22 Ocak 2016 Cuma

Dekoratif ahşap kasa

TL 3TL (2) DemWooD 91. Lİ AHŞAP ÇOK AMAÇLI SUNUM KASASI. Akrilik boya ile boyayabilirsiniz. Ana Sayfa Hakkımızda Ürünler Makaleler İletişim. Ahşap kasa en uygun fiyatlarla.


Dekoratif ahşap kasa

Alışveriş Listem (0) Hesabım Sepetim Kasaya Git. Farklı renklerine sahip olarak üst üste kitaplık veya obje rafı olarak kullanabilirsiniz. Hakkında: Doğal ahşap kasa , çam ağacının dayanılmaz kokusu ve el işçiliğiyle üretiliyor. Hem kasa hemde tepsi olarak kullanabileceğiniz bu ürün oldukça kullanışlı. Doğal görünüşleri, pratikliği ve şıklığı ile neredeyse evlerin demirbaşı haline gelen ahşap kasalar evleri de güzelleştiriyor.


Eğer hala bu çılgınlığa ortak olmadıysanız şimdi tam sırası. Minik çam ahşap kasalar ile hayatınıza düzen katın. Evlerinizde işyerlerinizde depolama alanları için ideal. Toplu siparişlerde büyük indirim yapmaktayız.


Ayaklı ahşap kasayı ise Purupa sizin için mini bir kitaplık veya Obje rafı olarak yorumladı. Balkon dekorasyonu içinde ahşap kasalar çok işinize yarayabilir, burada ahşap kasalara çiçek ekebilir, yada içinde çiçekler olan dekoratif vazoları kasa içinde sıralayarak dekoratif bir görünüm elde edebilirsiniz. Sepetler ve Kapı süs gibi büyük ürünler dışındaki kolilerde 6. Dekoratif Ahsap Kasa - CEPTE ŞOK. TL kargo bedeli çıkmaktadır!


Tek çekimde tüm kredi, banka (atm) ve ön ödemeli kartlar geçerlidir. Kart puanlarınız (Bonus vb.) ile de alışveriş yapabilirsiniz. Boyanabilir kırılmaz çok amaçlı tüm boyama tekniklerine uygun ahşap mdf malzemedir. Limon kasası olarakta bilinen ahşap kasadır. Tüm boyalarla boyanabilir.


Günde Kargo - Kapıda Ödeme - Kredi Kartına Taksit. Birbirinden güzel pastel tonlarında tamamen el yapımı olan dekoratif kasalar. Evinizin balkonunda, mutfağında, çocuklarınızın odasında, özel günlerinizde, baby shower veya banyonuzda kullanabileceğiniz dekoratif renkli ahşap kasa modelleri.


Siparişleriniz, ilgili tarihi takiben 1-iş günü arasında kargoya teslim edilir. Mutfak Dolap İçi Sistemleri. Sizlere kaliteli ve doğru ürün konusunda yardımcı olmak ve ayrıca değişik ebat ve ölçülerde ahşap kasa imalatı ürünlerini oluşturmak için bizimle hemen irtibata geçebilirsiniz.


TL Kdv Dahil İNCELE 10. Kasalar, taşıyacağı ürüne, taşıma şekline ve taşınacak mesafeye göre farklı olarak tasarlanmaktadır. Açık rengi, sayesinde çeşitli renkli veya renksiz vernik uygulanarak dekoratif kullanımları ve.


Dilerseniz bir köşede dekoratif obje olarak kullanın, dilerseniz içerisini atmaya kıyamadığınız eşyalarınızla doldurun. Doğal ahşaptan üretilmiş, kitaplık, sehpa veya obje rafı olarak kullanabilirsiniz. Süs Market hobi ve elişi, dekoratif ürünler, parti ve süsleme, hediyelik eşya, yapay ve doğal çiçek, tuhafiye ürünleri ve daha bir çok üründe kaliteyi ve uygun fiyatı bulabileceğiniz alışveriş sitesi. Farklı seçenekleri olan ahşap ürünleri en uygun fiyatlarda ücretsiz kargo ve aya varan taksit seçenekleri ile koctas. Yüzyıllarca insanoğlunun sahip olduğu en eski ve en değerli kaynak olan ahşap günümüzde kullnılmaya devam etmektedir.


Uzun ömürlü, sağlam ve doğal olması birçok sektörde kullanılmasına izin vermiştir. Balıkçılık sektöründe her ihtiyaca yanıt vermek için EPS balık kasa ve. Palet yatak doğal ve sade. Yatak odanızı siz tasarlayın ve rahat edin. Modelinizi belirledikten sonra bize ulaşın.


Yaşam alanlarınızı siz tasarlayın diye biz varız. Bizim ilham kaynağımız müşterilerimiz. Yok diyorsanız bir daha düşünün.


Zira ahşap kasalar banyoda sabunluk, balkonda çiçeklik, mutfakta şişelik olabiliyor. En güzel ev dekorasyonu için dekoratif ahşap kasa modellerinden kullanabilirsiniz. Malzeme bilgisi: Çam ağacından üretilir. Gürgen seçeneği de mevcuttur. Kişiye özel renk seçenekleriyle sipariş verebilirsiniz.


Masif ahşap malzemeden üretilen doğal kasa. El işçiliği kullanılmıştır. SİPARİŞİNİZDEN SONRA DA HEP YANINIZDA.


Dekoratif ahşap kasa

Yağlı boya eskitme, budak doku, mumla eskitme ve ahşap boyama gibi teknikleri kullanarak yaptığım kasa , hem güzel bir geri dönüşüm hem de çok dekoratif oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar