3 Kasım 2015 Salı

Ankraj borusu

Enjeksiyon hortumu: Enjeksiyonun ankrajın en alt kısımlarına kadar beton enjekte edilmesini sağlayan hortumdur. Döşeme Paspayı – Paspayları. Perde Paspayı – Perde Paspayları. Koruge boru (korige boru ), korozyona dayanıklı polietilen hammaddeden üretilmektedir.


Ankraj borusu

Tendonlar (halatlar) bu borular içerisine yerleştirilerek, ankraj deliklerine yerleştirilir. Diğer tapalar gibi, Ankara ilindeki kendi fabrikalarımızda üretilmektedir. Spiral havalandırma borusu modellerimiz esneklik gerektiren tüm uygulamalar için en elverişli olan malzemelerden imal edilmiş olup, havalandırma, baca, ankraj , ısıtma ve soğutma sistemlerinin tamamına rahatlıkla monte edilebilmektedir.


Ankraj boru için en uygun tapa türüdür. Spiral dikişli borular, standartların ön gördüğü kalitedeki çelik bandın spiral şekilde kıvrılarak boru formuna getirilip, bant kenarlarının içten ve dıştan tozaltı kaynak yöntemi ile birleştirilmesiyle üretilir. Gergili boru Daha kaliteli soru ve cevaplar için : 1) Soru ve cevapların yanında bulunan yukarı ( )ve aşağı( ) okları kullanarak, soru ve cevapları artı ya da eksi puan ile değerlendirebilirsiniz.


Sonra demetin serbest boyu polietilen boru ile izole edilir. Ayrıca ankraj demetine boydan boya veya adet enjeksiyon maksatlı polietilen boru takılır. Bu borulardan biri kök bölgesinde eşit aralıklarla delinerek bantlanır. Fore kazıklı ankrajlı bir istinat yapısında düşey yöndeki elemanlar fore kazıklar ile oluşurken, zemin ve yeraltı suyu şartları, çevre yükler, deformasyon kriterleri vb faktörlere bağlı olarak yatayda değişken sayı ve boyutlarda göğüsleme kirişleri ve öngermeli ankrajlar ile desteklenmiş bir yapıdır.


SPİRAL KAYNAKLI ÇELİK BORULARI. Sızdırmazlık özelliğine sahiptir. Borunun ucuna aşınmayı önlemek için sert metalden yapılmış. Kodu: GE-TBA Ürün Bilgisi: Tuğla ve beton duvarlar için ekonomik bir çözümdür.


Ankraj borusu

Yüksek olmayan binaların cephe uygulamalarında tercih edilir. Cebri boru ve çelik mesnet yapılması. Düşey Elemanlar: Fore kazık, mini kazık, çelik boru kazık, palplanş ve diyafram duvar gibi, kazı başlamadan önce zemin içinde düşey olarak imal edilen, genellikle eğilme ve kesmeye çalıştırılan iksa sistem elemanları.


Diğer ankraj sistemlerinde olduğu gibi, ön delik delme ve ankraj borusu kullanma ihtiyacı doğmaz. Delme esnasında delik stabilizasyonunu da sağlar. En az hacimde sağlam ankraj yapabilme özelliği sağlar, insan ve makine gücü ihtiyaçlarını optimize eder. Alüminyum Profil ve Alüminyum Küpeşte Aksesuarlarında Online Alışveriş Keyfini Yaşayın.


TUAL ALÜMİNYUM İYİ ALIŞVERİŞLER DİLER. Enjeksiyon Yöntemi: Enjeksiyon harcı ile tendon arasındaki yapışma mukavemeti, enjeksiyon içindeki malzemelerin karışım oranına, hazırlanış şekline ve deliğe. Kimyasalların saklanmasında ve transferinde kullanılabilir.


Hafif olmasının yanı sıra, darbelere karşı da dirençlidir. Muflu contalı veya manşon contalı biçimde eklenebilir. Kendini tutacak stabilitede olmayan zeminlerde, geçici kılıf boru çakılır veya bentonit solüsyonu kullanılarak zeminin malzemesinin kuyuya dolması önlenir.


Rotary ile foraj yapılır. Hatıla yerleştirilmiş ankraj borularına, dikey direk boruları kaynakla birleştirilir. Kök bölgesine tekrar çimento enjekte edilir. Bu boruların üstüne de üst, orta ve yatay borular destek boruları olarak tutturulur.


Daha sonra bu borulara takviye uygulanır. Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. Daha çok balkon duvarlarında güvenlik ve estetik amaçlı olarak uygulanır.


Ankraj borusu

Tremi Boruları,Hunisi,Sehpaları. Muhafaza Borusu ve Ekipmanları. Metrik Gijon (1Cm) Kapı Menteşesi. Boru Bükme Makinesi (Toplu).


Pasif ankrajların planda, düşeyde ve eğimindeki sapma miktarları toleransları aşamaz. Zeminde yapılan ve auger-odex boru ile delinen pasif ankrajdır. Aralarında ki fark kalıcı ankraj imalatlarında kuyu içerisindeki ankraj demeti korezyon etkisinden korunmak için ankraj halat demetlerini körüğe boru içerisine yerleştirmek ve serbest bölgesini yağlamak gereklidir. Sisteme etkiyen yanal toprak itkileri düey ve yatay elemanlar tarafından birlikte taınır.


Zemin içine yerleştirildikten sonra çimento enjeksiyonu ve daha sonra öngermeye tabi tutulan donatıların çekme gerilmelerini zemine ileterek stabilitenin arttırılması işlemine ankraj denilir. Tayrot borusu başlığı (huni), kalıbın aynı mesafede tutulmasını temin eden tayrot borusunun başına takılır ve saplama milini beton sızıntılarına karşı korur. Baş kısmındaki açı ve boşluklar sayesinde derz, dolgu malzemesince rahatlıkla kapatılabilir. Bağdat Makina yıllık tecrübesiyle, deneyimli mühendis ve kişilik teknik kadrosunun katılımı ve sektöründe kaliteli üretimiyle, müşterilerinin beklentilerine en üst seviyede hizmet vermenin haklı gururunu yaşamaktadır. Zemin, ilgili ankraj parçasına doğru hareket ettikçe yük, ankraja iletilir.


Rulo bant, boru formuna geldikten sonra otomatik plazma makinesi ile istenilen boylarda kesilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar