21 Temmuz 2015 Salı

Tavan göbek çeşitleri

Bu konuda çok eski dönemlerden günümüze kadar gelmiş farklı desenler ile birlikte çağın en uygun ve en trend modelleri arasında güzel bir tercih yapılabilir. DESENLİ GÖBEKLER Desenli Göbekler Desen Çeşitleri. Desenli göbek modellerimiz tavan süsü veya avize arkası göbeği olarakta bilinir.


Tavan göbek çeşitleri

En yeni ve mükemmel asma tavan göbek modelleri. Dekonil Saray tavan ürünlerinin kare saray tavan , oval saray tavan , dikdörtgen saray tavan , yıldız saray tavan şeklinde modelleri. Sadece Mağazada 1TL.


Kartonpiyer çeşitleri ile de. Anasayfa Hesabım Kayıt Ol Kasaya Git iletisim. Tavan Kaplama Plakası 2mStd. Aydınlatma amaçlı kullanılan avize bağlantı yerlerine monte edilen göbekler tavan kısımları kırılarak alçı ile tavana yapıştırıldığından düşme riski oluşturmamaktadır.


Gizli ışıklı yuvarlak göbek asma tavan Gizli ışıklı asma tavan Gizli ışıklı asma tavan. Poliuretan Avize Gobek Modeli. EPS köpük tavan göbeği modelleri müşterilerin taleplerine hitap etmektedir. Iç dekor malzemeleri kategorisindeki tavan göbeği çeşitleri , tavan göbeği modelleri , tavan göbeği fiyatları ve ürünleri yer almaktadır. Spotlu göbek cesitli renklerle boyanıp evinizin dekoruna uyum sağlanabilir.


STROPİYER TAVAN GÖBEĞİ ADET (ADET MASTİK HEDİYE. 3TL (2) SEVENCANYAPI 97. Stropiyer Lamba Göbeği Küçük Papatya cm. Dekorasyon Bizim İşimizdir.


FİLTRELER: B urada bulunan filtreleri kullanarak, listelenen ürünleri azaltabilir ve istediğiniz ürünleri listeleyebilirsiniz. Etiket: alçıpan tavan göbek modelleri. Sınıf olup, Dünya’nın en önde gelen tedarikçileri ile işbirliği Hem yapıştırılarak hem de vidalanarak montajı kolaydır.


Ana Sayfa Giriş Yapın Üye Olun Sepetim İletişim. Tüm alışverişlerinizde güvenle ödeme sağlayabilirsiniz. Spotlu Göbek modelleri ,Spotlu Göbek modellerinin ister alçı dökümünü veya polyester döküm kalıbını temin edebilirsiniz.


Tavan göbek çeşitleri

Ayrıntılı bilgi için bizimle irtabata geçin. Klasik dekorasyoda duvarçıtalama ve kartonpiyer uygulamasının tamalayıcı ürün olan göbek ve kubbe modellerinde, istenilen motifi bulmak olduk yorucubir hal almaktadır. Alçıpan asma tavan , metal asma tavan , ahşap asma tavan , karolaj tavan sistemleri, lineer asma tavanlar , ledli asma tavan modelleri , gergi tavan (barrisol), teras tavanları, banyo ve wc asma tavan sistemleri, asma göbekler ve daha bir çok farklı ve dekoratif tavan modelleri , saray tavan malzemeleri ve uygulama konusunda uzman bir firma. Bir zamanlar oldukça popüler olan bu dekorasyon bugünlerde yepyeni görünümlerle karşımıza asma tavan dekorasyon örnekleri olarak karşımıza çıkmaktadır.


Kargo Bedava ve Ücretsiz Numune imkanı ile sizleri bekliyor. Yine eski tavanlarda bu uygulama tamamen çiviler yardımıile yapılırdı. SARAY TAVANLAR KÖŞE KAPAMA. Her boyda ve çapta özel tasarım tavan göbek ve rozet motifleri üretmekteyiz. Poliüretan Göbek Modelleri.


Göbek çeşitlerimiz ve uzman kadromuzun tecrübe ve ustalığı ile mekanlarınızı güzelleştiriyoruz. Taş Yünü Asmatavan Çeşitleri. Son yıllarda sıklıkla tercih edilmesinin bir çok nedeni bulunmaktadır.


Avize modelleri ise tavana asılarak veya montelenerek kullanılırlar. Sarkıtların etki alanı avizeler kadar geniş olmamakla birlikte görüntü olarak daha modern bir hava yakalamak isteyenler için idealdir. Lambader ve Lambader Şapka Kombinleri. Oturma odası gibi alanlarda içeri girenlerin ve kendinizin kafasında kalıcı bir izlenim ve kişisel bir karakter bırakmak adına asma tavan modelleri tercih edilmelidir. Toplam kaç metrekare asma tavan yapılacak?


Asma tavan modelleri tasarımları her oda ve her ev için şık bir çizginin meydana getirilmesine olanak sağlar. Bir diğer alternatif ise ahşap tavanlardır. Ahşap doğal bir malzeme olduğu için başta zemin olmak üzere, duvarlarda ve tavan kaplamasında rahatlıkla kullanılabilir. Ahşabın kalitesine göre fiyatı da değişkenlik göstermekle birlikte natürel.


Decoratif ahşap görünümlü tavan kirişleri, plakaları ve göbek çeşitleri bulunan Decosa hazır kartonpiyer ürünleri, hafif ve esnek olma özelliğiyle. S- mbir salona saray tavan göbek ve kartonpiyer uygulaması ortalama. Tarihi Mesajlar 8Rep Gücü 36.


Gergi tavan modellerimiz. Mekanlarınızda tavan ortalarının daha güzel ve dekoratif görünebilmesi için uyguladığımız çeşitli göbek modellerimizi inceleyebilirsiniz. Devamı KEMER MODELLERİ.


Sütunları yada ayakları birbirine üstten değişik şekillerde bağlayarak dekoratif görünüm sağladığımız kemer modelleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar