8 Ekim 2020 Perşembe

Üfleme menfezi

Hava yönlendirmesi için ortadaki kanatlar ayarlanabilir olarak dizayn edilmiştir. Hava ayarı için menfezin arka kısmına paralel kanatlı damper monte edilir. Bu menfezlerde menfezin ön yüzündeki kol yardımı ile sağa sola haraket ettirilerek hava ayarı yapılır.


Üfleme menfezi

Isıtma, soğutma ve havalandırma sistemlerinde kullanılan lneer menfeler estetik görünümü sayesinde en çok tercih edilen üründür. Lineer menfezler , üfleme ve emiş menfezi olarak kullanıldığı gibi ayrıca fan-coil ve radyatör üstü ve önünde en çok tercih edilen ürünlerdendir. Bu menfezler hava kanallarında üfleme ve egzoz menfezi olarak kullanılabildiği gibi, iki mekan arasında transfer menfezi olarak da kullanılabilmektedir. Dağıtıcı Menfezler , çift sıra kanatlı veya üfleme menfezi olarak da bilinirler.


Hava kanallarının üfleme hattına monte edilirler. Havalandırma sistemlerinde üfleyici menfez olarak kullanılır. Yatay ve dikey olarak dizilebilen kanatlar hareketlidir.


Üfleme menfezi

Standart yüzey kaplama naturel aliminyumdur. Boya uygulaması isteğe bağlı olarak renk kataloğuna göre elektrostatik toz fırın boya ile uygulanır. Yönlendirici kanatlar menfez ön yüzünden el ile ayarlanır ((ekil -f). Lif Tutucu Menfezler : Özellikle ameliyathanelerde, alt emiú menfezi olarak kullanılır. Firmamız menfez müdahale kapağı şaft kapağı fancil menfezi ve her çeşit istenilen ölçüde menfez imalatı yapmaktadır.


El ile rahatlıkla ayarlanabilen aerodinamik yapıya sahip kanatlar ile hava akışına istenebilen yön, çıkış hızı ve atış mesafesi verilebilir. Duvar ve kanal montajına uygundur. EMC-U ( ÜFLEME MENFEZİ DAMPERSİZ) KULLANIM ALANLARI. Dairesel Lineer menfez kullanılan yerler, havalandırma ve klima sistemlerinde, tercihen üfleme havası veya emiş havası noktalarında, bina dış cephesinde ve istenilen her yerde halandırma amaçlı olarak kullanılır.


Kare anemostad hava kanallarının emiş ve üfleme noktaların da kullanılan görsel üründür. Kanal ve duvar uygulamalarında kullanılabilir. Kanat yapısından dolayı yatay atışlara uygundur.


Kolayca montaj yapılan damperler bir tornavida yardımı ile rahatlıkla ayarlanabilir. DKP sacdan temiz hava alış ve pis hava çıkış ağızlarına takılmak üzere sabit kanatlı menfezlerin temini ve yerine montajı. Klima sistemlerinde menfez seçimleri yapılırken, – Isı yükü, – Hava değişim miktarı, – Mimari özellikler göz önüne alınarak menfez tipi seçimi yapılmalıdır. Menfez kanatları el ile kolayca ayarlanabilir.


MENFEZ Üfleme kanallarında çift sıra kanatlı, emiş kanallarında tek sıra kanatlı menfez kullanılır. SWİRL DİFÜZÖR Emiş ve üfleme hatlarında kullanılmaktadır. Mimari tercihe göre kare veya yuvarlak üretim yapılmaktadır. Yüksekliği 6m-6m’ye kadar olan mekanlar için uygundur.


EMC-R-UP (ÜFLEYİCİ SİLİNDİRİK KANAL MENFEZİ DAMPERLİ) KULLANIM ALANLARI Çift sıra kanatlı eğrisel volüm damperli menfezdir. Fan-coi, radyatör ve dolap üzerinde yükseltilmiş döşemelerde, havuz kenarlıkları gibi çeşitli amaçlarla kullanılabilir. ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ. Büro, toplantı salonu, çalışma odası, kütüphane, iş yerleri, bilgi işlem odalarında, mağaza, restoranlarda tercih edilir. Spiral kenetli hava kanal uygulamalarında emiş ve üfleme menfezi olarak kullanılır.


Damper ve filtre ilavesi yapılabilir. Eloksal analog veya elektrostatik fırın boya olabilir. Difüzör veya menfezin kutuya montajı vida veya klipsle yapılabilir. Kutunuun tavana asılması rot veya askı aparatları ile yapılabilir. Plastik gemici anemostad.


Metal boyalı gemici anemostad. Klima ve havalandırma sistemlerinde üfleme devresinde kullanılan menfezler , çift sıralı kanatlı olarak komple Alüminyum profillerden imal edilmiştir. Yuvarlak kanal anemostad menfezi. Kanat profilinin üfleme mesafesi için A-DM tipi üfleme menfezinin seçim diagramından yararlanılabilir. Klima uygulamalarında emiş ve üfleme menfezi olarak kullanılırlar.


Kare, dikdörtgen veya yuvarlak kesitli olabildiği gibi 1-2-3-yönlü olarak da imalatı. Teslimat Bilgisi: TL En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Aluminyum profilden boyalı veya boyasız olarak imal edilir.


Yıllardır menfez ihtiyaçlarımızı Vinairmenfez ile çözüyoruz. Birçok firma ile çalıştık ama işine bu kadar özen gösteren ve siparişi gününde teslim eden ikinci bir firmaya rastlamadık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar