18 Şubat 2021 Perşembe

Yük çekme makarası

Yük çekme makarası

Tek taraflı açılabilir özellikte. Bu sistemde yük ve makara birlikte yükselir veya alçalır. Yukarıdaki palanga da makara var. Oto kurtarıcılarda veya baba vinçlerde böyle yapılıyor. Pratik çözümlerle faaliyetlerinizde kolaylık sağlayan ve alanında uzman markalara ait onlarca ürünü bu kategoride bulabilirsiniz.


Makara dizilişi yana veya aşağı doğru çekilen. Koli Bant Makinası Levye Lokma Takımları Makaslar Mengene ve İşgenceler. Kablo açma makarası , kablo çekme makarası , kablo makarası sehpası, makara sehpası, kablo kaldırma, kablo vinci, kablo çekme vinci, kablo çekme makinesi, fiber susta, fiber kılavuz, kablo çorabı, fırdöndü, kablo fırdöndüsü, kablo kaydırma, kablo kaydırma makarası , boru kaydırma makarası , kablo tavası kablo çekme , kablo tavası makarası , köşe dönüş makarası , yer. Makarası İnşat Yük Çekme Vinç Makarası Plastik 3TL ile n11. Lift Sektörü - Kaldırma Taşıma ve İstifleme Ekipmanları.


Palet Çekme Kıskacı (0) - Ray Krikosu (0). Yatay Sac Kapma Aparatı (0) - Yatay Sac Plaka Kaldırma Aparatı (0) - Yük Kaldırma Mıknatısları (0) - Yük Makaraları (0) - Çektirmeler (0) Motorsiklet Platformu , Lifti (0) Forkliftler (1) Anasayfa Kaldırma Ataşmanları Yük Makaraları. Hırdavat ve el aletleri kategorisinin iş makineleri altında yer alan bu bölümde, evde ve işte hayatınızı kolaylaştıracak el ve yük arabalarından, malzemeleri daha kolay istiflemenizi sağlayan istik makinelerine ve ceraskal, vinç gibi kaldırma ekipmanlarına kadar çok çeşitli ürünleri bulabilirsiniz. Vinç kendi binasında Monoray Vinç, Sabit Askılı Vinç, Çift Tambur Vinç, Pergel Vinç,Tek Kiriş Gezer Köprülü gibi Vinç imalatlarını yapmaktadır.


Aracın arazide saplanması veya dik bir engelin aşılması veya çekme yönü değiştirilmek amaçlı kullanılır. D makara çapı (mm) h 1: katsayı (tablo-A). Bir çalışma çevriminde her operasyon yükleme ve yük indirme sırasında iki defa yapılmaktadır. Vinçler, İstifleme ve Depolama Ekipmanları. Cephane Nakliyatçısı Mühimmatların kamyona yüklenerek cephelere taşınması gerekiyor.


Elektrikli Mini Vinç Şaryoları. Alüminyum, çatal ve ayak üzerinde paket taşıma özelliği. Zincirli Manuel Şaryolar. Açısı ayarlanabilen çatal.


Yük çekme makarası

Manuel bir kablo makarası otomatik geri çekme mekanizmasına sahip değildir, ancak elle çevrilen bir krankla kolu vardır. Ayrıca, bir kablo makarası , kablonun geri çekilmesi için bir iç yayın kullanıldığı bir yay esaslı geri çekme yöntemine sahip olabilir. Teknik palanga sistemleri ve ağır yük çekme işlerine uygun olarak geliştirilmiştir. Yük ölçüm ve kontrolü gerek hassas yük hücresi gerekse basınç sensörü ile yapılabilmektedir.


Ancak, yük taşıyıcısı, askı makaraları ile çekme elemanına bağlı olan çenesi aracıyla itilerek ek rayı üzerinde yürütülür. Sistemine yük ölçümleri için Basınç Sensörü ve gerinim ölçümleri için Lineer Potansiyometrik Boy Değişimi Ölçüm Sensörü (LVDT) kullanılır. Bu üniteler çalışmadan ötürü oluşan zincir uzamasını telafi ederler ve yüksek yük ve hızlarda sistemin düzgün çalışmasını sağlarlar. Büyük çaptaki makaralar ayrıca.


Bunların yaklaşık kadarı test ekipmanı, dirençler. Makaralar Maske Palet Regülatör Regülatör Setleri Side Mount Set Stage Regülatör Setleri Şamandıra Sualtı Feneri Doğa Sporları Malzemeleri Giyim Buff Lisanslı Buff Yetişkin Lisanslı Buff Original Buff. Transmisyon (tahrik) zincirleri. Uygun bir çekme test örneği (Şekil (1)) universal test makinesine yerleştirilir ve örneğe kuvvet ( yük ) uygulanır. Gaz Altı Kaynak Makinası Inverter Gaz Altı Kaynak Inverter Kaynak Makina Kaynak Jeneratörü Oksijen Kaynak Ürünleri Plazma Kesme Makinası Punta Kaynak Makinaları Redresörlü Kaynak Mak.


Kaldırma vinçleri üretildikleri andan itibaren sürekli olarak taşıma ve istifleme işlevini gerçekleştirir. Kapalı rulmanlı (ball bearing) çelik makarası sayesinde çok uzun ömürlüdür. Dönerek açılan yan yüzeylere sahiptir.


Sınıf Makaralar konusu çözümlü sorular. Yani yük ağırlığı 4’e bölünür. Palangalar çözümlü sorular. Aşağıda bir palanga sistemi gösterilmektedir.


N’luk yükü dengeleyen F kuvveti nedir? A) N B) N C) N D) 60N. Universal Çekme – Basma – Eğilme Test Makinası tarafımızdan yapılmıştır. Göbekli tip amerikan makaralar genellikle gemilerde ve liman işletmelerinde kullanılmaktadır.


Amerikan makaralar diğer makaralar gibi ce belgelerine sahip ürünlerdir. Tel – Filmaşin Çekme Makarası. Azami yük kapasitesi 2ton’dur. Mekanik Kontrollü Valfler.


Pnömatik Klavuz Çekme Makinası. Yeni bir kendir veya Manila halatın çekme gücü burgatasının karesinin 3’e bölünmesi ile bulunur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar