20 Şubat 2015 Cuma

Dekoratif alüminyum profil

Dekoratif alüminyum profil

PROTRIM YAPI SİSTEMLERİ Siz değerli müşterilerimize pratik uygulamaya yönelik, kalitesi birinci sınıf olan ürünlerini optimum maliyetle sunmaktayız. Tİ, müşterilerinin tüm alüminyum profil ve levha ihtiyaçlarını standart kalıplar ve müşteri odaklı özel kalıplarıyla karşılayıp, günden güne gelişerek satış kapasitesini arttırmıştır. Ahşap, MDF, alüminyum ve plastik gibi materyallerden üretilen farklı boylardaki dekoratif ve işlevsel mobilya malzemelerinin genel ismi mobilya profilidir. Mobilya profilleri , çok farklı ihtiyaçlar ve kullanım amaçları için üretildiklerinden bu alandaki ürün yelpazesi oldukça çeşitlidir.


KUTU İÇERİĞİ : 1METRE. Profesyonel hizmet ile 1müşteri memnuniyeti! Göre sırala: Göstermek: Read More. Birbirinden farklı renk seçenekleri bulunan alüminyum süpürgelik modellerimizi sizler için ürettik. Parke profili parke bitimlerinde, sonlandırıcı olarak kullanılır.


Alüminyum süpürgeliğe yeni boyut kazandırdık. ALÜMİNYUM H PROFİL Metre. Cam ölçüsüne göre ebatlandıktan ve profile monte edildikten sonra çift cam uygulaması yapılır. TL GÖMME BOY KULP KİMYASAL PARLAK mt.


TL (1TL vergi dahil) İNDİRİM. Kısa sürede Aluminyum sektöründe öncü kuruluşlar arasında yerini alan ORTADOĞU ALUMİNYUM kendi bünyesinde eloksal, ahşap desen, elektrostatik toz boya tesislerini kurarak ihtiyaç duyulan sanayi profilleri , doğrama profilleri , cephe profilleri , ısı yalıtım profilleri , küpeşte profilleri , cam balkon profilleri vb. Duvar ve Köşe Koruma Sistemleri. Isıl Genleşme Derz Profilleri.


Farklı dekoratif görünümde profil yüzey efekt taleplerini karşılamak için, profiller eloksal işlemi öncesinde polisaj (mekanik parlatma), çelik fırça ile zımparalama (satine) gibi uygulamalardan geçirilmektedir. Bu suretle ürün portföyüne alternatif yüzeyler eklenmektedir. Aluminyum profil kullanımının yapı malzemelerinde sıklıkla tercih edilmesi dolayısıyla buna paralel olarak parlak,.


Kolay işlenebildiği için, alüminyum profile pek çok fonksiyon yüklenebilir: Vida yuvası, topuklar, kanallar, yay için indirgenmiş materyal kalınlığı, mil, yiv, vidasız kilit, kaynaksız boru, genişletilmiş yüzey soğutma, flanş, dekoratif yüzey, eklem fonksiyonu, sürtünme desenleri, kaymayan yüzeyler, levha materyali için. Modern aydınlatma teknolojileri, iç mekanları sadece aydınlatmakla kalmaz, aynı zamanda yaratıcı ve dekoratif bir dokunuș kazandırır. Profil ile birlikte duvar köşelerinde bir vurgu aydınlatması. Pro-Skirt ahşap yada seramik süpürgeliklere alternatif, alüminyum estetiğini seramik veya parkelerinizle birleştiren ve yaşam alanlarınıza estetik katan bir süpürgelik profilidir. Eşsiz renk seçenekleri, seramik, granit yada parkelerinize uygun süpürgelik kullanmanıza olanak sağlamaktadır.


TEK TARAFLI DAR KOLON RAF SİSTEMİ. Toggle navigation Ürünler menüsü için tıklayınız. Makinaya takılan paslanmaz.


Dekoratif alüminyum profil

Bu tip alüminyum led profil kasası özel olarak imal edilmiş bir modeldir. TEKNİK ÇİZİM İÇİN TIKLAYINIZ Zemin kaplamalarının geçişlerinde derz boşluğu yada kot farkının giderilmesi için kullanılır. Seçilecek renk ve modele göre 3-hafta arasındadır. Fiyat tek bir dilim fiyatıdır.


Genel olarak merdivenlere, balkonlara, teraslara ve yapıların birçok bölümüne, emniyeti ve hoş bir görünümü sağlamak için yapılır, çok dekoratif olduğundan sıkça tercih edilir. Kesit şekli ve ölçülerindeki bu çok çeşitlik sayesindedir ki, alüminyum ekstrüzyon ürünleri, çok çeşitli uygulamalar için dizayn edilebilirler. Dörtdivan yüksek kaliteli ve benzersiz tasarımlarda plastik resim çerçeve profilleri , iç dekorasyon profilleri ve dekoratif mobilya aplikasyon profilleri üretimi yapan lider bir kuruluştur.


Dekoratif bir görüntü sağla. Bu firmalardan bazıları: I. KG ve diğer ülkelerdeki firmalar: Almanya Polonya İsviçre ve Avusturya. Bu malzemeler uygun malzeme ve aparatlar kullanılarak monte edildikten sonra su izolasyonu işlemi yapılır. Tarayıcı yazılımınızda javascript desteği kapalı görünüyor. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor.


MOBİLYA AYAKLARI Metal Ayaklar Plastik Ayaklar Tekerler. Eloksal işlemi, yıldan beri gerek dekoratif gerekse endüstriyel uygulamalar için kullanılmaktadır. Boksit madeninden elde edilen külçe alüminyum önce biet haline getirilir sonra profil çekilir. Profiller ham olarak kullanıldığı gibi boyanabilir ya da yüzeyine parlak ve dekoratif görünmesini sağlayan eloksal işlemine tabi tutulabilir. Seramik yada granit kaplamaların iç köşelerinde d. Bu işlem asit ya da alkali banyosuna batırılarak yapılır.


Aebatındaki raf dayanıklı akrilik (polikarbonat) malzemeden yapılmıştır. Diğer dekoratif ürünlerle de uyumlu alüminyum tablo modellerini inceleyerek sizin için uygun modeli güvenle seçebilirsiniz. Teknik ÖzelliklerÜrün GramajıAdet Gr. OpsiyonPaket MiktarıTakımPaket Ağırlığı9Kg.


Yan kapakları sayesinde zemine montaj yapılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar