30 Ocak 2019 Çarşamba

Şezlong ölçüleri

AQUA Ürün ölçüleri ve detaylarını görmek için lütfen ürün resmi üzerine tıklayınız. Bu sebeple sallanma ve oynama yapmaz. Kategorimizde yer alan şezlong modelleri geniş balkonlarınızda, teraslarınızda, büyüklü küçüklü bahçe ve yeşil alanlarda, havuz başında, plaj ve pikniklerde kullanılmak üzere farklı tasarımlara ve ebatlara sahiptir. Salıncak net resmi çizdiniz mi?


Şezlong ölçüleri

Sehpa ve şezlong tamamı 1. Ayakları sallanma ve oynama yapmaz. TL , siesta şezlong , siesta aqua şezlong fiyatları ,. Yer Minderlerimiz dışı fermuarlı içi astarlıdır. Dolgusu ise kırpıntı süngerdir.


Tatilde küçük ama can sıkıcı bir ayrıntı, havluların şezlong üzerinden uçmasıdır. Bu sayede havlunuzu tepe ve ayak bölümlerinden şezlonga mandallayarak kaymasını, uçmasını önleyebilirsiniz. Kansorejen madde içermez. Kopolimer ve cam elyaf karışımından mamul Fiji şezlong , rattan efektli ve mat yüzeylidir. Tüm hava şartlarına uyumlu olup istiflenebilir.


Bundera Pratik Şişme Yatak Rüzgarla Havayla Dolan Yatak Şişme Şezlong Kamp Plaj Deniz Yatağı Koltuk. Pacific şezlongun gövdesi polipropilenden imal edilmiş olup, ortası özel file kumaştandır. Yurtdışına ürünlerinizi pazarlayın! Autocad şezlong tefrişleri,autocad şezlong çizimleri,autocad şezlong planları,autocad şezlong blokları,autocad şezlong şablonları,sunbed autocad block.


Mimaride yabancı uzunluk ölçüleri. Yeniliklerden haberdar olun ! Bambu Kafes Koltuk Kumbahçe Bahçe Mobilyalar. Teknik Özellikler: Boyutları : 130x60x70.


Ağaç hiçbir kimyasal işlem uygulanmadan tamamen doğal işlemle fırınlanıp kurutularak üretimde kullanılır. Gösterilen: ile arası, topla(Sayfa) Mağazamıza Hoşgeldiniz. Sevkiyat süresi 1-iş günü.


Stokta bulunan size en yakın mağazadan satın alabilirsiniz. AÇIKLAMA : Yazın tadı en güzel böyle çıkar! Dolphin, tekerlekleriyle kolayca hareket edebilir.


Şezlong ölçüleri

Su jelle oluşturacağınız çeşitli yaz, havuz, deniz kenarı temalarınıza ahşap şezlongu dahil edin. Plaj benzeri alanlarda kullanıma uygun, dış mekan şartlarına dayanıklı ve istiflenebilme özelliğine sahip şezlong modelleriyle birlikte, hem sandalye hem şezlong olarak kullanılabilen fonksiyonel ürünleri de bu kategoride bulabilirsiniz. Ahşap Şezlong , Minyatür Eşya. O halde siz de teraryumunuza yazı getirin. Gürgen Ağacından Üretilmişitir.


Portatif Ve Yer Kaplamayan Kullanımı İle Evde ,Bahçede Havuzda Ve Denizde Kullanımı Uygundur. Bu ürün için daha önce yorum yapılmadı. Felites Plastik Şezlong Kolsuz. Plastik Sezlong larımız 1Polyproplen Hammadeden imaldir. Tekerleklidir ve sırtı hareketlidir.


Katlanır portatif şezlong İlgilendiğiniz portatif şezlong için kullanılan kumaş 1polyester, 1polietilen kullanılan iskelet Çelik, Polyester toz kaplamalıdır. En: 136cm Boy:182cm Yükseklik:48cm. Kumaşı su tutmayan ve kolayca temizlenebilen minder ürüne dahildir. Dış mekanda kullanıma uygundur.


Güneş ve suya dayanıklı UV katkılı birinci kalite plastik rattan ile elde örülmüştür. ATLANTİK RATTAN ŞEZLONG konfor ve şıklığı benimseyenler için vazgeçilmez bir üründür. Porto Şezlong Kumbahçe Bahçe Mobilyalar ı. Katlanır Plaj Şezlong - Sung Bag Kumsalda ve Piknikte Keyifli Dakikalar Pratik ve Konforlu. Plaj, havuz, piknik aktivitelerinize keyif katacak huzurlu dinlmenin keyifine varacaksınız.


Şezlong ölçüleri

Her iki tür şezlong , su bazlı boya ile boyanır ve ağacın ömrü uzar. Fonksiyonel servis sehpası, Hareket kolaylığı sağlayan tekerlekleri ile cupe şezlongu mutlaka deneyin! Homaks, ürün siparişi vermeden önce ölçüleri tam olarak bilmeniz gerektiğini sizlere hatırlatmaktadır.


Parasol, chaises longues,Parasol de playa, tumbonas,Sonnenschirm, Liegestühle,Beach umbrella, sun loungers,Ombrellone, sedie a sdraio,lettini Parasol, chaises. Tchibo olarak web sitemizi geliştirmek, kullanışlı, etkili ve güvenli hale getirmek amacıyla çerezler (cookie) kullanmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar