 5mAlan Kaplamaktadır. Elyaf duvar boyası, elyaflı sıva , dekoratif elyaf sıvalar ve duvar kağıtları ile şık ve modern tasarımlar ve tasarım görselleri… Elyaf Sıva Bu sıvalar evler her daim canlı ve parlak bir görünüm vermiştir.


Ortamı izole ederek ısı ve ses yalıtımı sağlar 3. Rutubet problemini teneffüs özelliği ile büyük ölçüde azaltır. Cam elyafının ve perlitin hazır sıva , dekoratif sıva harclarında kullanılması ile lara varan ısı izolasyonu sağlanmaktadır. Cam elyaf takviyeli sıva harcı ile yapılan imalatlarda çatlak ve mikro çatlakların oluşması engellenmiş olur. Toz, duman, is gibi uçucu kirleri üzerinde barındırmayacağından ortam kirlilikleriyle savaşmanız gerekmez. Balıkesir il ve ilçelere toptan parekende ve uygulama, itina ile yapılır.


Tane Dokulu Silikonlu Hazır Sıva. Kalın Desenli, Silikonlu, Elastik, Elyaf Katkılı Cephe Kaplaması. Binalara iç veya dıştan uygulanan ısı yalıtım levhaları üzerine sıva yapılması için geliştirilmiş polimer modifiyeli çimento esaslı, tek bileşenli bir sıva malzemesidir.


Prekast beton, hazır beton, hazır sıva ve harçlar, ısıya mukavim alçı plakalar, dekoratif betonlar gibi alanlarda çatlak kontrolü, kalıcılık ve sağlamlık için kullanılan kimyasallara ve yüksek ısıya karşı dayanıklı, her tip çimento ile uyumlu, alkali dayanımlı cam elyaftan üretilmiş bir katkıdır. Bu, çok basit bir prensibe dayanır. Duvar ile aranızdaki ısı köprüsünü kırarak, duvarları ısıtmanıza engel olur. Böylece sadece ortamdaki havayı ısıtırsınız. Beton zemin, sıva üstü gibi yüzeylerde kullanılmak için oluşturulmuş polimer katkılı, çimento esaslı, su itici ve elyaf takviyeli, yapışma ve esneme mukavemeti geliştirilmiş, çatlama oluşturmayan beyaz renkli son kat dekoratif sıva harcıdır.


Desenli bir mineral dış cephe kaplama malzemesidir. Polistren ve taşyünü gibi ısı ve ses yalıtım sistemlerinde, ince sıva , düzgün yapılmış kaba sıva , beton, gazbeton veya kendini taşıyabilen silikat ya da akrilik esaslı eski boyaların üzerine yenilemek amacıyla güvenle uygulanabilen, çimento esaslı, hafif, elyaf takviyeli, yüzeyde doğal bir doku oluşturan, son kat iç ve dış yüzey kaplamasıdır. Kansorejen madde içermez.


Dekoratif elyaf sıva

ANKARALI girişimci Mahmut Sevimligül’ün patentini alarak piyasaya sürdüğü dekoratif boya, ilgi çeken özellikleriyle tüketicinin beğenisine sunuldu. Buna bağlı olarak buhar geçirgen özelli sahip olup dış cephe kaplama işlemi için. Elyaf doku ve özel polimer katkısı sayesinde mükemmel bir yapışma sağlar. Farklı malzeme birleşim yerlerinde sıva filesi kullanılmalıdır. Hazırlanan harç, yüzeye mala yardımıyla sürülür.


Düzgün bir yüzey elde edebilmek için yüzey mastarlanmalıdır. DIŞ CEPHE SIVA GRUBU : Doğterasit Renkli sıva KG. Brüt beton, düz sıva , asbest, çimento levhaları gibi her türlü dış yüzeylerin su geçirimsizliğinin sağlanmasında ve dekorasyonunda ayrıca ahşap asıllı yüzeylerde ve bina iç hacimlerinde dekoratif amaçlı kullanılır. Optimum buhar geçirgenliğine sahiptir.


Kabuklanmaz, pullanmaz, soyulmaz. Mila Mineral Sıva , doğal granit ve taş parçalarından imal edilen, iç cephelerde dekoratif amaçlı, dış cephelerde ise kaplama olarak kullanılan uzun ömürlü malzemedir. Daha fazla renk ve effekt için lütfen katalog isteyiniz. Akrilik emülsiyon esaslı, serpme sıva görünümlü, silikonlu, elastik, elyaf katkılı, içte. Kullanıma hazır elyaf takviyeli dış cephe mantolama sıvası.


Barkim BARKOTEK beton, sıva gibi yüzeylerde kullanılmak üzere hazırlanmış çimento esaslı,polimer katkılı,su itici ve elyaf takviyeli,yapışma ve esneme mukavemeti artırılmış,çatlama yapmayan beyaz renkli son kat dekoratif sıva harcıdır. Bunun üstüne özel dübelleriyle sabitleme yapılır, bundan sonra özel ilk kat sıva , özel sıva filesi ve son kat sıva gibi detaylar yapılır. Teslimat Şartları Çalışma Saatleri. En uygun canlı sıva fiyatları nı burada bulabilirsiniz. Yerli hammadde kaynakları ile üretildiğinden milli ekonomiye katkı sağlamaktadır.


STRAFİX Isı Yalıtım Levhası Sıvama Harcı Elyaf Katkılı (Kalın). Canlı sıva fiyat avantajı sağlar. Tanımı ve Kullanım Alanları: Son kat dekoratif cephe kaplamasıdır.


Dikey ince çizgi desenlidir. Mantolama sistemlerinde son kat dekoratif kaplama malzemesi olarak kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar