15 Eylül 2016 Perşembe

Mutfak odası

Tchibo mutfak ve yemek odası ürünleri ile hayalinizdeki mutfağa sahip olabilirsiniz! Tchibo olarak web sitemizi geliştirmek, kullanışlı, etkili ve güvenli hale getirmek amacıyla çerezler (cookie) kullanmaktayız. En az evin diğer odaları kadar önem teşkil eden mutfak , dekorasyon ve rahatlık gibi faktörler eşliğinde düzenlenir.


Mutfak Gereçleri ile mutfağınızı süsleyin. Farklı stilleri ile masa takımları, dekorasyona uyum sağlarken bazı modellerin ergonomik tasarımları, dar alanlar için pratik çözümler sunuyor. Gucci Yemek Odası Ceviz Lake.


Süper Fırsat- Neo Konsol. Stoğa gelince haber ver butonunu kullanabilir ya da size en yakın IKEA mağazasından satın alabilirsiniz. Fiyata dahil olan masa ile beraber adet sandalye.


Mutfak odası

Küçük mutfakların kurtarıcı olarak gördüğüm modüler mobilyalar sayesinde mutfağınızı daha etkin kullanabilirsiniz. Küçük mutfak dekorasyonu yaparken sabit mobilyalar yerine daha işlevsel ve kullanışlı olan modüler mobilyalar küçük mutfakları daha büyük gösteremez fakat mevcut alanı verimli kullanmanızı sağlar. Salon Takımları Koltuk Takımları Oturma Odası Takımlar. Kelebek’te mobilyalar tam sizin evinize göre tasarlanır, size aralarından dilediğinizi seçmek kalır.


QUEEN Antrasit Yemek Odası Takımı. Mutfağınızı yenilemenin pratik yolu. Modüler ünitelerden oluşan KNOXHULT mutfak dolabı kombinasyonu, size ve mutfağınıza uygun, tezgahı, eviyesi, bataryası, sifonu, rafları ve çekmeceleriyle birlikte komple mutfak çözümü sunar. Planlaması, satın alması ve kurması kolay bir mutfak. Ankara Siteler mobilya markaları onlarca farklı seçenekle görülebilri.


Bunlar içerisinde popüler ve ismi çok bilinen Bellona, İstikbal, Alfemo, Doğtaş, Yatsan,Kilim gibi arkalar da yer almaktadır. Amerikan mutfak modelleri küçük alanlar için hem mutfak , hem yemek odası olarak kullanılabilir. Gri yatak odası dekorasyon fikirleri arıyorsanız, karşınıza ilham alabileceğiniz örnek getiriyoruz.


Gelişimine yararlı bir hazırlık bölümü olarak başlayan mutfak , şimdilerde yemeklerin hazırlandığı, kahvelerin içildiği, misafirlerin ağırlandığı, bolca işleve sahip bir alana evrildi. Açık mutfak olarak da bilinen amerikan tarzı mutfaklar hem oturma odası yada salon ve hem de mutfağın bir olduğu dekorasyon şeklidir. Avantajlarının yanında dezavantajları da bulunuyor.


Açık mutfaklı salonlarda, mutfak duvarlarını ve zeminini farklı renklerde döşeyerek odanın bu bölümünün ayrı bir oda gibi algılanmasını sağlayabilirsiniz. Yukarıdaki fotoğrafta cesurca bir yaklaşımla limon sarısı duvar kağıdı kullanılmış. Damalı zeminle mutfağın dekorasyonu tamamlanmış. Enzi gibi markaların farklı yemek odaları için ürettiği şık ve modern masaları inceleyebilirsiniz. Doğru mutfak masası için bilmeniz gerekenler nelerdir?


Yemek masası seçerken evinizin dekorasyonu ve yerleştirileceği alanın yanı sıra masanın kullanım açısından da rahat ve elverişli olmasına da dikkat etmek. Bruno Set Calvin Set Larissa Set Felix Set Moss Set Rustica Set AKSESUAR. Lüksle ve modernizmle flört eden bir ruh hali taşıyan Marriot Yemek Odası , mekanı benzersiz detaylarla özgün kılarak özgürleştiriyor. Bu süreçte mutfak düzenini korumak ve işinizin hızlı bir şekilde tamamlanmasını istiyorsanız, siz de yeni dolaplar yerine, mevcut mutfak dolaplarını yenilemeyi tercih edebilirsiniz. Tamamen yerli sermayeyle çalışan firma, mutfak dolap modelleri bakımından müşterilerine zengin bir yelpaze sunuyor.


Artevetta olarak mobilya sektöründe, raylı dolap, franke ve ankastre mutfak dolapları, ergonomik banyo dolapları üretmekteyiz. Country Yemek Odası Takımları. Ekonomik Yemek Odası Takımları. Lüks Yemek Odası Takımları.


Avangarde ve Domi Koltuk Takımı. Birbirinden şık yemek odası modelleri ve fiyatları mudo. Yemek odası takımları, yatak odası takımları ve salonlarda doğal ahşap mobilyalar kullanıldığı gibi, mutfak dekorasyonu içinde doğal ahşap mutfak dolapları tercih ediliyor.


Mutfak odası

Doğal ağaçlardan yapılan mutfak dolapları ve mutfak masaları ortama sıcak bir atmosfer kazandırıyor. Yatak odası takımları ile konsept tasarım şıklığını yansıtan Enza Home, birbirinden yaratıcı, kaliteli ve özgün yatak odası modellerini zevkinize sunuyor. ASTORIA YATAK ODASI Yalın ve şık tasarımı, akıcı renk kombinasyonu ile çağdaş tasarıma zarif bir yorum getiren Astoria Yatak Odası , feminen formları dekorasyon trendleriyle buluşturan tarzı ile zamansız bir zarafeti yansıtıyor. Bu örnekleri inceleyerek herkes kendi mutfak mekanına uygun olan modelleri uyarlayabilir ve mutfak dekorasyonunu yenileyebilir.


Metal ve Beyazın Birlikteliği. Ankastre mutfak ürünleri ile uyum sağlaması için tezgah ve tezgah arası için de metal malzeme ile kaplama sağlanarak böyle bir uyum yakalanabilir. Sepetinizde ürün bulunmuyor.


Dilerseniz diğer yatak odası modellerimizi de inceleyebilirsiniz, kalite ve güvenli alışverişin doğru adresi Menüyü Kapat. Erkek Çocuk ve Bebek Odası Tül Perdeleri. En yeni ürün ve kampanyalarımızdan ilk sizin haberiniz olsun istiyorsanız hemen kaydolun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar