10 Aralık 2018 Pazartesi

Panjur garaj kapısı

Konutunuzun görüntüsüne en uygun tasarımı, görsellik ile birleştirerek sizlere güven ve estetiği sunuyoruz. Panjur ve Kepenk te yenilikler Alenda Panjurda. Mevcut garaj kapısı , bahçe kapısı , bariyer, kepenk ve panjur sistemlerine uygulanabilir. Wİ-Fİ ağı üzerinden kontrol sağlayabilirsiniz.


Uygulamayı Play Store yada Apple Store dan ücretsiz indirebilirsiniz. Başakşehir: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. ANA SAYFA HAKKIMIZDA REFERANSLARIMIZ TEKNİKBİLGİLER İLETİŞİM. OTOMATİK KEPENK OTOMATİK PANJUR GARAJ KAPISI SANAYİ TİPİ END. Elektrikli bir bahçe kapısı tesis edin ve evinizi bağlayın.


Ev otomasyonuyla, tek bir tıklama yoluyla, panjurları , bahçe kapısını , garaj kapısını vs. MOTORLU PANJUR ve GARAJ KAPISI SİSTEMLERİ. Günümüz koşullarında ihtiyaca dönük gelişen motorlu panjur uygulamaları ve bağımsız mekanlarda neredeyse zorunlu hale gelen garaj kapısı sistemleri ile yapıların güvenlik ve konfor arayışınızda da uygulamalarımızla yanınızdayız. Motorlu panjurların her geçen gün gelişen kullanım alanlarından biride aynı zamanda.


Satış ve Montaj Hizmetleri Üretimi yapmış olduğumuz ürünlerin garantili olarak satışını ve montajını yapmaktayız Montaj sonrası teknik servis hizmetlerimiz de mevcuttur. SL poliüretanlı alüminyum, ST poliüretanlı çelik,. Garaj kapısı ve kepenklerde değişik profil kullanılmaktadır. ALUSEL modern alüminyum panjurlar , yalıtımı sağlayarak kışın soğuktan yazın ise sıcaktan korumaktadırlar.


Binaya bağlı olarak, ısısal izolasyonda 25’ e kadar, faturalarınızda da 10’a kadar enerji tasarrufunda yardımcı olabilmektedir. Acil Kepenk Servis Hizmeti. Firmamız tüm bu özellikleri belirleyerek sizlere çok uygun fiyatlar ile panjur tamiri garaj kapısı hizmeti sunmaktadır.


Sunmuş olduğumuz garaj kapıları yüksek kalite malzemeden üretilmiştir. Yanma, küflenme gibi olumsuz durumlardan en alt seviyede etkilenmektedir. Sözbakan Panjur sistemlerinde uzun yıllar hizmet veren firmamız otomatik kapılara dair ihtiyaç duyduğunuz her şeyin A’dan Z’ye satış ve hizmetini gerçekleştirmektedir. Sandviç panelden seksiyonel tip imal edilmektedirler.


Garaj Kapıları Seksiyonel ve Panjur Garaj Kapıları. Akım kontrollü kumanda sistemleri sayesinde ekstra güvenlidirler herhangibir objeyi sıkıştırmazlar. Otomatik Kepenk ve Panjur Tamir Bakım Servisi. Aydınlatma amaçlı pencere kullanılabilmektedir.


Elektrik kesintilerinde kolayca manuel olarak kullanılabilirler. Garaj girişinizde kullanışlı, güvenilir ve yer kaplamayan kapılar. Poliüretan dolgulu aluminyum veya çelik profiller ile dayanıklı ve hafif çözümler. Sarmal kapı olarak ta bilinen panjur sistemleri endüstriyel kapı , garaj kapısı , dükkân kepengi ve özel tüm çözümlerde kullanılmaktadırlar. Seksiyonel kapılar uygulama mahallinde ekstra yer ihtiyacı duymaktadırlar bu nedenle birçok projede uygulanamadığı durumlarda sarmal panjur sistemleri tercih edilebilmektedir.


Bina Girişleri, AVM Girişleri için yaya trafiğini kolaylaştıran sistemleri. Bu garaj kapıları Parmak Sıkıştırma Emniyetli panellerden oluşmaktadır. Fotoselli Kapı Sistemleri. Göbekli ahşap görünümlü PVC kaplamalı panellerden oluşmaktadır. Her iki yüzü 50mm galvanize çelik arası 40mm poliüretan dolgulu, özel destek saclı panellerden oluşmaktadır.


Panjur garaj kapısı

STANBUL,otomatik garaj kapı sistemleri İSTANBUL,MEHNAS OTOMATİK GARAJ KAPI SİSTEMLERİ. Sinus Cuppon 2Bm Kanallı Kepenk Panjur Bariyer Bahçe Kapısı Kumanda. Firmamız kalite hizmeti ve eğitimli personeli ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti veriyoruz. Roma panjur ısı, gürültü, istenmeyen görüntü, hırsızlık, ısı kaybına karşı koruma, ve böceklere karşı sizi korur. Renkleri kolayca solmayan, paslanma derdi olmayan, k Devamı.


Site içinde yaklaşık genişlik: m. Size enerji tasarrufu sağlar. Yüksek ses ve ısı izolasyonu. Isı değişimlerine karşı yüksek direnç. Müstakil konutların kapalı garaj girişlerinde, apartmanların ve sitelerin kapalı otopark girişlerinde tercih edilmektedir.


Alüminyum panjur yapısı itibarı ile hem hafif hem sağlam hem de zengin renk seçeneğine sahiptir. Hiçbir bakım gerektirmez. Tek parça garaj kapılarına uygulandığından, üzerine yaya geçiş kapısı yapılamaz.


Panjur , Panjur imalat, Panjur Servis, pergola. Bahçesi mafsallı tente manuel panjur fiyatları Mavi Mavi Panjur Mavi Sineklik MAVİ pergola menteşeli sineklik motorlu garaj kapıları motorlu panjur motorlu panjur fiyat hesaplama motorlu pergola motorlu pergola fiyatlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar