23 Mart 2015 Pazartesi

Spiro havalandırma

Spiro havalandırma

Uşak Aydın Manisa ve Kayseri illerimize bayilikler verdik. Ayrıca Ülke genelinde bayilikler verilecektir. Bir ortamdaki kullanılacak klima ve havalandırma sistemlerinin minimum kapasitesi belirli formüllerle hesaplanmaktadır. Kapalı ortamlarda insan sayısına. Yüksek mukavemetli özel kenetli hava kanalları, spiro sistem contalı,fitings parçaları ve geniş aksesuarıyla,güvenli ve ekonomik havalandırma sistemleri kurmanızı sağlar.


Sızdırmazlık Spiral kenetli hava kanalları 6m ve 3m standart boylarda üretilir, uygulamada hava kanallarının birbirine montajı sırasında manşonlar ve fittingsler kullanılır. P kanallar, uzun ömürlü, dayanımı sonderece yüksek,özel izolasyon conta ve ekipmanları ile maksimum sızdırmazdık sağlayan, sıcaklık değişiminden etkilenmeyen yaygın kullanılan havalandırma ekipmanlarıdır. SPİRO HAVALANDIRMA ile Etiketlenen Konular Anasayfa SPİRO HAVALANDIRMA Etiketi. Tüm kanallar SPIRO INTERNATlONAL’ın orjinal kanal makina-larında İmal edilmektedir ve “ Oray Air Duct ” tescilli markasının damgasına haizdir. Marka ve imalat tekniği sistemin yüksek kalitesini garanti etmektedir.


Right to alterations reserved. Himtes, çalışma hayatına Mevlüt Ilgaz ismiyle tek kişilik şirket olarak başlamıştır. Biz Poltes havalandırma sistemleri olarak SPİRO (YUVARLAK) KANAL imalatı yapıyoruz. Sipiral- spiro _kenetli_hava.


Taştanlar havalandırma sistemleri, yeni nesil havalandırma. Orta ve düşük basınçta kullanılmak üzere üretilmiş esnek havalandırma borularıdır. Havanın en iyi şekilde yayılmasını sağlar. Hava çıkış sesi ve direnci diğer tiplere nazaran daha azdır.


SM Metal olarak spiro hava kanalı bağlantı elemanları üretimi contalı olarak gerçekleştirmekteyiz. This high quality elbow maker is used for flanging and folding the welded segments. DEMUSAN HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ konut, iş merkezleri, otel, hastane ve fabrikalara yönelik paslanmaz çelik baca, doğalgaz bacası, baca filtreleri, baca çekiş düzenleyicileri, havalandırma sistemleri, hava ile taşıma sistemleri konularında üretici olarak faaliyetlerini kurulduğu 25.


Galvaniz spiro kanal genel olarak havalandırma amaçlı uygulanır. Mekanın dekoruna göre isteğe bağlı fırın boya yapılmaktadır. Görsel açıdan oldukça göze hitap eden bir üründür. Aynı zamanda BACA olarakta kullanılmak tadır.


Talep ettiğiniz her ölçüde spiro boru imalatlarımız mevcuttur. Spiro Kenetli Boru İmalatlarımız. Spiral kenetli yuvarlak haval kanalları, rulo halindeki galvaniz veya paslanmaz sacdanyada alüminyum sacdan dairesel bir kenetleme sistemiyle üretilirİmalatlar isteğe bağlı olarak boyalı ve iç ve dış izoleli olarak üretilebilir. Bu nedenle yapmanız gereken kesinlikle, hangi ilde ikamet ediyorsanız size en yakın olan havalandırma firması ile çalışmanız sizin avantajınızadır.


Havalandırma girişlerine şık bir görüntü kazandırır. Emtaş spiro ve prizmatik havalandırma kanalları üretimi. Geniş fittings ve aksesuar yelpazesi spirosafe ürünlerinin her türlü havalandırma sistemlerinde kullanılmasını sağlar.


VENTİS MEKANİK, endüstri tesislerinden ticaret merkezlerine,. Damperler kanaldan geçen hava miktarına müdahale etmek için yapılan, içinde kelebek klepe bulunan hava kısıcılardır. Bu temel prensipler göz önüne alındığında spiro (yuvarlak) kesitli, galvaniz kaplı hava kanalı tercih edilir. Bunun dışında kare kesitli hava kanalı ve oval kesitli hava kanalları da vardır.


Tanıtım Fiyatlarımızı kaçırmayın. Kalıcı olabilmek için, en önemli şartın müşteri memnuniyeti olmasını ve yüksek kaliteden taviz verilmeyeceğinin bilincindeyiz. Tek bir sonuç gösteriliyor. Yeniliklerden ve hizmetlerimizden haberdar olmak için abone olmanızı istiyoruz. Endüstriyel havalandırma ve baca sistemleri ile sektörde faaliyet gösteren firmamız kuruluş tarihi itibarı ile bir çok projeye imza atmıştır.


Merkezi Sistem Isıtma ve Soğutma. Havuz ve Özel Odalar Nem Alma. Araç Egzost Emiş Sistemleri. Akrobat Kol Emiş Sistemleri.


Günümüz yapı teknolojilerinde çok önemli bir yer tutan havalandırma kanalları, inşa edilen yapılara kattığı değerle büyük önem taşır. Kurulduğu yıldan bugüne müşterisinin sorununu çözüme ulaştırmayı kendine ilke edinmiştir. Ekip Air, spiro hava kanalı, spiro havalandırma tesisatı, spiro havalandırma ekipmanları üretimi yapmaktadır. Tüm spiro yuvarlak hava kanalları SPIRO INTERNATIONAL orjinal kanal makinalarında imal edilmektedir ve SPIRO system tescilli markasını taşımaktadır. Mesela yağ sızıntısı olabilecek yatay kebap bacalarında kare havalandırma kanalı baca olarak pek uygun değildir.


Yağ sızdırmasını önlemek spiro boru havalandırma kanallarında çok daha kolay ve kalıcı bir çözümdür. Kanal İmalatlarımız SPIRO marka makinalarda üretilmektedir, Fittings İmalatlarımız isteğe göre orjinal SPIRO system contalı üretilmektedir, Galvaniz Paslanmaz üretim, ayrıca her renk kodunda boyanmakta,. ASHRAE nin tavsiye ettiği 60′dan fazla özel parça ile birlikte fabrikasyondan özel imalata, istediğiniz kesit tipindeki kanal ebatları, basınç kayıplarını MTH için Hava Kanalı Hesabı yazılımı otomatik olarak hesaplar. Estetik Görünümlü ve Açık Tavanlı alanlarda kullanılır.


En Çok Tercih Edilen bir Kanal Markasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar