14 Haziran 2018 Perşembe

Kereste mobilya

Mobilya yapımında iç ve dış marangozluk işlerinde, kapı, pencere doğramalarında, lambri, Detaylar. Dahoma kereste , Meşe türlerinin kullanıldığı alanlarda kullanılmaya elverişlidir, ancak odunu yaş iken hoş olmayan bir kokusu vardır. Kapı, pencere, mobilya , marangozluk ve doğramacılıkta kullanılır.


Kereste mobilya

Ayrıca uçaklarda, gemi güvertelerinde… Ağaç malzemesi kullanılabilecek her yerde kullanılır. Mobilya imalatında kullanılan mobilyalık kereste doğramalık kereste gibi kurutulmuş ahşaptan elde edilmektedir. Kalitesi ve ölçüleri değişiklik göstermekte ve talebe göre üretilmektedir.


Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Gizlilik sözleşmesini okudum, kabul ediyorum. Emprenyeli kereste , vakum sistemi le tanalıth-E ile emprenye edilir. Türkiye’de Üniversite onaylı emprenye işlemi yapan tek firma PANELSAN MOBİLYA DEKORASYON VE ORMAN ÜRÜNLERİ’dir. Tanalıth E, krom ve arsenik içermeyen vakum-basınç sistemiyle uygulanan yeni nesil, tek seçenek emprenye maddesidir.


Gövdesine kazınan sevgileriyle yaşamaya devam eder. Kereste Hesaplama Programı. Genellikle mobilya , kapı, lambiri tahtası, resim çerçevesi, sauna yapımı ve bazı müzik aletlerinin yapımında kullanılır. Tomruk olur bırakmaz, mobilya olur terk etmez emanetini.


Kayıt ol Üye girişi Hoşgeldin, ziyaretçi Siteye üye ol yada giriş yap. Sepetinizde Adet ürün bulunuyor. TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo! Masif Ahşap Mobilya ve Aksesuarlar.


Kereste mobilya

Mobilya , dekorasyon ve yer döşemelerinde çok kullanılan kayın kereste ürünleri mobilya sektörünün vazgeçilmezlerindendir. Kayın kereste üretimi sandalye, masa gibi ürünlerde ve iç mekan dekorasyonunda tercih edilmektedir. Doğramalık keresteler ise daha çok yapı içerisindeki kapı ve pencere doğramalarında kullanılabileceği gibi mobilya sektöründe de imalatın önemli kısmını oluşturmaktadır.


LAREX , Her türlü masif doğrama ve mobilya imalatında kullanılır. Sert dokusu uzun ömürlü ve sağlam olmasının nedenidir. Sibirya bölgesi kara çam ağaçlarından elde edilir. Rus sediri olarak da bilinir Larex kereste. Kardes Kurulusumuz-Hacioglu Mobilya -Mutfak Dolabi, Banyo Dolabi, Vestiyer ve Herturlu mobilya isleriniz icin.


Kurutulduğun da iletkenlik özelliği bulunmayan kereste , inşaat, mobilya , kağıt endüstrilerinde kullanılmaktadır. Ceviz kereste şık ve estetikliği ile hem çok değerli hem de mobilya sektöründe aranan bir kereste türüdür. Bahçe mobilyaları, koltuk, masa, sandalye, ahşap merdiven gibi ağacın işlenmesini gerektiren projeleriniz için çok çeşitli ve kaliteli ürünlerimiz bulunmaktadır. Masa,sandalye,koltuk, mobilya için.


Bu kategoride ürün bulunamadı. Yüksek Dayanıma Sahiptir. Suya ve Rutubete Dayanıklıdır. Tutarlı ve Gönyesindedir. Katmanları Düzgün ve Sağlam Bağlanmıştır.


Anasayfa Ürünlerimiz Doğal Ahşap. Ucuz mobilya demek kalitesiz işçilikte bir ağaç kullanılmış olması demektir. Kaliteli ve uzun ömürlü bir doğal masif masanın fırınlanmış.


Bünyesinde yerli ve ithal malzemeden başta, kayın gürgen kereste , doğramalık kereste olmak üzere çok sayıda ürün imal edilerek ağırlıkla Başta Kayseri ve civarındaki perakende müşterilere pazarlanmaktadır. ASMA KAT PANELİ – MEZZANINE UPANELS Class PEN 3Standartlarını geçen yük taşıma kapasitesi yüksek panellerimiz hakkında bilgi edininiz. Mobilya kapı üretiminde yılların vermiş olduğu birikimi KAPIM markasıyla siz değerli müşterilerimizle buluşturuyoruz.


Bir çok farklı çeşit ve kurulukta kereste satışı yapmaktayız. Beyoglunda ilk kereste subesini acan Karaogluları A. Tuzla’da actıgı orman ürünleri imalat fabrikasıyla genisletmistir. Beyaz çam olarak da bilinen bir çam türüdür. Mobilya sektörü ve hazır kapı imalatlarında oldukça yoğun kullanılır. Yumuşak damarlıdır, kolay işlenebilir ve vidalanıp, tutkallanabilir.


Bu yıllarda sektörün henüz yeni yeni tanıdığı malzemeler olan sunta, kontrplak ve duraliti mobilya ve yan sanayiisinin kullanımına sunarak öncülük etmiştir. LAMİNAT PARKEDE KAMPANYA. Florpan Laminat Parkede uygun ödeme seçenekleri.


WORD KARTA AYA VARAN VADELİ PEŞİN FİYATINA SAT.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar