27 Mart 2020 Cuma

Tuğla barbekü

Evinizin bahçesinde hoş bir alan oluşturmak isteyenler için sizlere aşama aşama amatör bir şekilde beton barbekü yapımını tarif edeceğim. Doyumsuz barbekü keyfi için uğraştığınız zahmete değecek inş. Odun Ateşinde de pişirebilirsiniz.


Taş ve tuğla malzemeler ile yapılmış bu geleneksel model, barbekü denince akla ilk gelen modellerden biri. Rustik teras dekorasyonları için ve bahçeler için ideal olan bu modeli oldukça hesaplı bir şekilde yaptırabilirsiniz. Bahçenize,balkona,terasa bu şekilde bir barbekü inşa ettirmek istermisiniz. Açık alanların vaz geçilmez keyfi mangal sefası yapmak için güzel ve kullanışlı tuhla döşeme dekore edilmiş bir barbekü köşesi size fikir sunabilir. Mangal kömürünü,odunları ve mangal malzemelerini koymak için özel bölümleri olan bacalı, is tutmayan özel şömineler içinde kullanılan.


Daha sonra barbekü , projeye uygun şekilde taşıyıcı ayakları örülür. Bahçe barbekü modelleri kapaklı olurken, klasik mangalların kapağı bulunmaz. Mangallar yuvarlak veya köşeli olabildikleri gibi, emaye veya döküm de olabilir. Bacalı, yüksek ayaklı, tekerlekli mangal modelleri olduğu gibi, katlanabilen pratik mangallar da mevcuttur. Bu modelde de çok daha geniş bir barbekü tercih edilmiş.


Tuğla barbekü

Bir tuğla barbekü yapımı sırasında, ilk köşeleri yüklemeniz gerekir, ve sonra duvarın inşası devam olduğunu hatırlamakta yarar var. Bina güvenli oldu, her iki düzey metalik elementler ile takviye edilmelidir. Nasıl bir mangal kullanacağınıza karar verirken ne pişireceğinizi göz önünde bulundurmalısınız. Derin hazneli mangallar birçok çeşidi aynı anda pişirmek için elverişliyken kebap mangalları daha ince yapılıdır.


Bütün parçaların tamamı ısıya dayanıklı bims malzemeden kuru döküm tekniğiyle imal edilir. Benzerlikleri olsa da barbekü ve ızgara arasındaki kabul edilen fark pişirme süresidir. Diğer taraftan bu bölmelerin üstünde yer alan yerler ise tezgah olarak değerlendirilmiş. Orta kısımda ise pişirme bölümü size keyifli bir barbekü deneyimi sunacak.


Baca tuğlaları 6Santigrat Derece sıcaklığa dayanabilecek şekilde ve aside dirençli olarak üretilmektedir. Tek delikli bacalar olduğu gibi imalatımızda çift geçişli (ŞÖNT) bacalar da bulunmaktadır. Ateş tuğlası fırın, barbekü ,şömine gibi ateş birebir maruz kalacak yerlerde kullanılır ateş tuğlası yüksek derecedeki ısılara dayanıklıdır.


Yeni Yılda Yeni Modeller! Elektrikli Şömine Haznesi ELK - 08. Lezzetli bir yemeğin kapanışını. En uygun tuğla fiyatları. Müşteri memnuniyetini ve kaliteli üretim politikasını benimsemiş bir kuruluş olmakla beraber her yılın ayı hizmet vermekle gurur duyuyoruz.


Tuğla barbekü

Household sharing included. Unlimited DVR storage space. Barbekü ve Şömine Uygulamaları. Projeler mangal- barbekü Amatör lezzetli yemek, et ve balık, пожаренных açık ateşte veya kömür, kesin inşa etmek istiyoruz ev sahibi bahçesinde çardakta böyle bir yapı, nasıl bir barbekü.


Kriterlerinize uygun çeşitli şömine, barbekü , ocaklık, taş fırın v. RÜN GRUPLARI başlığı altında inceleyebilir veya başka bir kaynaktan beğendiğiniz modelleri değerlendirmek adına bizimle paylaşabilirsiniz. Bize numune ve çizimlerinizi ulaştırdığınız takdirde, özel ve şekilli refrakter tuğlalar ve malzemeler kullanım yeri, alanına ve sıcaklığına göre seri imalatı yapılmaktadır. Refrakter tuğla ve bloklara istenilen şekil verilir. Ateş tuğla montajında kullanılan örgü harcı Şamot tozunun içine bağlama kili ilavesi ile elde edilen ve ateş tuğla montajında kullanılan örgü harcıdır. Alman tuğlası, harpuşta tuğlası ve klinker tuğla gibi birçok pres tuğla çeşitleri vardır.


Ateş tuğlalarını kullanmak için gerekli harç, şamot harcı olarak bilinmektedir. Biz marafet doğrudan Binanız sadece oldufonksiyonel, ama aynı zamanda güzel, çeşitli ilginç malzemelerin dış duvarları kırpın. Alçıpan Duvar Dekorasyonu Tasarımları.


Odası Kendin Yap Dekorasyon Fikirleri. Gergi Tavan Modelleri Dekorasyon Önerileri. Her mekana rahatlıkla uygulanabilme özelliği. Kurulum aşamasından hemen sonra kullanılabilme. Tuğla döşeme barbekü modeli.


Tuğla barbekü

Bu tasarım, herhangi ihtiyaç ve isteklerini çok basit, kolay değişikliklerdir. Mangal yapabilmek için bir tuğla , eski bir varil veya demir sac kullanabilirsiniz. En yakın süpermarkete gitmek ve hazır bir yapı satın almak daha kolaydır. DOĞANAY TOPRAK SANAYİ ve TİCARET A.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar