19 Mayıs 2015 Salı

Epoksi temizleyici

Fayans, mermer, çini, seramik gibi yüzeylerden yağ sökmede güvenle kullanılır. Epoksi cilalı zemin, temizliği en kolay zemin kaplamalarının başında gelmektedir. Pürüzsüz ve aşırı sağlam yüzeyi sayesinde kolayca temizlenir.


Elektrik süpürgesi ile epoksi yüzeyin tozunu aldıktan sonra, rutin olarak kullandığınız herhangi bir zemin temizleyici ile epoksi zeminleri silebilirsiniz. Epoksi ve boyalı yüzeylerin temizliği için geliştirilmiş su bazlı konsantre bir temizleyicidir. Sürtünme nedeniyle oluşan her türlü yağ lekesi, zift ve boya artığını yüzeye zarar vermeden temizler – Yüzeye kolayca nüfuz eder ve uygulandığı yerde hijyen sağlar, anti-statiktir. Epoksi zemin temizliği hakkında bilgi almak istediğiniz her an drepoksi. Uygulama firmamız tarafından gerçekleştirilmiş ise müşteri kayıtlarınız sistemimizde mevcut olacaktır.


Genellikle inşaat malzemelerini bir arada tutmak amacı ile kullanılan Epoksi malzemeleri, iki bileşenli olarak müşterileri ile buluşmaktadır. Epoksi ürünlerin karışımı formülüne uygun olarak mikser ile iyice çırpıldıktan sonra uygulama yapılacak yüzeye sürülür. Fabrika zeminlerinin yağa ve darbeye dayanımı açısından kaplatılan epoksi malzemeler içindir.


Bu nedenle temizlik öncesi ve temizlik sonrası epoksi zemine zarar vermeyen temizleyici ürünler önem kazanmıştır. Epoksi ve epoksi kaplamalar ile alakalı bilmek istediğiniz ve size hizmet verebileceğimiz tüm konulara teknik ve anlaşılır şekilde, sitemiz içerisinde yer verdik. Her türlü soru ve görüşleriniz için tüm iletişim seçimlerinizde hemen yanınızdayız. Umarız epoksi ile alakalı işlerinizde doğru tercihi yapmanıza vesile oluruz. Epoksi yüzey temizleme epoksi yağ sökücü kimyasal ile yapılır.


ZEMİN TEMİZLİK VE BAKIMINDA ALMAN TEKNOLOJİSİ Epoksi , Poliüretan, Pvc, Kauçuk zeminlerde üstün yüzey koruma, çizilmeye ve lekelenmeye karşı yüksek direnç sağlayan ürünleri ARCORA markası ile hizmete sunmaktayız. ARK 1Epoksi Temizleyici de bu zeminlerde, zemin üzerindeki ağır yağ, kir, plastik, kauçuk, forklift lastik izi kalıntılarının temizliğinde çok etkili bir solüsyondur. EPOKSİ TEMİZLİĞİ NASIL YAPILIR ? Kaliteli epoksi ürünler ile doğru ellerde yapılmış bir kaplama hijyenik ortamın başlangıcıdır. Epoksi temizlik denince ilk akla gelen zemin kaplamasıdır. Diyorsanız bu yazımız sizler için oldukça faydalı olacaktır.


Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence altına alabilirsiniz. Epoksi Yüzey Temizleme Solüsyonları Fırçalama, püskürtme ve silme yöntemleriyle uygulanır. Ağır kir ve yağ çözücü, Ürün su bazlı olup, kuvvetli formülü sayesinde ağır kir ve yağları temizler.


PVC, marley, taş, beton, mozaik, epoksi v. Yoğun kir ve yağların, lastik izlerinin çıkarılmasında etkilidir. Açıklaması: Derz uygulaması sonrası kalıntıları temizleme de kullanılan özel temizlik maddesi. Aktif yüzey ve yardımcı maddeler içeren, biyolojik olarak parçalanabilir bir alkaliden oluşan, alkalin temizleme konsantresidir. Tabancaya ait resimde görülen parçalar (üzerlerindeki o ringler çıkartılarak) ve alt dolum kabı solvent esaslı alkali boya sökücüye daldırılarak temizlenir, alkali solvente tabanca gövdesini daldırarak temizlik yapmaya çalışmak iç kısımlardaki kauçuk o ringlere hasar verir, tabanca gövdesini alkali solvente daldırmayınız!


Epoksi ,poliüretan,pvc,vinil döşemeler üzerinde kullanım için geliştirilmiş özel, son derece güçlü temel temizleyicidir. Yeni döşenmiş zemindeki kirler ile çok parlak yoğun cila, polimer cilaları silerek temizleme esasına dayalı bakım ürünlerinin kalıntılarını kolayca giderir. Yer zeminlerinin temizliğinde etkilidir.


Yüksek oranda içerdiği alkaliler ve yağ cözücülerle en ağır kirleri ve yağları temizler. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Motor Bakım ve Temizleyici Ürünler;. Plastik Çelik Şeffaf Epoxy Uzay Tipi gr.


JAL-ALCON-S Dakika İkiz Yapıştırıcı Blister gr. Beton zemin üzerinde epoksi var diyelim Beton zemin temizleme olarak bakmak yanlıştır. Bu defa epoksi temizleyici ürün sorgulamalıyız.


Epoksi üzerindeki kirliliğin tanımını yaparak bunu yapmalıyız. Tek bir sonuç gösteriliyor. Epoksi modelleri, Epoksi çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın.


Epoksi temizleyici

Cilt Bakımı Temizleyici Nemlendirici Tümünü Gör. Makyaj, Kozmetik Rimel, Göz Kalemi Makyaj Gereçleri Tümünü Gör. Bebek, Anne Popüler Kategoriler Tüm Kategoriler. Otomatlar için özel olarak formüle edilmiş, köpüğü kontrollü yer temizleme maddesidir. Zemindeki kir, yağ toz vb.


Epoksi boya temizlemesi oldukca basit ve kolaydır yapısı gereği üzerinde leke kir tutmaması zemin seçiminde onu önde gelen uygulamalar arasına almakta zemine epoksi boya uygulandıktan saat sonra dokunma gün sonra ise temizlik maddelerine ve suya mukavemeti sağlanır, vakumu silim makinası, paspas gibi. Son derece kolay uygulanan ve on iki saatlik bir zaman diliminde kullanıma hazır hale gelen epoksi sistemlerinin istenilen kaliteyi vermesi ve kendisinden beklenen performansı tam anlamıyla sağlayabilmesi için kullanılacağı zeminlerin yapısı buna uygun olmalı, uygulama öncesi uygun şartlarla hazır hale getirilmelidir. West System 207B Epoksi sertleştirici UV korumalı 45kg 61TL 57TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar