16 Aralık 2019 Pazartesi

Sony xperia z3 kırılmaz cam

Cep telefonunun ön ve arka kısmı için adet özel kesim temperli cam. Hiçbir durumda kılmaz ve çizilmez. Xperia ZEkran Koruyucu Filmleri. Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz. Telefonuza önden gelecek hazarları engelleyerek telefonunuzun ilk günkü gibi kalmasını sağlar.


Sony xperia z3 kırılmaz cam

Bu videoda SONY XPERIA -Z. Kasa değişimi Kırılmaz Cam Uygulaması yaptık İzleyelim paylaşalım. Telefonu ilk aldığımda düşürdüm, ekranı çok kolay kırıldı. Tamirden döndükten sonra bu koruyucuyu kullandım.


En az kere kırılma tehlikesi geçirdi ama bunun sayesinde birşey olmadı. Ekran kırıldı , ön cam çatladı, dokunmatik basmıyor (çalışmıyor), ekrana görüntü gelmiyor sorunu çözüme kavuşturulur. Sony Ekran ve Cam HTC Ekran ve Cam LG Ekran ve Cam Asus Ekran ve Cam Lenovo Ekran ve Cam General M. Ekran ve Cam Huawei Ekran ve Cam Casper Ekran ve Cam Vestel Ekran ve Cam Turkcell Ekran ve Cam Vodafone Ekran ve Cam Tablet Ekran ve Dokunmatik. Yumuşak Anti-şok Önleyici Darbe etkisini azaltarak ekran kırılmasını önler. H nano kırılmaz cam telefonunuzun ekranını kenarlarda boşluk bırakmadan koruma sağlar.


Sony xperia zarka cam kırıldı Daha Fazla. Misafir Kullanıcı Cevap. Sony ztelefonum camda düştü ekranı sağlam kirilmaz cam korumuş ancak arka di tuz buz olmus telefonum acilmiyor ıkiye ayrildi garanti alirmi bide maliyeti ne olur. Promosyon ve yeniliklerden haberdar olmak için bültenimize kaydolun Kayıt Ol. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Hediye olarak TL değerinde kırılmaz cam koruyucu aynı sorunu tekrar yaşamanızı önlemek amacıyla ücretsiz olarak takılır. Görüntü var ama kırdığın üst tarafı çalışmıyor. Sabit Kargo Ücreti TL.


Sony xperia z3 kırılmaz cam

LSpada Koruyucu Kırılmaz Cam. Altın, Gümüş Folyo Rakam B. Atın Gümüş Folyo Harf Balo. One X Plus, One V, One SV, One. Mesafeli Satış Sözleşmesi.


SONY ZCompact Mini Temperli Kırılmaz Cam Jelatinler. Tamir Dünyası bünyesinde hizmet veren Modaticaret. Sanal mağazacılık hizmetlerinde bulabilirsiniz. Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın. Kimyasal işlemlerle güçlendirilmiş, çok yüksek derecedeki darbelere dayanıklı cam tozundan üretilmiştir.


Telefonunuzu diğer tüm ekran koruyucu filmlerden daha iyi korur. Kırılmaz cam yapısı itibariyle normal cama nazaran çok daha dayanıklı bir cam türü olarak bilinir. Yüksek sıcaklıklara ve çeşitli.


Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. Sahtesini 70e falan taktırırsınız, ama orijinali için garantiye göndermeniz gerekiyor. Onlar kontrol edip size geri dönüyorlar. TL 90TL KDV Hariç: 39TL.


Teknoloji konusu altında soruldu. Orjinal Yeni kapağın üzerinde bulunan orjinal yapışkanı ile montaj yapıldığından, montaj sonrasında kesinlikle açıklık aksaklık kalmayacaktır. Ardından ise ay GSM İletişim imzalı ve kaşeli teknik servis garanti kartınız hazırlanarak telefonunuz sizlere teslime edilmektedir. Kullandığımız ekranlar ve diğer tüm parçalarımız tamamen orjinal ve seri numaralı ürünlerdir. Ekran değişiminde kullanılan ürün 1orjinal, seri numaralı.


Benim telefonum Sony XPERİA zarka cam kırıldı. Ne kadar ücretle yapılabilir. Bide şarj soketi ( yani kapağı ) oynuyor. Fırsatı Kaçmadan Hemen Satın Al.


Yeni Ürünlerimizden Haberdar olun! Stok Durumu : Stokta Var. Ekran koruyucu filmler telefonlarımızın orijinal panellerine gelecek darbelerin oluşturacağı zararları önler ve aynı zamanda çizilmelerden korur.


Bu forumda herkes hangi telefonu alsam şukadar bukadar bütçem var diyip konu açıyodu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar