5 Eylül 2016 Pazartesi

Cam sürgü sistemleri

E-Bülten Kayıt Yeni Ürünlerimizden haberdar olmak için lütfen kayıt olun. Hatipoğlu Kayar Cam Kapı Sistemleri , görsel olarak sadeliğin sunulduğu Kapaklı Gizli Sistemleri ve daha gösterişli olan Açık Mekanizmalı Sistemleri sunmaktadır. Açılır Kapanır Otomatik Elektrikli Kumandalı cafe, çatı, teras tente sistemleri , cam balkon uygulamaları, sürgü cam , giyotin cam sistemleri , Alüminyum hareketli gölgelik sistemleri , Raylı, Mafsalı modeller daha fazlası. Slider Max(10mm) Slider 08. Cam kapılar, bir odaya kolay erişim sağlamak için ev ve iş ortamlarında kullanılır ve çok çeşitli avantajlar sunar.


Görselde modern ve geniş bir giyinme odasına ait sürgülü cam kapıları görüyorsunuz. Dekorun stiline ve temasına dört dörtlük uyum sağlayan camlar mükemmel bir giyinme odası dekoru oluşturmuş. Cam balkon fiyat hesaplama, katlanır cam balkon fiyat hesaplama, sürgü cam balkon fiyat hesaplama, giyotin motorlu cam balkon fiyat hesaplama yapmak o kadar zor bir işlem değildir.


Estetik ve tasarruf bir arada. Mükemmel ısı ve ışık kontrolü özelliğiyle öne çıkan Camoda Dış Mekan Perde Sistemi , doğal iç mekan iklimi oluşturmaya yardımcı olurken enerji tasarrufu sağlar ve dış mekan görüntüsünü korurken iç mekanda gizlilik imkanı sunar. Fabrikamızda ürettiğimiz son kalite düz cam , ayna, satina cam , cam kapı, temperli cam , cam balkon sistemleri , cam sürgü sistemleri ürünlerimiz ile hizmetinizdeyiz. Sağda ve solda birer sabit cam ortada iki adet camın sağa ve sola hareket etmesiyle sürgülü sistem cam duşakabin bileşeni. Kullanım yeri ve amacına göre eşikli sürme cam sistemleri ve eşiksiz sürme cam sistemleri olarak iki farklı şekilde üretilmektedir.


Cam sürgü sistemleri

RAYKAPAK SÜRGÜ SİSTEMLERİ. Cam Sistemleri - Işıkla bezenmiş mimarlık. Cam kapılar ve duvarlar, mimari konseptleri saydamlığın zarafetiyle donatır.


Sofistike aksesuarlar, işlevselliğin ve tasarımın uyumlu ortaklığını vurgular. Kolay kurulum, pratik açma ve kapatma. Açık çekilebilir Pergola, Pavilion veya teras için en uygun manuel üründür.


Cam sürgü sistemleri

HUUN herhangi bir mimari bağlamda, yağmur, Rüzgar ve soğuk alan koruma fit kayar. Sistem her türlü terazisiz ortamda çalışmasının yanında alt tekerlekler kendi kendine teraziye almaktadır. Bunun için cam çok uygun bir materyaldir ve bu nedenler kuyumcularda teşhir bankosu üzerinde camlar kullanılır. Böylece hem sergilenen ürünlere ulaşılamaz hem de mekan tasarımı görsel açıdan zenginleşir. Kuyumcularda sürgü camlara sıklıkta rastlanır ve bu sürgü sistemi mesai saatlerinde çok fazla kullanır.


Cam balkon sistemleri uygulanacağı alana göre katlanır veya sürme sistemler olarak tercih edilebilir. Tercih edilen sistemin yapısına göre tek camlı veya çift camlı olarak uygulanabilir. Ayrıca güvenliği arttırmak amacıyla temperli cam seçeneği de bulunur.


DECEUNINCK CAM BALKON SİSTEMLERİ ;. Normal kanatlı pencere yerine dar balkonlarda veya benzeri alanlarda sürme pimapen pencere sistemleri tercih edilmektedir. Asit ile işleme yoluyla üretilen dekoratif camlar, Türk mimarisine, iç dekorasyon ve mobilya sanayisine yeni bir biçim ve yeni bir boyut getirmiştir. BKS Logolu sürgülü sistemler sadece tek tarafa değil her iki yöne de açılabilir. Cam Balkon yaptırmak istiyorum.


Mertel eşiksiz sürgü sistemimizde 8mm temperli cam uygulanması nedeniyle. Cam Sürgü Profilleri ve Aksesuarları. SKM 38YL-R SÜTLÜK RULMANI ÇİFTLİ.


Ray Dolap Sistemleri Sürme Cam Kapak Sistemleri Masa Rayları ve Sehpa Mekanizmaları Su Armatürleri Klasik Bataryalar Mix (Aç-Kapa) Bataryalar Duş Takımları Musluklar. MEPA GM 10-(SGM 03-1) DIŞ KAPAK SÜRGÜLÜ RAYLI GARDOLAP SİSTEMİ. Türkiye’ de cam balkon konusunda birçok ilke imza atarak sektörün en geniş bayi ağına sahip firmalardan biri haline gelen Makrowin’ de uluslararası kalite standartları çerçevesinde üretim yapılmaktadır.


Katlanır ve sürme sistem çözümleri binaların mimari görüntüsünü bozmaz. Cam kapıları siz nasıl arzu ederseniz isteğinize uygun olarak imalat ve montajını yapıyoruz. Cam Kesme Aparatları Çekiç - Keser Çeşitleri Gres Pompaları Hava Tabancaları Iskarpela Çeşitleri Maket Bıçakları Mala Çeşitleri. Cam kapı sistemleri ofislerde oda bölmelerinde en çok tercih edilen sistemdir. Dıştan Asmalı Dış Sürgü Kapak Sistemi Kg.


Eğer evimizde yaşa ticari işletmemizde bir alanı kapatmayı düşünüyorsanız sürgülü cam sistemleri alana farklı bir hava katacaktır. Sürme cam kapı ürünlerimiz aşağıda yeralmaktadır. Kullanım Alanı: Cam kapıların açılıp kapanması için uygulanan cam cama veya camdan alüminyum şeklinde kullanılmaktadır. CAM SÜRGÜLÜ KAPI SİSTEMLERİ. Kapının takılacağı yerin üst tarafına yerleştirilen bir sürgü sistemi ile kullanılır.


Sürgü cam balkon sistemleri diğer sistemlerin alternatiflerinden biri olup sistem yalıtımı sürme sistemlerinden daha fazla yalıtıma sahiptir. Kayar sistem altındaki raylar vasıtasıyla ve bu raylar üstünde yer alan camların yatay hareket doğrultusunda ilerlemesiyle balkon, iç. Cam balkon kapatma sistemleri estetik bütünlüğü ve fonksiyonelliği mükemmel şekilde birleştirir. Buzlu cam , renkli cam olabileceği gibi, camın üzerine farklı yöntemlerle işleme ve resimler de yaptırmak mümkün.


Cam kullanmak zorunda da değilsiniz. Fiberglas, plastik ve kontraplaklar da sürgülü kapılarda uygulanabilir. Sürgülü kapının camları da çok farklı olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar