13 Şubat 2015 Cuma

Sineklik fitili

Sineklik fitili

Com internet mağazasında alışveriş yaparken girdiğiniz tüm kredi kartı bilgileri ilgili bankaya yollanmakta ve hiçbir şekilde PenAk. Com’un veri tabanında saklanmamaktadır. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun. Sineklik Fitili Takma Aparatı. EKONOMİK RDAYARLI KAPI KASASI. Pencere Fitili modelleri, Pencere Fitili çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın.


GRAND AYARLI KAPI KASASI. SİNEKLİK KÖŞE TAKOZU 17x25. Tüm hakları saklıdır - Adaryasineklik. Tasarım ve geliştirme: HK Bilişim. Talep üzerine farklı Ral seçenekleri ile üretilebilmektedir.


Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Dünya’da olümcül hastalıkların sebebi,sivrisinekler olduğunu biliyormusunuz ? UÇAR YAPI MARKET olarak ihtiyaç duyduğunuz tüm cam sistemleri, alüminyum ve pvc üretiminde kullanılan sarf malzemelerini hızlı, ekonomik ve güvenli bir şekilde üreten ve ticaretini yapan firmadır. Sararmış yada yıpranmış cam balkonlarınız için plastik veya alüminyum fitil çözümleri sunuyoruz.


Plastik cam balkon fitillerinin ve kıl fitilli, uzun ömürlü alüminyum cam balkon fitillerinin fiyatlarını öğrenmek ve detaylı bilgi almak için uzman ekibimizi arayın. Garanti Şartları İade Şartları Güvenli Ödeme Hukuki Şartlar. Sararmış ve kırılmış cam balkon fitillerinizi alüminyum fitille değiştirlim. Alüminyum cam balkon fitili dayanıklı yapısı ve yapıştırılarak uygulandığı için sizlere hem görsel hemde kullanım kolaylığı sağlamaktadır.


Ahşap ve PVC lere uygulanan izofitil soğuğu, tozu, isi, gürültüyü, böceği ve yağmuru önler. Koli olarak satılmaktadır. Her Pakette de 1metrelik ürün bulunmaktadır. Fitil hamuruna katılan herhangi bir yabancı madde ise fitilin açıklanan özelliklerini kısa sürede sonlandırır.


Uygulaması her türlü ahşap yüzeylerde pimapen doğramalarda güvenle yapılmaktadır. Isı fitilleri hem ısı kaybını azalttığı gibi gürültü, nem, toz böcek v. Güneş ışınlarına karşı dayanıklıdır. Daha fazla koruma ve yalıtım sağlar. Metal olması sebebi ile sağlamdır. Estetik bir görünüme sahiptir.


Sineklik fitili

AKP-F-0Çelik Kapı Kasası Fitili. Başarılarınızın devamı dileriz. Aluteks Alüminyum Aksesuarları, iç ve dış piyasada bir çok firmanın uzun vadeli çözüm ortağıdır. Bu bağlamda müşterilerinin isteklerine uygun olarak yüksek kalitede ürünler sunup onların güvenilir çözüm ortağı olma ilkesini benimsemiştir. Pilise sineklikleri kullanmadığımız zaman deposuna iterek pencerenizin önünde hiç sineklik yokmuş gibi pencere kullanımına devam edebilirsiniz.


Hareketli profile, kıl fitil ve alt kasa profiline de plastik fitil monte edilerek dikey plise sineklik montaja hazır hale getirilir. Katlanır sineklik tülü ve panjur motoru ithalatı ile faaliyetlerine başlayan firmamız Plisesin markası ile Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza atmıştır. Yapılacak sinekliklerin ölçüsü işinde son derece uzman ustalarımız tarafından özelle alınmaktadır. Malzeme:Firmamız sineklik imalatında en kaliteli tül profil ve ithal mekanizmayı kullanmaktadır. Uzman ekibimiz sinekliklerin imalatını kendi entegre fabrikamızda tam bir ekip ruhu içinde yapmaktadır.


Kıl Fitil Uzakdoğu Kılfitilde alternatif ürün olarak, yüksek kaliteden ödün vermeden, Uzakdoğu menşeeli ürünler ithal edilerek müşterilerimize sunulmaktadır. KURUMSAL BAĞLANTILARIMIZ BKS Cam Cam Balkoncular BKS Cam Balkon. EVA PLAST PVC Kapı ve Pencere Aksesuarları. Beyaz ve siyah olarak renk seçeneğimiz mevcuttur. KIL FİTİL Kanat profilinde kıl fitilin geçirileceği yer özel olarak tasarlanmıştır.


Kapı Lambriler Tavan Lambriler Sandviç Paneller Karşılıklar. Zamak Pencere Karşılıklar Zamak Kapı Karşılıklar Kapı Kilit Karşılılkarı Saç Karşılıklar Çift Kanat Açılım. Levye Kollu Çift Kanat Çift Açılım.


Yeni nesil alüminyum cam balkon fitilleri ile siz de sararmayan ve kolay deforme olmayan cam balkon fitilleri ile hem enerji tasarrufu, hem ses yalıtımı hem de dekoratif bir balkona sahip olma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar