21 Ocak 2016 Perşembe

Meka beton

Türkiye’nin en büyük üreticisi olarak, müşterilerinin ihtiyaçlarını belirlemek, proje planlama, tasarım, mühendislik, üretim, kalite kontrol, devreye alma, operatör eğitimi ve satış sonrası destek gibi tam ve kapsamlı bir hizmet sunmaktadır. MEKA , üretmiş olduğu Tek Milli, Çift Milli ve Planet tip mikserler, çok çeşitli ve yüksek kapasiteli her türde betonu karıştırmaya uygundur. Mobil santraller, kısa vadeli projelerde ve sık lokasyon değişimlerine mükemmel uyum sağlar ve minimum temel veya temelsiz olarak sadece 1-günde kolayca kurulabilir olması en büyük avantajıdır. MEKA ürün dökümanlarına özel bir alandan ulaşabilirsiniz.


Meka beton

Yüksek aşınmaya karşı dirençli, dayanıklı ısıl işlemli tahrik konsolu ve yüksek kaliteli vibratörler, en yüksek verimi, dengeli beslemeyi ve minimum arıza ile etkili uzun süreli çalışmayı garanti eder. Basra bölgesinin enerji ihtiyacını büyük oranda karşılayacak olan gaz türibin projesinin beton ihtiyacı MEKA MB-60M santrali tarafından karşılanıyor. Modern şehir anlayışına ve insan yaşamına kolaylık katan ayrıntılarıyla üretilen parke taşları betonu soğuk görünümünden kurtarmıştır.


Bir şehrin tüm alt yapı yükünü taşıyan görünmez yatırımlar vardır. Bunların başında yağmur suyu ve atık su kanalları gelmektedir. Bu sorumluluğu üstlenen ME-KA beton ve betonarme borularda tüm. Bir Cevap Yazın ← Cancel Reply.


Bu yüzden tamamen çevre dostu, çok uzun ömürlü ve ekonomik zeminler elde edilir. Hazır beton üretimi gerçekleştirenlerin beklenti ve taleplerini proje-teşvik evresinden tesis, çalıştırma ve işletme maliyetlerine değin yakından ilerleyen Meka , hazır beton üreticileri ile kurmuş olduğu diyalog ve işbirliğini daha da olgunlaştırmak isteğindedir. Görünüm, kullanım kolaylığı, sağlamlık ve uzun ömürlülük ürünlerimizin başlıca özelliğidir. Parke taşları asfalt, beton ve diğer kaplamaların yapıldığı her yerde kullanılan, yaratıcılığı sınır tanımayan bir malzemedir. Onarımı, bakımı kolaydır.


Genel Muhasebe Sorumlusu ilanındaki şartlar sizin için uygunsa hemen Genel Muhasebe Sorumlusu iş başvurusu yapabilirsiniz. HDPE (High-Density Polyethylene) beton boru son zamanlarda önemli projelerde kullanılan plastik kaplamalı beton boru olarak önümüze çıkıyor. MEKA bu alanda da sektörde ki liderliğini koruyor. HDPE beton ve betonarme boru üretebilme kapasitesine sahip tek şirket. Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.


Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Hazır beton üreticilerinin beklenti ve isteklerini proje-teşvik aşamasından kuruluş, çalıştırma ve işletme maliyetlerine kadar yakından takip eden Meka , hazır beton üreticileri ile kurduğu diyalog ve işbirliğini daha da geliştirmek arzusundadır. Tüm sektörlerin dinamiğinin yaratıcılık ve yaklaşım farkı olduğu inancındayız.


Sektörlerin gelişimini sağlayan öncüleri diğerlerinden farklı yapan unsurun, yenilikçilik, vizyon farkı ve müşteri odaklılık olduğuna inanıyoruz. Bizlere göre her firma küçük veya büyük sektörüne birşeyler katmalıdır. Meka Otomatik Mikser Yıkama Sistemi - 22kW pompa motoru gücü ile dakikada 1litre su pompalama kapasitesi - 5Litre kapasiteli su tankı - adet seviye göstergeli siviç - adet 5. MEKA hakkında en güncel haberler, projeler ve daha fazlası. Yaptığı İşlerde Müşteri Memnuniyetini Ve İş Kalitesini Ön Planda Tutan Firmamız Özellikle Endüstriyel Zemin Betonları ve zemin çözümlerinde uzmanlaşmış olup bu alanda İstanbul ve bölgesindeki çevre illerin Seçkin kuruluşlarından biri olmayı başarmıştır. Adres, telefon ve diğer irtibat bilgileri.


Her iki beton tesisinin de farklı avantajları vardır. Web sitemiz yeni arayüzüyle yayına girmiştir. ANAHTAR TESLİMİ İŞLERİMİZ. Beton Santrali modellerimize gözatın.


BETON ELEMANLARI PRATİK BİLGİLER. Anahtar Teslimi işlerimizi incelemek için tıklayınız: HAKKIMIZDA. Cadde No:Eskişehir Türkiye şeklindedir. Türk sanayisine yılı aşkın bir süredir hizmet vermekted.


KURUMSAL KİLOMETRE TAŞLARI. Primer, sekonder ve tersiyer olmak üzere malzemenin boyutuna, tipine göre üç farklı kırıcı grubu sunuyoruz. Bu tesisler farklı ihtiyaçları karşılamak üzere saatte 30mden 360m3’e kadar beton üretebilen kapasitelerde farklı modellere sahiptir. The leader concrete precast, concrete pipe, pavement stones industry.


Our mission is providing the best quality at reasonable price to our customer. MEKA Tek Milli, Çift Milli ve Planet beton mikserlerini farklı kapasitelerde, müşterilerin bütün beton karışım ihtiyaçlarına uygun, kapsamlı ve geniş yelpazede yüksek performanslı çözümler sunmaktadır. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.


Meka beton

Bu yüzden ürünlerimizin her detayında bilgi ve gösterilen özenin izleri vardır. Görüntüler firma tarafından çekilmiştir. Dayanıklı iç aşınmazları, güçlendirilmiş karıştırma kolları, her ihtiyaca ve kapasiteye uygun ürün gamıyla muadillerinin önünde yer almaktadır. Bir çok insan bu şirkette çalışmakta ve para kazanıp evine ekmek götürmektedir. Sizlerde İş Başvurusu yapmak için aşağıda yer alan kırmızı bağlantıyı kullanabilirsiniz.


Hepinize bol şans dileriz. SDA Endüstri Seda Grup Şirketidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar