9 Nisan 2018 Pazartesi

Doğtaş halı

Doğtaş halı

MONOCHROME Siyah ve beyaz ikilisi kadar birbirine yakışanı yok. Modada olduğu gibi dekorasyonda da siy. Yatak, yatak başlığı, komodin, çalışma masa ve sandalyesi, dolap ve TV ünitesi gibi modüllerden oluşan, her mekâna uyum sağlayan mükemmel bir genç odası takımı Tavan lambası, komodin üzeri abajur, halı ve çalışma masası lambasından oluşan tamamlayıcı aksesuar seçenekleri Yatak başında. Gerekirse odanızın ölçüleri alarak ona uygun boyutlarda halı seçiniz.


Doğtaş halı

Aksi takdirde evinize halıyı getirdiğinizde çok büyük ya da çok küçük gelebilir. Kendi tarzınıza has doğtaş halı modelleri seçimleri yapabilirsiniz. Koyu lila tonlarında patcwork tasarımlarında halı modelleri açık pudra renk tonlarında ya da açık krem oturma grupları ile kombine edilebilir. Bu şekilde tasarımlar genç odalarında da kullanılabilir. Siyah- kırmızı ve beyaz kombinler çok beğenilmiştir.


Tüm faaliyetlerinde doğruluğu ilke edinen ve sürekli gelişim amacını gözeten KILIÇ Ailesinin kurmuş olduğu SÜSLER MOBİLYA A. Saray Halı , Dolce Vita Halı , Empera Halı , Kaşmir Halı , Yünser Halı , Eko Halı gibi Türkiye’nin halıda öncü markalarında bünyesinde bulundurarak mağazamız Fethiye’de sektörde lider durumdadır. En popüler döşemelerdir ev Halı. Dekorasyonumuzu tamamlanması. Halı sektöründe tanınmış ve güvenilir markalar arasında yerini almış olan Merinos.


Doğtaş halı

Mağaza detaylarına (adres, çalışma saatleri, web sitesi ve güncel fırsatlar) ulaşmak için adres veya mağaza adına tıklayın. HD renkleriyle Enza Halılar , sizi yeni trendlerin ekseninde mekanlarınızda zemini hissettiğiniz köklü bir değişime davet ediyor. Enza Home sarkıt, abajur ve lambader modelleri ile ışığın en dinlendirici.


Romantizmin en doğal hali …. Zanaat ve gelenekselliğin modern yaşamla harmanlanması ve sadeliğin doğal malzemelerle birleşmesiyle oluşan eşsiz görsel konforun kısa bir tarifi… Dolce vita, narin ve usta dokunuşlarla oluşturulmuş, doğal. Doğtaş köşe koltuk takımı. Merinos mobilya, Yılların tecrübesinin verdiği güvenle, estetik ve tasarımın bir arada olduğu koleksiyonlarıyla göz dolduruyor.


Bu noktada müşterinin de sahip olmak istediği özelliklere yaklaşmış oluyoruz. Bu nedenle tasarımlarımızın, müşterilerimizin hayatlarına kattığı değeri doğru anlatmaya çok önem veriyoruz. Merinos, topluma faydalı olabilecek sosyal boyutlu organizasyon faaliyetlerine de öncelik veren yapısı ile uluslararası kalite standardına ve imajına sahip, ülke ekonomisine katkıda bulunan bir dünya markasıdır. DOĞTAŞ Halılar HALI MODELLERİ Ev dekorasyonunda en sona bırakılan, dekorasyonun tamamlayıcı unsuru olan halılar , her ne kadar çeşit olarak çok ve alışverişi zor gibi görünse de aslında sanıldığı kadar kafa karıştırıcı değildir.


Odayı tamamlayan aksesuarlar ise tavan lambası, komedin üzeri abajur, halı ve çalışma masası lambasından ibaret. Genç odasında beyaz suni deri kumaş da eksik edilmeden düşünülmüş, tasarlanmış. Bej renkli duvar dekorasyonu ve kahverengi halı ile birlikte gri renklerde bir zemin pastel renk tonlarının ihtişamını ortaya çıkarıyor. El Dokuma Halı Markaya Göre Halılar Perde Nevresim Takımı Banyo Tekstili Mutfak Tekstili MARKAYA GÖRE HALILAR.


Masko Mobilya Kenti Masko AVM 3. PROJE FIRSATLARI Giriş Yap. Türkmenler Mobilya - Karaman. Tepe Home mobilya ve ev aksesuarı perakendeciliği alanında faaliyet gösteren ilk ve en büyük mağazalar zinciridir. Oturma odasından , yatak odasına, mutfak ürünlerinden aydınlatmaya, bahçe mobilyalarından , çocuk odalarına ait tüm mobilya ve dekorasyon ürünlerini bulabilirsiniz.


Oturma Grupları, Yatak Odaları, Yemek Odaları ve binlerce ürün konsepti ile Kilim Mağazalarında sizleri bekliyoruz. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Avangart salon takım modelleri. Genel Bilgiler: Modern görünümü, bakır tonlarındaki ayak detayları ile şıklığını ve zarafetini odanıza yansıtacak. Sırt kısmında yer alan düğme ve dikey kapitone uygulaması ile dikkatleri üzerine çekecek.


Artemis Halı Beşiktaş Balmumcu. Kempinsky Barbaros Bay Bodrum. Kirpi Cafe Maltepe Park Avm. Ramada İstanbul Old City.


Renk seçenekleri bulunan koltuk takımında bebek mavisi de üçlü koltuğa uygulanarak salonlarda farklı bir etki bırakılabilir. Com Sitemizdeki kişi ve firma bilgileri, belirli aralıklarda ve gönderilen değişiklik taleplerine göre güncellenmektedir. Kanepenin içindeki renklere uygun halı , abajur hatta perde yardımıyla eşsiz düzenlemeler yapılabilir. Yatakta fitili ateşleyeceğiz, yeni marka ile geliyoruz.


Laura Serisi Julia Serisi Armoni Serisi Safir Serisi Oval ve Daire Halılar Soprano Serisi Softline Serisi Milda Serisi Mimoza Serisi Twin Mini Serisi. Bundan çok uzun zaman önce değil, yaklaşık sekiz, on ay önce bi. Sanat Halı , yeni ve modern modelleriyle bu yıl kapılarını sizler için açıyor. Yaklaşık iki aylık bir gecikme söz konusu. Beyazın en zarif hali olarak gördüğümüz doğtaş country yemek odası, beyaz tutkunları için son derece şık bir tercih olacaktır.


Modellerinde sıradışılık ve her mekana uyumlu oluşu. Estetiği, kaliteyi ve rahatlığı her tasarımının da öne çıkarak doğtaş mobilya, yemek odalarında da aynı hassasiyeti gösteren birbirinden güzel mobilyalar üretmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar