30 Haziran 2016 Perşembe

Tamir harcı

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


KALIN TAMİR HARCI 5-mm kalınlıkta uygulanabilir. Hazırlanan harç , dk içerisinde tüketilmelidir. Uygulama sonrası gün süre ile yüzey nemlendirilmelidir. Elyaf ve polimer katkılar ile zenginleştirilmiştir, kuvvetli yapışma ve çatlamama özelliklerine sahiptir. Korozyon önleyici ve bağlayıcı kaplama astar weber.


Sülfat ve klor dayanımlı yapısal tamir harcı weber. Hızlı priz alan özel tamir ve montaj harcı weber ankraj EA. Epoksi akrilat esaslı tiksotropik ankraj ve montaj malzemesi weber EP bond.


Rüzgarlı havalarda hızlı kurumaya karşı korunmalıdır. Kalın tamir harcı çimento esaslı, polimer katkılı hazır harçtır. Suya ve dona dayanıklıdır. Misyonumuz, güvenilir, kaliteli ve estetik yaşam alanları yaratmaktır.


Bu web sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Sitesi Gizlilik Politikası’nı inceleyebilirsiniz. Tamir harcı suya, dona ve ısıya karşı dayanıklıdır. Metal yüzeyler ve alçı uygulanmış yüzeylere uygulanmaz.


Ahşap yüzeylere sıva filesi olmadan uygulanmaz. Dikkat: Çimento esaslı olduğundan tozunu solumayınız, göz ve cilde temastan kaçınınız. Daha kalın yüzeyler isteniyorsa ilk katın sertleştiğinden emin olunmalı ve yüzey düzgünlüğü için çelik mala kullanılmalıdır.


Beton tamir harcı -Epoksi tamir harcı -epoksi tamir kiti-epoksi tamir macunu-beton teknolojisi olarak adlandırılan tüm kimyasaları bir yana bırakarak sadece saatlik Kuruma süresi gerektiren (ve iş kaybına sebeb olmayan ) Sıvı Metal i önerdik ve uygulamaya geçtik. Megapair - ‹ › TanıYüksek kalitede çimento esaslı, özel dolgu malzemeleri ile desteklenmiş ve yüksek yapışma gücü özelliğine sahip, ısı değişikliklerin. Polimer ve elyaf katkılarıyla modifiye edilmiştir. Gibi tamir harcı ile ilgili merak ettiğiniz her soruya bu yazımda cevap vermek istiyorum. Isı ile sertleşen, seramik bağlı, metal ve demir penetrasyonuna karşı dirençli bir harçtır.


Su ile karıştırılarak hazırlanır. Kurumaya başladığında bir plastik mala ya da bir sünger ile yüzey düzeltilebilir. Tüm yapıların iç ve dış cephelerinde, duvar ve tavanlarında beton tamir ve tesviye harcı olarak kullanılır.


Ayrıca granit ve seramik uygulaması öncesi yüzeylerde tamir sıvası olarak da kullanılır. Yapı Market stoklarından sipariş verilen ürünler titizlikle ayrıştırılıp paketlendikten sonra siz değerli müşterilerimize gönderilmektedir. Tamir Harçları Her tür refrakter yüzeye uyum sağlayabilir. Yapı Market yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel tecrübesiyle profesyonel e-ticaret uzmanlarıyla birlikte hem sipariş bilgi hattı.


EP Mortar Epoksi Esaslı Tamir ve Montaj Harcı. Epoksi esaslı, iki bileşenli, yüksek mukavemetli tamir ve montaj harcıdır. Dilatasyon profillerinin montajında, endüstriyel zeminlerin tamiratında, aşınma ve darbeye dayanımlı zemin kaplamalarının oluşturulmasında vb kullanılır. Tarım Sektörü (3-mm ) Genleştirilmiş Perlit. Kullanıma Hazır Harçlar Koruyucu Kaplamalar.


ZOTÜM beton tamir harcı , su izolasyonu yapılacak beton yüzeylerin onarımında kullanılan, özel çimentolar ve polimer bileşenleriyle üretilen mineral katkılı tek bileşenli tiksotropik, su geçirmeyen beton onarım harcıdır. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Yüzeyler temiz, düzgün, sağlam, her türlü toz, yağ, kir, pas, kalıp yağı, deterjan gibi benzeri yapışmayı engelleyici maddelerden ve atıklardan arındırılmalıdır.


Tamir harcı

Rsınıfı düzeltme harcıdır. Epoksi yüzey tamir harcı zemin kaplamalar öncesi, astar sonrası sahada varolan geniş ve derin çatlakları düzeltmek için kullanılan epoksi bazlı harçtır. Yapıların iç ve dış cephelerinde, duvar ve tavanlarında beton tamir ve tesviye amacı ile kullanılır. G-GROUT-RAPID grout-montaj- tamir harcı kolay hazırlanır ve uygulanır, işçilik ve zaman kaybını önler. Duvarlara seramik, fayans vb.


Beton ve donatıya yüksek aderans ve dayanıklılık sağlar. Harç mala ile dolgu yapılır ve dolgu sertleşince yüzey mala ile kaplanır. Bunların yaklaşık kadarı yapıştırıcılar ve dolgu malzemeleri, harç ve kadarı çimento şeklindedir. Yüksek yapışma mukavemetinden dolayı eski beton ile monolitik olarak çalışır.


Tamir harcı

Bir torba kg REM-6tamir harcı ile lt. Uygun bir mala ile uygulandıktan sonra 2-gün süre ile yüzey nemlendirilmelidir. Yapısal tamir harçları ile tamir edilmiş bölgelerin yüzey tesviyesinde kullanılır. Tavan ve kirişlerde yapılacak tamirler için kalıp kullanmak gerekebilir. Her kat iyice sıkıştırılarak uygulanmalıdır.


C’de gün sonra kürünü tamamlayan harç mekanik yüklere ve aşındırıcı kimyasal etkilere dayanıklı hale gelecektir. EPOX 3epoksi esaslı, üç bileşenli, solvent içermeyen, özel gradasyonlu agrega içeren tamir ve dolgu harcıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar