12 Kasım 2015 Perşembe

Doğal ahşap masa fiyatları

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Ağaç Masa , Ahşap Masa , Doğal Masa modelleri Mozilya olarak doğal ağaç masa modellerimiz ile size kendine özgü, dikkat çekici, yıllar boyu sıkılmadan kullanabileceğiniz ürünler sunmaktayız. Size özel ölçü masa imalatı. Ahşap Masa modelleri , ahşap masa imalatı , ağaç masa fiyatları ve özellikleri ve en uygun ahsap masa fiyatları kutukstore.


Ahşap doğal masa , son zamanların en yaygın popüler kültürü haline gelmektedir. Rustik tarzda kütük masalar , kütük sehpalar, ağaç masalar , doğal ahşap masa , kütük bank, kütük oturma grubu, kütük çalışma masası modellerimizi ve örnek uygulamalarımıza ait sayfaları inceleyiniz. Doğal Ahşap Masif Masa 52TL ve ücretsiz kargo ile n11. Monywood Masi̇f Mobi̇lya Ofis Masası fiyatı Mobilya kategorisinde.


Başka yerde bulamayacağınız Masa modelleri tasarımcıların pazaryerinde sizi bekliyor. Evidea üzerinden vereceğiniz tüm siparişlerde gün. Kelebek çalışmasının doğal ahşap masa da amacını gerçekleştirdiği pozisyon. Fiyat adet ürün için geçerlidir.


Masa tablası 1masif doğal ahşapdan oluşur. Yüzey mat vernikle verniklenmiştir. Metal ayaklar elektrostatik fırın boya ile boyanmıştır. Bu sayede boyalar zaman içerisinde dökülmez.


Ateş Kereste olarak kendi imalatımız olan doğal ahşap masalarımızı müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız. Doğal ahşap ağaç masalar , kütük masalar , masif masalar , doğal ahşap yemek masaları ,ofis toplantı masaları ,kafeterya masaları aşağıdaki tüm ağaç çeşitlerinden üretilmektedir. Kütük-ağaç masa olarak imalatını yapmış olduğumuz ürünler 1fırınlı çam keresteden özenle imal edilmektedir.


Kütük Masalar , sehpalar, dekoratif ürünler. Doğal ahşap kütük masalar ister işlevsel, ister dekoratif amaçlı olsun, mekanların vazgeçilmez tercihidir. Adeta ahşapla yapılan Ebru Sanatı gibi, eşsiz ve benzersizdir. Yıllar geçtikçe daha da değerlenecek olan doğal ahşap masalar , 1doğal nitelikli ve hijyenik bir yapıda olan değerli ve dayanıklı ürünlerdir. Sizde bu doğal eşsiz ürünlerimizi görmek ve fiyatları hakkında haberdar olmak isterseniz bize iletişim bölümümüzden kolayca ulaşabilirsiniz.


Sav Ahşap , doğal ahşap ürünleri üretimi yapmaktadır. Doğal ahşap masalar , epoksi masalar , antik ahşap masalar , ahşap yemek masaları , ahşap sehpalar ve birçok ürün gurubunda faaliyet göstermektedir. Doğal Masa Deposu Üretici Firmayız Özel Kesim Doğal Masa 3D 360° Lazer Tur. Showroomumuzu içinde yürür gibi dolaşabilirsiniz.


Doğal ahşap masa fiyatları

D 360° lazer tur ile showroomuzu içinde yürür gibi dolaşabilirsiniz. Yemek Masası , Klas Ahşap kaliteli kullanışlı doğal ahşap ürünlerini düşük fiyata sunarak daha fazla kişiyi mutlu etmeye odaklanmıştır. Kütük Ağaç Masa , Doğal Organik Sehpa, Kitaplık ve Tv Sehpası modelleri Mağazamızda.


AHŞAP EPOKSİ MASA -EPOKSİ AHŞAP MASA - DOĞAL AĞAÇ MASA - En uygun sıfır Özel Yapım Masa Fiyatları ve diğer Yemek Odası Mobilyaları ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden. Alaca Doğal Ağaç Masa , dekorasyonunuzun en göz alıcı parçalarından biri olacak. Ceviz ahşap tablalı ve metal konstrüksiyonlu ürün, kendine has bir görünüme sahip. Evinizde vazgeçilmez parçalardan biri olacağı kuşkusuz. Her masanın renk ve deseni farklılık göstermektedir.


Masa üzerine ağacı besleme özelliğine sahip yağlardan koruyucu solüsyon uygulaması yapılmaktadır. Ayaklar, modern tasarıma sahip dökme demir boyalı dayanıklı metal malzemeden üretilmektedir. Lütfen Ayak modeli seçiniz.


TOPTAN SATIŞ FİYATIMIZDIR PERAKENDE SATIŞ İÇİN LÜTFEN FİYAT ALINIZ… FİYATLARIMIZA KDV DAHİL DEĞİLDİR. Aslında değerli ve güzel olan kayın ve meşe gibi ağaç türlerinin. Adore mutfak masası takımı modelleri en iyi fiyata adoremobilya. DOĞAL AHŞAP MASA - YEMEK MASASI - TOPLANTI MASASI - En uygun sıfır Özel Yapım Masa Fiyatları ve diğer Yemek Odası Mobilyaları ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden. Natural kütük masa ve sehpalar, kendilerine has doğal desenleri, hareli ve lifli yapısıyla mekânlarında doğallığı yaşamak isteyenler için güzel bir alternatif olacaktır.


Son zamanlarda doğal ahşap tasarımların dekorasyonda daha çok tercih edilir olduğunu görüyoruz. TL taksit Sepete Ekle Ürün Detayları. Ağaca dokunun kendinizi iyi hissedin, Doğayı evinize alın ve hayatınıza eşlik etsin. Yemek Masası Ofis Masası ,Toplantı Masası gibi Kullanım amacına uygundur.


Doğal Masif Ahşap Masa Antik Ahşap Ladin Masa Ürünümüz Ladin,Çam ağacından İmal edilmiştir. Masanın genişliği Cm Dir. Uzunluk istenilen ebatlarda yapılabilmektedir.


Mutfak masası olarak dizayn edilmiştir. Sorularınız Ayak seçiminiz ve mağaza alımları için bize SORU SOR kısmından ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar