28 Ekim 2019 Pazartesi

Samsung galaxy s5 su geçirmez

Zaten Reklamında Felan Var. Su ve toz geçirmeme özelliği ile sağlamlık standardı olan IP şartlarına sahip olan cihaz, metre derinliğindeki suda dakika kadar su geçirmeden ve bozulmadan kalabiliyor. Normal telefondan neredeyse farkı yok gibi aldatmaca. Su Geçirmez Kılıfların Kullanımı Nasıl ? Bir çok yerde aynı şikayeti okudum.


Ekran: Gorilla Glass ile 5. Unsubscribe from Doğan Küçük? Su geçirmez telefon kategorimizin 3. Akıllı telefon su geçirmez olacak ve 2mAh pil ile donatılmış. Daha önce suya dayanıklılığı testlerde görüntülenen cihazın aslında pekte su geçirmez bir yapıda olmadığı ortaya çıktı. Yalnız bir noktaya kadar su geçirmezlik özelliği olduğunu hatırlatalım. Havuz başında Samsung Sile takılan elemanlar uzun bir süre telefonu suda bırakıyorlar.


Yaklaşık 5dk sonra sudan çıkan Sgayet. Bir gün sonrasında önce telefonun kamera lensindeki buharlaşma dikkatlerden kaçmazken, çok geçmeden cihazın kamerası çalışmamaya başladı. Cadde Yıldız Fırsatlar Yurt Dışı Alışveri. Cevabı, bu etkileyici videoda gizli!


Samsung galaxy s5 su geçirmez

Samsung ana karta garanti vermedigini söyledi ve çöpe attim bu yuzden samsung alinmazzz. Elektrik akımını yalıtan ısıya. Fakat suya dayanıklı olması onu tamamen su geçirmez yapmıyor. Dünyaca ünlü telefon tablet su geçirmez kılıf üreticisi olan ABD firması Redpepper orjinal kutulu ve lisanslı ürünüdür. Her türlü hava nedeniyle arızaları önlemek için cihaz ekstra yalıtım ile korunmaktadır.


Bu yüzden siz siz olun su geçirmez özelliğine sahip cihazlarınıza bu testi yapmayın. Teknogram’ın haberine göre bir gün sonrasında önce telefonun kamera lensindeki buharlaşma dikkatlerden kaçmazken, çok geçmeden cihazın kamerası çalışmamaya başladı. Böylece birinci elden neler olduğuna tanık olabiliyor ve ıslak ortamlarda bile cihazınızı kullanabileceğinizden emin olabiliyorsunuz. FULL HD ekran, MP kamera, parmak izi. Ultra Şeffaf olması sayesinde telefonunuz su geçirmez kılıf içerisindeyken dokunmatik ekranını rahatlıkla kullanabilir tüm kontrol butonlarına ulaşabilir.


Samsung galaxy s5 su geçirmez

Universal Document Converter 6. Samsung kullanıcılarını sevindiren bu haber ile ilgili detaylar haber. Samsung son iki yılda olduğu gibi bu yılda duyurduğu amiral gemisi modelinin mini. Giriş seviyesi bir akıllı telefon olan Xperia Go, Sony tarafından su ve toz geçirmez olarak tanımlanmış.


Cihaz metre ve dakikaya kadar suya karşı dayanıklılık sağlayabiliyor. Galaxy Sne kadar su geçirmez ? Forum Yönetimi, Duyurular ve Etkinlikler. Tabii ki bilinenin aksine hiçbir telefon 1su geçirmez değil ve belli bir basınç altında hepsi sızdırma yapabilir. Ama yine de kayda değer bir biçimde bu konuda iyi olan iki marka var. Bunlardan bu teknolojiyi ilk kullanarak dikkatleri üstüne toplayan Sony, hemen ardından Sserilerinden itibaren bu teknolojiyi kullanmaya başlayan Samsung oldu.


SAMSUNG GALAXY SKULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU★★★★ Giriş Yap. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık Sorulan Sorular Moderatörler Gizlilik Politikası. Cihaza su girmesini engellemek için tasarlanmış olan özel kapalı yapı nedeniyle, ses dalgaları nedeniyle ufak titreşimler hissedebilirisniz.


Eğer siz de telefonu su altında kullanacak olursanız, çıktıktan sonra alttaki USB girişi. Güncel Kernel Sürümü: Linux Kernel 3. Yenilenmiş bölümde ilk konu olsun istedim. S(ler) hakkındaki tüm herşeyi yazdığıma inanıyorum. Ayrıca sualtı görüntüsü yayınlanan gizemli akıllı telefon Ssu geçirmez mi olacak dedirtti. Tüm son teknoloji özelliklerinin bir arada bulunmasını isteyen Samsung ’un bir diğer getirmeyi planladığı yenilik ise dayanıklılık.


Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz! TV spotunda özellikle bu detay üzerinde duruluyor ve telefonunuzla havuzda fotoğraf çekerken düştüğü zaman bile panik yapmanıza gerek kalmıyor. Hatta çok uygun fiyatlarda şu aralar.


Nazik akıllı telefonlardan bir miktar daha dayanımı yüksek diye nitelemek daha doğru olur. Samsung , telefonunu hafif, su geçirmez tutmak üzere amiral gemisi. Cep telefonu kılıfları, kılıf modelleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar