12 Ağustos 2015 Çarşamba

Çam lambri

Kullanım yerine göre vernik tipi seçilerek verniklenmelidir. Vernik öncesi mantar veya kurtlanma gibi olumsuz etkilere karşı emprenyelenmesi tavsiye edilmektedir. Fingirjoing yöntemyle birbirine eklenerek standart boylara getirilen yerli çamdan yaplmış fırınlı hiç budaksız lambri. Lambri , Ekstra Sınıf ve Fırın Kurusu - 101.


Aksi durumlarda yasal işlem uygulanacaktır. Yüzeye montaj yapıldıktan sonra veya işleme ve montajdan önce doğrudan vernik uygulanabilecek temiz yüzeylidir. Sınıf çam lambri : Fırın kurutma işlemi ile ahşabın nemliliği işleme için uygun değerlere düşürülmüştür. Fırın kurutması uygulanmış ahşap, işlendikten sonra herhangi bir boyut değişikliği yaşamamakta ve herhangi bir çalışma (şekil bozukluğu, eğilme ve bükülme, çatlama gibi) gelişmemektedir.


AĞAÇ CİNSİ : Çam döşeme, Larex döşeme. Isıyı izole edebilmesi nedeniyle sağlıklı döşeme tipidirler. Ayrıca, yapılarda ses izolasyonu bakımından iyi özelliklere sahip olup, uzun ömürlü iç ve dış kaplamalardır. Duvar, pergole ve çatı alt yüzeyi kaplama malzemesi olarak kullanılır. Ahsap peyzaj siz değerli kullanıcılar için ahşap tavan duvar kaplamaları lambiriler üretir.


Sibirya çam lambiri tavan duvar kaplamaları. Parke ve Duvar-Tavan Lambri. Dayanıklıdır, özel bakım istemez, kolay temizlenir ve ısı ya da nemden etkilenmez. Karşılaştırma listesine ekle.


Duvar köşeleri ve dönüşler için özel uygulama yapılabilir kullanılan malzemeye süpürgelik denir ve boyları 3m ağırlıklı olur. Kuloğlu ahşap çam lambri üretimi, satışı ve montajını yapmaktadır. Geliştirilen lambri kenar, iç ve dış köşe dönüş, dekoratif profilleri ile özel detaylarda da etkin çözümler oluşturulmaktadır.


Farklı renk seçeneği bulunmamaktadır. Notlar: Tüm ürünlerimizde KDV () hariçtir. Minumum satışımız 1mşeklindedir. Kereste hakkında detaylı makaleler bulunan blogumuz. SATILIK SİBİRYA İTHAL İNŞAATLIK ÇAM KERESTE BEŞE ON ONA ON 8₺.


Yerli çam türü olan bu malzeme kapı, pencere ve çatı karkaslarında kullanılır. Yağlı yapısından dolayı uzun ömürlüdür. Cam Temizleme Makinaları. NTERNET SATIŞIMIZ YOKTUR. Fiyatlarımıza KDV Dahildir.


Çam lambri

Stokta bulunan size en yakın mağazadan satın alabilirsiniz. PVC LAMBİRİ VE PERVAZ Pvc Kollar Pvc Köşe Profilleri Pvc Lambriler Pvc Pervazlar Tüm Kategoriler En Populer Olanlar. EKONOMİK RDAYARLI KAPI KASASI. GRAND AYARLI KAPI KASASI.


ASAŞ CAM BALKON SİSTEMLERİ. Ağacı : Yerli kızlçam Genişlik. Birinci sınıf doğrma ve lambiri için sibirya sarı çam tomruk ve inşaatlık olarak kullanılan göknar, sarı çam ve ladin tomruk bulunur. Zaten Türkiye’de ahşap lambri için en çok çam ve ladin ağaçları kullanılır. Ancak sıcak görüntüsü bugünün modern tasarımlarıyla birleştiğinde ortaya oldukça farklı ve demode olmaktan uzak sonuçlar çıkabiliyor.


Tıklayın, sitemizdeki tüm ilgili firmalara ulaşın. Lambiri Kenar U Profili 6m. SİBİRYA ÇAM ABD ÇAM YERLİ ÇAM FİN ÇAMI THERMO ÇAM THERMO DIŞBUDAK LADİN KESTANE ABD MEŞE IROKO SAPELLİ vb.


Her türlü ebatta Göknar ve Çam kereste, kiremit altı tahtası LAMBİRİ VE TAVAN DÖŞEMESİ Standart ebatlarda Kızılçam lambiriler (tamamı yerli ve fırında kurutulmuş, extra kalite, I.kalite ve II. kalite). Bültenimize üye olun tüm yeniliklerden ilk siz haberdar olun. Rabıtalı çam tavan lambri Çatı katlarında en çok tercih edilen tavan kaplama malzemelerinden birisi çam tavan lambrisidir. Genellikle çam , köknar ve sedir ağaçlarından üretilmektedir.


Çam lambri

Ahşaptan lambri yapılması. Yumuşak, iyi işlenebilir olmasından dolayı en çok talep gören çam çeşitlerindendir. Ege ve Akdeniz bölgesinde yetişmektedir. Ambar Firmalarıyla gönderilir. Malzeme mt veya mt olarak sevk edilebilir.


Daha fazla isterseniz lütfen alttaki kutucuğa kaç m³ istediğinizi belirtiniz. Hamzafakıhlı Mah Obal Sokak No Kdz. Su emmeyen yapısıyla rutubete karşı dayanıklıdır. Bakteri ve mantar üremesini önler, hijyen sağlar.


Kolay temizlenebilir, boya ve bakım gerektirmez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar