7 Temmuz 2015 Salı

10 9 Kalite civata malzemesi

Bağlantı elemanları seçiminde, somun dayanım sınıfı, civata dayanım sınıfına denk olmalıdır. Bu makalede bunların üzerinde duracağız. Bağlanan parçaların montajda cıvatayı sıkan max.


Bu bakımdan civatalar kaliteleri bakımından sınıflandırılmalarında malzemenin kopma mukavemeti (çekme dayanımı) ile alt akma gerilmesi veya alt akma gerilmesi saptanamaması durumunda orantısız uzama gerilmesi esas alınmıştır. Civata kalite sınıfları iki rakamlı olarak: 3. Malzemenin max güce karşı gösterdiği dirence denir. Cıvata Üretimi Nasıl Olmaktadır? DIN normunda cıvata kaliteleri 4. Ozel imalatı hizmetimiz ile istenilen civata somun vb ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz. NORD-LOCK civata kilitleme pulları güvenle en kritik uygulamalarda cıvatalı eklem parçalarında kilitlemek için kullanır.


Tabela ve Reklam Malzemeleri - Vida Kapağı – Vida Başlığı. Ayrıca çeşitli amaçlar için Al alaşım, pirinç, teflon, polyamid gibi malzemeler de kullanılmaktadır. DIN9Yüksek mukavemetli paslanmaz çelik cıvata ve seviye 8. Yönetimi olarakta kalite sistemimize inanıyor ve destekliyoruz. Kalite Kontrol Cihazları.


KALİTE ALTI KÖŞE BAŞLI CIVATA. SİLİNDİRİK BAŞLI İMBUS CIVATA. CİVATA ÜRETİMLERİ KONUSUNDA FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR. Bombe baş imbus civata , 10. Somunlarda: 1kalite somunlar.


Nikel kaplamalı,oksit kaplamalı olarak kapla. Kaba ve uygun civata diye sadece kısma ayırmış o kadar. Bünyesinde Metal Pul imalatı , civata çeşitleri , somun çeşitleri ,segman çeşitleri ,perçin çeşitleri , vida çeşitleri ve zengin bir hırdavat çeşidi bulunmaktadır.


Bu konuda lider olan İslam civata çok uzun yıllardan beri edindiği engin tecrübe kullandığı son derece kaliteli malzemeleri ile birbirinden kaliteli civata çeşitlerini sürekli olarak üretmektedir. Marka olmanın sorumluluğu ile kaliteden ödün vermeyen firmamız civata imalatı,ve sevkiyat. Dereceli T Ayaklı Saplama.


Ham cıvata ” veya “Alıştırma cıvatası” olarak imal edilen cıvatalardır. Bunun yanında gerektiğinde bütün kaliteli cıvatalar çelik konstruksiyondaki cıvata bağlan-tılarında kullanılabilir. DIN 9standartlarında ürettiğimiz yüksek mukavemetli çelik konstrüksüyon civatalardır. Makina imalatçıları için 14. Kaynak Sarf Malzemeleri.


Gücümüzü ve yüksek kalitemizi artırıp, müşterilerimize iyi hizmet verebilmek için kalite politikamızı yenilemek ve aynı anda durmaksızın gelişmekteyiz. Her kalite ve ebatta ürün en hızlı şekilde teslim edilir. Mile M36mm çaplarında 8. Bilgi Toplumu Hizmetleri. AP Metrik den Metrik kalınlığa kadar BOY mm den 3mm boya kadar istenilen şartlarda ( inox dahil ) özel üretim yapılır. PROVA CİVATA VE BAĞLANTI SİSTEMLERİ günümüzde Türkiye’nin en hızlı büyüyen civata , somun, saplama ve ankraj imalatçılarından biri konumundadır.


Bulunduğu büyük projelerle sektöründe tanınmaya ve markalaşmaya başlamıştır. ATILIM CİVATA Anasayfa DIN 9CİVATA TAM DİŞ 10. Merkezleme Elemanları 54. Sabitlemeler, Yaylı Çıkarıcılar 8. Sac Dayamalar, Sensörler 6. Kalıp ve İş Bağlama Ekipmanları 9. Havalandırma, ısıtma-soğutma ve izolasyon gereksinimlerinizi karşılamak, sorunlarınıza doğru çözümü getirebilmek için alanlarında lider firmaların ürünlerini kullanan ŞENKAR MEKANİK, kaliteli hizmeti ile firmanızın ihtiyacı olan herşeyi karşılayacak komple çözümler sunuyor. Bu hizmetten yararlanmak ve gereksinimlerinizi en iyi karşılayacak çözümlere ulaşmak.


Bizi bugünlere getiren, daha iyisini yapabilmemiz için çalışma azmi veren aynı tutku. Pek çok materialden üretilebilir. Başlıcaları,paslanmaz gözlü cıvata aısı 304-aısı 316-aısı 316L-aısı 4,çelik gözlü cıvata 6. Otomotiv Sektörü Özel Civatalar. Yorumlarınızı bekliyoruz civata -somun- vida gibi ürünlerle ilgili veya genel olarak siteyle alakalı öneri,görüş ve beğenilerinizi yorum linkini tıklayarak bizimle paylaşabilirsiniz. Görüntü itibari ile ufak bir ürün olmasına rağmen çok büyük malzemeleri birbirine bağlayarak, uçaklar, gemiler, çelik yapılar gibi oldukça büyük son ürünlerin.


Tüm civata modellerimiz için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. AISI 3– 3) olarak üretim yapmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar