19 Mayıs 2020 Salı

Yanmaz tuğla

Bunların yaklaşık kadarı sandviç paneller, yapay taş ve kadarı tuğla şeklindedir. TUĞLA , yangın sırasında yapıların deforme olmalarını geciktirir. TUĞLA ’nın üretim tekniği, yangın oluşturucu veya tetikleyici bileşenleri bünyesinden arındırır. Bize numune ve çizimlerinizi ulaştırdığınız takdirde, özel ve şekilli refrakter tuğlalar ve malzemeler kullanım yeri, alanına ve sıcaklığına göre seri imalatı yapılmaktadır. Yatay Delikli Tuğlalar binaların iç ara bölmelerinde tek başına kullanılabilir.


Hafiflikleriyle ön planan çıkan yatay delikli tuğlalar binanıza ek yük getirmezler. ASINIFI YANMAZ ÜRÜNLERDİR. Yanmaz Rulman ) Enc Rulmanları,Türkiye Distribütörü, Enc Rulman Türkiye Temsilcisi, Enc AISI 4Paslanmaz Rulman Enc Yüksek Isı Rulmanları (2˚C) Enc Rulman Kimyasal Ortamda Paslanmaz Rulmanlar, Enc Tatlı Suda Paslanmaz Rulmanlar, Yanmaz Rulman. W sınıfı olarak imal edilmektedirler.


Kalıcılık, üretim sırasında özel renklendirilen taş ve tuğla ürünlerde en yüksek kalitede ve UV dayanımına sahip pigment renkler kullanılır. Ladrillo Brecon, yan yana dizilmiş tuğla bloklardan oluşuyor. Asınıfı yanmaz ve güvenli malzemedir. Tabliye kalınlığına göre ebatları seçilen asmolen tuğlaların taşıyıcı özelliği bulunmaz. Döşeme yüzeyini oluşturmak için kalıp gereklidir.


Ayanmaz malzeme sınıfındadır,yangına dayanıklıdır. Vardarlı Toprak Sanayi ve Ticaret A. DOĞANAY TOPRAK SANAYİ ve TİCARET A. Geçmeli Derin Kasa PK 06. GAZİANTEP’in Nurdağı ilçesinde, kontrolden çıkarak devrilen kamyonun kasasındaki ton yanmaz fırın tuğlası yola savruldu, sürücü hafif yaralandı. Kamyonun çekiciyle kaldırılmasının ardından yanmaz tuğlalar , başka bir araçla toplandı.


Temizlenin yol, yaklaşık saatin ardından yeniden ulaşıma açıldı. Bu sebeple, yanmaz tuğla olarak da anılmaktadır. Hafif ve kolay işlenebilir olması sayesinde bu malzeme ile yapılacak yapılarda gerekecek tadilatlar oldukça kolay, zahmetsiz ve temiz bir şekilde halledilebilir.


Normal pres tuğlalar , iç ve dış mekanlarda rahat kullanılabilir. Farklı renk ve doku çeşitliliklerine sahiptir. Homojen bir yüzey dokusuna sahiptir.


Eski yapılara farklı görünüm kazandırmak yada yeni binalar, özel iç mekanlar yaratmak için tercih edilir. ESKİŞEHİR 19x9xHarman Tuğla. Genelde dış duvarlarda veya isteğe bağlı olarak iç duvarlarda da ses ve ısı izolasyonu sağlamak amacıyla kullanılır.


Isı ve ses izolasyonu şaşırtmalı deliklerle ve yapıda. Uygulaması oldukça kolaydır. Baca tuğlaları ısıtma sistemlerinin atık gazlarının yaşam alanı dışına taşınması amacıyla kullanılır. ASınıfı yanmaz malzemeden üretilmiştir.


Firmamız tarafından üretilen baca tuğllaları dış baca tuğlası olarak kullanılmaktadır. Genellikle binaların iç ara bölmelerinde ve sandviç duvar uygulamaların da kullanılmaktadır. Yangın yönetmeliğine göre kil ürünlerin yanıcılık sınıfı test edilmeye gerek olmayan A(hiç yanmaz )sınıfıdır. Yangına dayanıklı yapı tasarımında duman ve zehirli gaz çıkışı en önemli konulardan biridir.


Yanmaz tuğla

Tuğla düşey delikli tuğla sınıfındadır. Yapılarda, ateşe duyarlı malzemelerin kullanılması büyük tehlike yaratır. AKG Gazbeton, yangın sırasında zehirli gaz ve duman çıkartmayarak can güvenliği sağlar.


Yatay delikli tuğlalar binaların iç ara bölmelerinde tek başına kullanılabilir. Asınıfı hiç yanmaz yapı malzemesidir. DELTA İZOLASYON TUĞLASI yanmaz bir yapı malzemesidir.


Yanmaz tuğla

Dünya tarihinde imalatı yapılan ilk yapı malzemelerden birisidir. Yüksek ısılara dayanıklı olup yanmaz ve alev geçirmez özelliğe sahiptir. Yapısında küçük hava boşlukları olduğundan dolayı nefes alma özelliği vardır. Kolayca sıva tutabilmektedir.


Firmamızca üretilen tüm şönt baca tuğlaları dış şönt baca tuğlası olarak kullanılmalıdır. Refrakter tuğla ve bloklara istenilen şekil verilir. Tugla , harç ile biribirine tutturularak duvarlarda kullanılan pişmiş topraktan elde edilen yapı malzemesidir. Pişirme sırasında kil kimyasal reaksiyonlara maruz kalır.


C arasında kil hamurunun pişmesiyle oluşan bu yeni. Taş Duvar Kaplama - Duvar Kağıdı - Duvar Panelleri. Boya, cam mozaik, cam tuğla , inşaat el aletleri, inşaat makineleri, kartonpiyer, el ve yük arabaları, rotüş kalemleri, yalıtım malzemeleri ve yapıştırıcılar gibi farklı ürün çeşitlerine inşaat ve boya kategorisinden ulaşabilirsiniz. Akustik yanmaz süngerler, ses bariyeri,akustik yumurta süngerler, lamine edilerek ortamdaki sesi dışarıya çıkarmaz ve oda içersindeki gürültü kirliliğini yutarak sizlere huzurlu bir atmosfer sağlamaktadır.


HARÇLAR VE SERAMİK HAMURU. Harçlar ve Seramik Hamuru Çeşitleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar