11 Mayıs 2015 Pazartesi

Moonloc parke fabrikası

Dayanıklı, Hijyenik, Kullanışlı. Isı kaynaklarından e temizlik amaçlı kullanılan ev kimyasallarından etkilenmez. UYAR PARKE Beyazıtpaşa Mah. Yıldız Sunta MDF firmasının uzun çalışmalar sonucu,Dünyanın en iyi kilit sisteminin patent hakkına sahip Unilin N. Nature Serisi AGT’nin laminat parke koleksiyonu: Natura Parke Serisi. Doğanın güzelliğinden ilham alan ve doğal malzemelerle hayat bulan Natura Parke Serisi’nin tasarımlarında ağaçların renk ve dokusundan yararlanılıyor.


Isıtacak Mekanlara İmzamızı Atıyoruz. Ağırlık olarak laminat parke olarak hizmet veriyor olsak da lamine ve masif. Krono grubu birçok ülkede fabrikaları bulunan laminat parke sektöründe öncü. Moonloc Universal mm Serisi Yeni Edmenton. Evimizde sıklıkla kullandığımız lamine parkelerin en güzel yanı, iç mekâna sıcak ve elegan bir stil kazandırmaları.


Parke kirlendiğinde doğru temizlik ürünlerini kullanır ve öncede. Sınıf yüzey aşınma değerleri ile çeşitli yüzey seçenekleri ve yüzey dekorları ile üretilen laminat parke yer döşemesi olarak geniş bir kullanım alanına sahiptir. En Kaliteli Binlerce Çeşit Parke Üretimi ve Satışı Yapıyoruz. PARKE TEMİZLİĞİNDE NELERE DİKKAT EDİLMELİ?


Ucuz parkenin ne riskleri var? Please use a newer browser. Parke Sepeti olarak sizlere en iyi parkeleri sunuyoruz. Your browser not supported.


Son zamanlarda yapılmış yeni evlerde kullanılmakta olan laminat parkeler , fiyatları göre ayrışıyor. Suya dayanıklı laminat parke arıyorsanız firmamızı ziyaret edebilirsiniz. Su geçirmez parkeler ile mutfaklarınız daha güzel görünecek. Smart Click parkeleri pek çok farklı alanda kullanabilir ve dekoratif olarak avantajlı hale geçebilirsiniz. Ofislere uygun laminant parke modellerini seçerek daha uzun süre boyunca kullanmaya başlayabilirsiniz.


En kaliteli zemin döşeme malzemesini, en kısa yoldan ve en uygun fiyat-ödeme koşulları ile müşterimize ulaştırmak birinci önceliğimizdir. Fabrika gibi alanlarda bile kullanıma uygundur. Sudan Etkilenmeyen Parke.


Günümüzde birçok çeşidi bulunmaktadır. Ev dekorasyonu ile ilgili evine yeni yaptırmak isteyenlerin bir numaralı tercihi ise kesinlikle sudan etkilenmeyen parke olacaktır. Eskiden sadece salonlar ve bazı odalar için özenle seçilen parkeler artık odaların hemen her bölümüne yapılabilme kolaylığına.


Laminat Parke olanakları. TL fabrika veya toptancı çıkışı olan bir laminat parkenin yukarıda saydığımız ilaveler ile kabaca maaliyeti. Zeminde ki ağır duruşu ve zarafetiyle açık tonlu eşyalar ile uyumludur. En doğru ve nihai tavsiye üretimi yapan fabrika ve satışta yetkilendirilmiş yetkili. Islak hacim harici mekanlarda sıklıkla tercih edilen parke , ahşap kökenli bir malzeme olduğundan dolayı her tarzda dekorasyon ile uyumluluk gösterir.


Hijyenik, estetik, sağlıklı ve kolay döşenebilen bir yer döşemesidir. Diğer yer döşemelerine göre daha ekonomiktir. Masif parke gibi sistre cila gerektirmez, kolay çizilmez ve aşınmaz.


Pekçok renk çeşidiyle mobilya ve duvar renklerine en uyumlu parkeyi seçme imkanı sağlar. Balterio lamine parke zeminleri sıkı şartlar altında zemin soğutma sistemleri veya zemin ısıtma-soğutma kombinasyon sistemleriyle kullanılabilir. Doğru desen ve renk konusunda bizleri bilgilendirdiler ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tuttular. Bu yılın ilk eğitimi Eskişehir’de düzenlenirken, katılım gösteren yaklaşık 1parke ustası, kalite süreçlerinin iyileştirilmesinden parke uygulamasında dikkat edilmesi gereken noktalara kadar pek çok konuda bilgi edindi.


Smk Köklü Parke profesyonel ekibi ile montaj ve teknik servis alanlarında müşterilerine herzaman en iyi hizmete ve en kaliteli ürünleri sunmayı hedeflemektedir. Toptan ve Perakende Parke Satış Ofisi. Bu endüstriyel laminat karo parkeleri Benzersiz ve modaya uygun bir iç mekan yaratmak için mükemmel bir yer döşemesidir. Evinizde doğaya yer açın.


Karo laminat parkeler yenilikçi laminat teknolojisi, en üst düzeyde kalite, güncel tasarım trendleri ve yaşam bakımından. Parke Seçiminde İşinize Çok Yaracak Bilgiler Sürekli su içinde kalacak bir ortamda banyoda, havuz kenarında, saunada, hatta hamamda maun, kayın,ceviz renk renk parke kullanabilinir, üstelik bu parkeler kabarmaz deforme olmaz, daha sonra silim, sistre yada cila da gerektirmez. Tabi Dolarında Etkisi var Kısaca 4-tl ilave hizmet ve malzemelerin maaliyetidir ve hangi ürün. Bazı laminat parkeler üzerinde kullanılan ahşap miktarı ile verilmektedir. Türkiye ve komşu ülkelere laminat parke dağıtımını İstanbul, Ankara , İzmir ve Mersin’deki lojistik depoları aracılığı ile yapmaktadır.


Sizlerde bizim bayimiz olup uygun fiyat avantajı ve geniş ürün yelpazesinden yararlanabilirsiniz. Filli Boya, Abs Alçı, Polisan, E. Markalarımız sayfasını ziyaret edin, iş ortaklarımızı görün. Büyük yapı marketlerinde çamsan, moonloc , vario, peliparquet, floorpan gibi marka olmuş laminat parke ürünlerinde nedense hiç kampanya yoktur. Hatta kaliteli laminat parkeyi de olması gereken fiyatın üstünde satarlar.


Dikkat edin kampanya ile satılan laminat parke markası hangi fabrikadır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar